EVÄSTEIDEN KÄYTTÖ DR. OETKERIN verkkosivustolla

Tämä verkkosivusto tallentaa laitteellesi evästeitä parantaakseen sivuston toimintaa sekä auttaakseen meitä ja yhteistyökumppaneitamme saamaan käsityksen sivustomme käytöstä. Jatkamalla tämän sivuston käyttöä (klikkaamalla, selaamalla ja sivuilla liikkumalla) tai poistamalla tämän evästeilmoituksen hyväksyt evästeiden käytön. Saat lisätietoa evästeistä ja niiden poistamisesta yksityisyydensuojakäytännöstämme.

Välttämättömät evästeet
Nämä evästeet ovat välttämättömiä oetker.de-sivuston perustoimintojen käyttämiseksi.
Välttämättömät evästeet ja suorituskykyä mittaavat evästeet
Suorituskykyä mittaavat evästeet auttavat analysoimaan oetker.de-palvelun käyttöä, jotta voimme jatkuvasti arvioida ja parantaa palvelun laatua.
Välttämättömät evästeet, suorituskykyä mittaavat evästeet, markkinointievästeet ja kolmannen osapuolen evästeet
Markkinointi- ja kolmannen osapuolen evästeet auttavat meitä näyttämään oetker.de-palvelun yksilöllistä sisältöä muilla alustoilla.

Kanelikakku ja mokkakuorrutus

(0)
4 1 5
Arvostele resepti Kiitos arvostelustasi!
    (Kerta kokeilu riitti.)
    (Ihan ok.)
    (Tämä oli hyvä.)
    (Loistava!)
    (Aivan ihana! )

Helppo kanelikakku, jonka kruunaa herkullinen kahvikuorrutus

about 16 - 20 palaa

Vaikeustaso 1 40 minuuttia

Ainekset:

Ainekset:

reseptiin Kanelikakku ja mokkakuorrutus

Taikina:

125 g voita
4 dl sokeria
5 dl piimää
6 dl vehnäjauhoja
4 tl kanelia
2 tl Dr. Oetker Ruokasoodaa

Kuorrutus:

50 g voita
4 dl tomusokeria (250 g)
2 tl Dr. Oetker Vaniljasokeria
0,5 dl kahvia
1 rkl kaakaojauhetta
0,5 dl vettä
Dr. Oetker koristerakeita

Valmistus

Valmistus:

1

Vuoraa uunivuoka (20 x 30 cm) leivinpaperilla. Esilämmitä uuni.

Lämpötia: 200 °C

2

Sekoita sulatettu voi ja sokeri. Lisää piimä sekä keskenään sekoitetut jauho, kaneli ja ruokasooda. Sekoita taikina tasaiseksi. Kaada taikina uunivuokaan leivinpaperin päälle.

Paistokorkeus uunissa: Keskitasolla

Paistoaika: 25 - 30 Minutes

3

Anna kakun jäähtyä ritilän päällä. Vaahdota pehmeä voi ja muut kuorrutteen aineet keskenään ilmavaksi. Levitä kuorrute jäähtyneelle kakulle ja koristele koristerakeilla. Paloittele kakku sopivan kokoisiksi paloiksi.

Reseptin ravintosisältö Kanelikakku ja mokkakuorrutus

Per Annos / Kappale Per 100 g / ml
Energia 1168 kJ
279 kcal
1620 kJ
387 kcal
Rasva 8.10 g 11.25 g
Hiilihydraatit 48.95 g 67.98 g
Proteiini 2.38 g 3.31 g