EVÄSTEIDEN KÄYTTÖ DR. OETKERIN verkkosivustolla

Tämä verkkosivusto tallentaa laitteellesi evästeitä parantaakseen sivuston toimintaa sekä auttaakseen meitä ja yhteistyökumppaneitamme saamaan käsityksen sivustomme käytöstä. Jatkamalla tämän sivuston käyttöä (klikkaamalla, selaamalla ja sivuilla liikkumalla) tai poistamalla tämän evästeilmoituksen hyväksyt evästeiden käytön. Saat lisätietoa evästeistä ja niiden poistamisesta yksityisyydensuojakäytännöstämme.

Välttämättömät evästeet
Nämä evästeet ovat välttämättömiä oetker.de-sivuston perustoimintojen käyttämiseksi.
Välttämättömät evästeet ja suorituskykyä mittaavat evästeet
Suorituskykyä mittaavat evästeet auttavat analysoimaan oetker.de-palvelun käyttöä, jotta voimme jatkuvasti arvioida ja parantaa palvelun laatua.
Välttämättömät evästeet, suorituskykyä mittaavat evästeet, markkinointievästeet ja kolmannen osapuolen evästeet
Markkinointi- ja kolmannen osapuolen evästeet auttavat meitä näyttämään oetker.de-palvelun yksilöllistä sisältöä muilla alustoilla.

Karpalo-toffeepavlova

Helppo jälkiruoka juhlapöytään! Valmista pavlovat vaivattomasti marenkijauheesta. Kirpsakka karpalo ja makea toffeekastike ihastuttavat täytteessä.

6 - 8 kappaletta

Vaikeustaso 1 60 minuuttia

Ainekset:

Ainekset:

reseptiin Karpalo-toffeepavlova

Pohja:

1 ps Dr. Oetker Marenkijauhetta
0,75 dl vettä

Täyte ja kuorrute:

200 g karpaloita
2 dl sokeria
1 dl vettä
2 dl kuohukermaa
250 g mascarponejuustoa
1 tl Taylor & Colledge Vanilla Paste vaniljatahnaa
Dr. Oetker Toffeekastiketta
karpaloita
Dr. Oetker Golden and Shiny Pearls -koristehelmiä

Valmistus

Valmistus:

Esivalmistelut

Vuoraa uunipelti leivinpaperilla. Kuumenna uuni 100 °C:seen.

Pohja

Mittaa marenkijauhe ja lämmin vesi kulhoon. Vatkaa ensin matalalla nopeudella. Jatka vatkaamista kovalla teholla vielä muutama minuutti, kunnes vaahto on sileää ja kuohkeaa. Muotoile vaahdosta pesä esivalmistellulle uunipellille. Paista noin 1½ tuntia tai kunnes pohja irtoaa leivinpaperista kevyesti nostettaessa.

Täyte ja koristelu

Mittaa karpalot, sokeri ja vesi kattilaan. Keitä karpalot pehmeiksi ja siivilöi sose puhtaaseen kulhoon. Jäähdytä. Vatkaa kerma, mascarpone ja vanilja kuohkeaksi vaahdoksi. Kääntele joukkoon 3 rkl karpalososetta. Lusikoi tai pursota täyte marenkipohjalle. Viimeistele pavlova karpalososeella, toffeekastikkeella, karpaloilla ja suurilla koristehelmillä.

Reseptin ravintosisältö Karpalo-toffeepavlova

Per Annos / Kappale Per 100 g / ml
Energia 2223kJ
531kcal
1147kJ
274kcal
Rasva 26.76g 13.80g
Hiilihydraatit 63.07g 32.51g
Proteiini 4.01g 2.07g