EVÄSTEIDEN KÄYTTÖ DR. OETKERIN verkkosivustolla

Tämä verkkosivusto tallentaa laitteellesi evästeitä parantaakseen sivuston toimintaa sekä auttaakseen meitä ja yhteistyökumppaneitamme saamaan käsityksen sivustomme käytöstä. Jatkamalla tämän sivuston käyttöä (klikkaamalla, selaamalla ja sivuilla liikkumalla) tai poistamalla tämän evästeilmoituksen hyväksyt evästeiden käytön. Saat lisätietoa evästeistä ja niiden poistamisesta yksityisyydensuojakäytännöstämme.

Välttämättömät evästeet
Nämä evästeet ovat välttämättömiä oetker.de-sivuston perustoimintojen käyttämiseksi.
Välttämättömät evästeet ja suorituskykyä mittaavat evästeet
Suorituskykyä mittaavat evästeet auttavat analysoimaan oetker.de-palvelun käyttöä, jotta voimme jatkuvasti arvioida ja parantaa palvelun laatua.
Välttämättömät evästeet, suorituskykyä mittaavat evästeet, markkinointievästeet ja kolmannen osapuolen evästeet
Markkinointi- ja kolmannen osapuolen evästeet auttavat meitä näyttämään oetker.de-palvelun yksilöllistä sisältöä muilla alustoilla.

Kaneli-pähkinäkranssi

Joulun juhlapöydän kruunaa pähkinäinen pullakranssi. Kaneli-pähkinäkranssissa yhdistyvät perinteiset korvapuustit sekä saksanpähkinät.

2 kappaletta

Vaikeustaso 1 30 minuuttia

Ainekset:

Ainekset:

reseptiin Kaneli-pähkinäkranssi

Pohja:

2,5 dl maitoa
7 g kuivahiivaa
0,75 dl sokeria
1 rkl kardemummaa
0,5 tl suolaa
6 dl vehnäjauhoja
75 g voita

Täyte ja koristelu:

75 g voita
1,5 dl fariinisokeria
Dr. Oetker Kanelisokeria
Dr. Oetker Saksanpähkinöitä
1 kpl kananmunaa
Dr. Oetker Mantelilastuja

Valmistus

Valmistus:

Pohja

Lämmitä maito kädenlämpöiseksi. Sekoita hiiva, sokeri ja kardemumma maitoon. Anna seistä muutama minuutti, jotta hiiva alkaa toimia. Lisää suola ja alusta jauhot joukkoon vähitellen. Lisää pehmeä voi ja vaivaa taikinaan hyvä sitko (noin 10 minuuttia). Anna taikinan levätä pyyhkeen alla 15 minuuttia.

Täyte

Jaa taikina kahteen osaan. Kauli ensimmäinen osa suorakaiteen muotoiseksi levyksi. Sulata voi ja levitä puolet voista ensimmäiselle levylle. Ripottele pinnalle reilusti kanelisokeria sekä puolet fariinisokerista ja rouhituista saksanpähkinöistä. Kääri levy rullalle ja yhdistä rulla kranssiksi leivinpaperilla vuoratun uunipellin päälle. Leikkaa kranssi saksilla noin 2 cm:n paksuisiksi, pohjastaan toisissaan kiinni oleviksi siivuiksi. Taita siivut vuorotellen eri suuntiin. Toista sama myös taikinan toisella osalla. Anna kranssien kohota liinan alla noin 40 minuuttia.

Paistaminen

Kuumenna uuni 200 °C:seen. Voitele kranssit kananmunalla ja ripottele pinnalle mantelilastuja. Paista uunin alatasolla noin 15 minuuttia.

Reseptin ravintosisältö Kaneli-pähkinäkranssi

Per Annos / Kappale Per 100 g / ml
Energia 8244kJ
1969kcal
1537kJ
367kcal
Rasva 73.61g 13.71g
Hiilihydraatit 238.24g 44.37g
Proteiini 30.42g 5.66g