EVÄSTEIDEN KÄYTTÖ DR. OETKERIN verkkosivustolla

Tämä verkkosivusto tallentaa laitteellesi evästeitä parantaakseen sivuston toimintaa sekä auttaakseen meitä ja yhteistyökumppaneitamme saamaan käsityksen sivustomme käytöstä. Jatkamalla tämän sivuston käyttöä (klikkaamalla, selaamalla ja sivuilla liikkumalla) tai poistamalla tämän evästeilmoituksen hyväksyt evästeiden käytön. Saat lisätietoa evästeistä ja niiden poistamisesta yksityisyydensuojakäytännöstämme.

Välttämättömät evästeet
Nämä evästeet ovat välttämättömiä oetker.de-sivuston perustoimintojen käyttämiseksi.
Välttämättömät evästeet ja suorituskykyä mittaavat evästeet
Suorituskykyä mittaavat evästeet auttavat analysoimaan oetker.de-palvelun käyttöä, jotta voimme jatkuvasti arvioida ja parantaa palvelun laatua.
Välttämättömät evästeet, suorituskykyä mittaavat evästeet, markkinointievästeet ja kolmannen osapuolen evästeet
Markkinointi- ja kolmannen osapuolen evästeet auttavat meitä näyttämään oetker.de-palvelun yksilöllistä sisältöä muilla alustoilla.

Kauhistuttavat Halloween -kuppikakut

Liv Martinen halloweenkuppikakut ovat hurjia ja herkullisia. Ne ovat täydellinen tarjottava pyhäinpäivän juhliin.

12 - 15 kappaletta

Vaikeustaso 3 110 minuuttia

Ainekset:

Ainekset:

reseptiin Kauhistuttavat Halloween -kuppikakut

Sitruunainen valkosuklaakuorrute:

5 dl kuohukermaa
150 g valkosuklaata
3 kpl Dr. Oetker Liivatelehteä
3 kpl sitruunaa : luomusitruunan raastettu kuori

Kurpitsakuppikakut:

1 ps Dr. Oetker Hasselpähkinärouhetta (50 g)
200 g kurpitsaa (mielellään Hokkaido kurpitsaa)
2,3 dl vehnäjauhoja
2 tl Dr. Oetker Leivinjauhetta
3 kpl kananmunaa
2 dl fariinisokeria
1,5 dl öljyä
0,5 tl suolaa

Koristeet:

250 g Dr. Oetker Valkoista Sokerimassaa
tomusokeria
Dr. Oetker Mustaa geeliväriä
Dr. Oetker Punaista geeliväriä
Dr. Oetker Keltaista geeliväriä

Tekolasinsirut:

100 g isomaltia

Valmistus

Valmistus:

Sitruunainen valkosuklaakuorrute

Laita liivatelehdet likoamaan kylmään veteen. Rouhi suklaa ja laita se pieneen kulhoon. Kuumenna kerma lähes kiehumispisteeseen. Lisää liivatelehdet kuumaan kermaan ja sulata ne seokseen.
 
Kaada 1/3 kermasta suklaan joukkoon ja sekoita, kunnes suklaa on sulanut. Lisää vielä 1/3 ja sekoita, kunnes kerma on sekoittunut kunnolla. Lisää lopuksi vielä viimeinen 1/3 kermasta seokseen. Lisää joukkoon raastetut sitruunan kuoret, peitä kulho tuorekelmulla ja siirrä se välittömästi jääkaappiin. Aseta kelmu niin, että se koskettaa seoksen pintaa, jottei pinnalle pääse tiivistymään vettä.

Kurpitsakuppikakut

Kuumenna uuni 200 asteeseen. 
 
Jauha hasselpähkinät tehosekoittimessa. Kuori kurpitsa, raasta se karkeaksi raasteeksi ja sekoita yhteen siivilöityjen vehnäjauhojen ja leivinjauheen kanssa. Vatkaa munat, fariinisokeri ja öljy keskenään kulhossa ja lisää seos kurpitsamassaan yhdessä hienonnettujen hasselpähkinöiden kanssa. Jaa taikina muffinivuokiin.

Paista uunin keskitasolla 15–20 minuuttia. Anna jäähtyä ritilän päällä.

1

Koristesilmät

Pyörittele valkoisesta sokerimassasta viisi palloa, joiden halkaisija on noin 2 cm. Värjää 20 g sokerimassaa yhdellä pisaralla mustaa elintarvikeväriä. Vaivaa väri huolellisesti massaan, kunnes se muuttuu harmaaksi. Pyörittele harmaasta sokerimassasta viisi palloa. Paina harmaat pallot litteiksi ja aseta ne valkoisten pallojen päälle niin, että ne muodostavat silmän iiriksen. Käytä apuna tomusokeria, jos sokerimassa on liian tarttuvaa. Maalaa seuraavaksi pupillit mustaan elintarvikeväriin kastetulla pienellä siveltimellä tai tikulla. Tee silmän verisuonet punaisella geelivärillä.

2

Koristesormet

Värjää loput sokerimassasta sormia varten esimerkiksi sekoittamalla keltaista geeliväriä ja punaista geeliväriä. Tee massasta viisi sormea. Pyörittele kynsiä varten pienet pallot ja paina ne litteiksi ja pitkulaisiksi. Aseta kynnet sormenpäihin. ”Lakkaa” kynnet halutessasi punaisella geelivärillä.

3

Tekolasinsirut

Sulata isomalti kattilassa miedolla lämmöllä. Kun isomalti on sulanut, kaada se silikoniselle leivonta-alustalle tai leivinpaperin päälle. Anna isomaltin kovettua ja taita siitä lasinsiruja muistuttavia palasia.

VINKKI: Voit käyttää myös tavallista sokeria, joka tosin muuttuu väriltään ruskeahkoksi. Isomalti on täysin kirkasta.

Koristelu

Vatkaa valkosuklaakuorrute nopeasti. Varmista, että kuorrute on kylmää, ja vatkaa vain hetki, sillä muuten kuorrute juoksettuu. Täytä pursotinpussi kuorrutteella ja pursota kuorrute tähtityllan läpi jäähtyneiden muffinien päälle. Koristele kuppikakut silmillä, sormilla ja lasinsiruilla ja viimeistele verellä eli punaisella geelivärillä. Oikein hurjaa halloweenia!

Reseptin ravintosisältö Kauhistuttavat Halloween -kuppikakut

Per Annos / Kappale Per 100 g / ml
Energia 2449kJ
585kcal
1415kJ
338kcal
Rasva 32.74g 18.93g
Hiilihydraatit 50.43g 29.15g
Proteiini 5.58g 3.23g