EVÄSTEIDEN KÄYTTÖ DR. OETKERIN verkkosivustolla

Tämä verkkosivusto tallentaa laitteellesi evästeitä parantaakseen sivuston toimintaa sekä auttaakseen meitä ja yhteistyökumppaneitamme saamaan käsityksen sivustomme käytöstä. Jatkamalla tämän sivuston käyttöä (klikkaamalla, selaamalla ja sivuilla liikkumalla) tai poistamalla tämän evästeilmoituksen hyväksyt evästeiden käytön. Saat lisätietoa evästeistä ja niiden poistamisesta yksityisyydensuojakäytännöstämme.

Välttämättömät evästeet
Nämä evästeet ovat välttämättömiä oetker.de-sivuston perustoimintojen käyttämiseksi.
Välttämättömät evästeet ja suorituskykyä mittaavat evästeet
Suorituskykyä mittaavat evästeet auttavat analysoimaan oetker.de-palvelun käyttöä, jotta voimme jatkuvasti arvioida ja parantaa palvelun laatua.
Välttämättömät evästeet, suorituskykyä mittaavat evästeet, markkinointievästeet ja kolmannen osapuolen evästeet
Markkinointi- ja kolmannen osapuolen evästeet auttavat meitä näyttämään oetker.de-palvelun yksilöllistä sisältöä muilla alustoilla.

Kauralastut

(0)
0 0 5
Arvostele resepti Kiitos arvostelustasi!
    (Kerta kokeilu riitti.)
    (Ihan ok.)
    (Tämä oli hyvä.)
    (Loistava!)
    (Aivan ihana! )

Kauralastut ovat helppoja valmistaa vaikka lasten kanssa. Tästä taikinasta syntyy myös ihanat rapeat kakkupohjat täytekakkuun.

about 50 kappaletta

Vaikeustaso 1 20 minuuttia

Ainekset:

Ainekset:

reseptiin Kauralastut

Ainekset:

3 dl kaurahiutaleita
0,5 dl kauraleseitä
1 dl vehnäjauhoja
1,5 dl sokeria
1 tl Dr. Oetker Vaniljasokeria
1 tl Dr. Oetker Leivinjauhetta
125 g voita
0,5 dl tummaa siirappia
1 kpl kananmunaa

Valmistus

Valmistus:

1

Sekoita kuivat aineet keskenään kulhossa.Sekoita joukkoon jäähtynyt rasvasula, siirappi ja muna.Ota taikinasta teelusikalla nokareita ja pane ne pellille leivinpaperin päälle, jätä ympärille tilaa sillä leivonnaiset leviävät paistuessaan. Paista leivonnaiset.

Lämpötia: 200 °C

Kiertoilmauuni: 180 °C

Paistokorkeus uunissa: Ylätasolla

Paistoaika: 7 - 10 Minutes

2

Vedä leivonnaiset leivinpapereineen pelliltä tasaiselle alustalle jäähtymään.

Voit koristella valmiit kauralastut pursottamalla pinnalle Dr. Oetker sokerikuorrutteita sekä sirotella koristelurakeita.

Voit valmistaa taikinasta myös ohuet kakkupohjat täytekakkuun. Jaa taikina neljälle pellille yhdeksi isoksi kasaksi ja levitä kutakin kasaa hieman. Paista hieman viileämmässä uunissa.

Reseptin ravintosisältö Kauralastut

Per Annos / Kappale Per 100 g / ml
Energia 214 kJ
51 kcal
1938 kJ
463 kcal
Rasva 2.25 g 20.46 g
Hiilihydraatit 5.80 g 52.71 g
Proteiini 0.59 g 5.40 g