EVÄSTEIDEN KÄYTTÖ DR. OETKERIN verkkosivustolla

Tämä verkkosivusto tallentaa laitteellesi evästeitä parantaakseen sivuston toimintaa sekä auttaakseen meitä ja yhteistyökumppaneitamme saamaan käsityksen sivustomme käytöstä. Jatkamalla tämän sivuston käyttöä (klikkaamalla, selaamalla ja sivuilla liikkumalla) tai poistamalla tämän evästeilmoituksen hyväksyt evästeiden käytön. Saat lisätietoa evästeistä ja niiden poistamisesta yksityisyydensuojakäytännöstämme.

Välttämättömät evästeet
Nämä evästeet ovat välttämättömiä oetker.de-sivuston perustoimintojen käyttämiseksi.
Välttämättömät evästeet ja suorituskykyä mittaavat evästeet
Suorituskykyä mittaavat evästeet auttavat analysoimaan oetker.de-palvelun käyttöä, jotta voimme jatkuvasti arvioida ja parantaa palvelun laatua.
Välttämättömät evästeet, suorituskykyä mittaavat evästeet, markkinointievästeet ja kolmannen osapuolen evästeet
Markkinointi- ja kolmannen osapuolen evästeet auttavat meitä näyttämään oetker.de-palvelun yksilöllistä sisältöä muilla alustoilla.

Kaneliset joulukeksit

Ainekset:

Ainekset:

reseptiin Kaneliset joulukeksit

Keksitaikina:

4 dl vehnäjauhoja
1 tl Dr. Oetker Leivinjauhetta
170 g voita
1,25 dl sokeria
1 tl Taylor & Colledge Vanilla Paste vaniljatahnaa
1 kpl kananmunaa

Pynt:

1 kpl kananmunaa
Dr. Oetker Mantelirouhetta
Dr. Oetker Kanelisokeria

Valmistus

Valmistus:

1

Keksit

Sekoita vehnäjauhot ja leivinjauhe. Nypi kylmä voi jauhojen joukkoon murumaiseksi seokseksi. Riko munan rakenne lasissa. Lisää sokeri, vaniljatahna ja kananmunaa sen verran että taikinan koostumus on tasainen. Anna taikinan levätä jääkaapissa noin tunnin ajan.

Kuumenna uuni 180 asteeseen. Kauli taikina ohueksi, noin 1–2 mm paksuiseksi levyksi. Ripottele pöydälle vehnäjauhoja, jotta taikina ei tartu pöytään. Muotoile keksit haluamallasi muotilla. Siirrä keksit leivinpaperille. Voit halutessasi tehdä keksin keskelle reiän pienemmän muotin avulla.

2

Koristelu

Voitele keksit munalla ja ripottele päälle mantelirouhetta ja kanelisokeria. Paista keksejä uunin keskitasolla 6–8 minuutin ajan. Anna jäähtyä kokonaan. Säilytä keksit ilmatiiviissä purkissa.

Keksit säilyvät ilmatiiviissä purkissa noin viikon ajan.

Reseptin ravintosisältö Kaneliset joulukeksit

Per Annos / Kappale Per 100 g / ml
Energia 301 kJ
72 kcal
2152 kJ
514 kcal
Rasva 3.07 g 21.96 g
Hiilihydraatit 6.25 g 44.61 g
Proteiini 0.86 g 6.13 g
(0)
0 0 5
Arvostele resepti Kiitos arvostelustasi!
    (Kerta kokeilu riitti.)
    (Ihan ok.)
    (Tämä oli hyvä.)
    (Loistava!)
    (Aivan ihana! )

Jouluisten keksien päälle ripotellaan kanelisokeria ja mantelirouhetta. Muotoile helpot keksit haluamallasi tavalla.

40 - 60 kappaletta

Vaikeustaso 1 60 minuuttia