EVÄSTEIDEN KÄYTTÖ DR. OETKERIN verkkosivustolla

Tämä verkkosivusto tallentaa laitteellesi evästeitä parantaakseen sivuston toimintaa sekä auttaakseen meitä ja yhteistyökumppaneitamme saamaan käsityksen sivustomme käytöstä. Jatkamalla tämän sivuston käyttöä (klikkaamalla, selaamalla ja sivuilla liikkumalla) tai poistamalla tämän evästeilmoituksen hyväksyt evästeiden käytön. Saat lisätietoa evästeistä ja niiden poistamisesta yksityisyydensuojakäytännöstämme.

Välttämättömät evästeet
Nämä evästeet ovat välttämättömiä oetker.de-sivuston perustoimintojen käyttämiseksi.
Välttämättömät evästeet ja suorituskykyä mittaavat evästeet
Suorituskykyä mittaavat evästeet auttavat analysoimaan oetker.de-palvelun käyttöä, jotta voimme jatkuvasti arvioida ja parantaa palvelun laatua.
Välttämättömät evästeet, suorituskykyä mittaavat evästeet, markkinointievästeet ja kolmannen osapuolen evästeet
Markkinointi- ja kolmannen osapuolen evästeet auttavat meitä näyttämään oetker.de-palvelun yksilöllistä sisältöä muilla alustoilla.

Keikauskakku luumuista

(0)
0 0 5
Arvostele resepti Kiitos arvostelustasi!
    (Kerta kokeilu riitti.)
    (Ihan ok.)
    (Tämä oli hyvä.)
    (Loistava!)
    (Aivan ihana! )

Kaunis ja mehevä keikauskakku syntyy omenoista, ananaksesta tai vaikka luumusta, kuten tässä reseptissä. Hedelmiä vaihtamalla tämä perusresepti taipuu moneen.

10 - 12 palaa

Vaikeustaso 1 80 minuuttia

Ainekset:

Ainekset:

reseptiin Keikauskakku luumuista

Vuokaan:

50 g voita
0,5 dl ruokosokeria (tai taloussokeria)
4 kpl luumuja (keskikokoisia)

Taikina:

200 g voita
3 dl ruokosokeria (tai taloussokeria)
3 kpl kananmunaa
2,5 dl vehnäjauhoja
1,5 tl Dr. Oetker Leivinjauhetta
2 ps Dr. Oetker Mantelijauhetta (100 g)
2 tl Dr. Oetker Vaniljasokeria
suolaa
2 rkl vesi kiehuvana

Valmistus

Valmistus:

1

Vuokaan

Ota 50 g voita. Käytä siitä nokare vuoan (irtopohjavuoka 20-24 cm) voiteluun. Jaa loput nokareina vuoan pohjalle ja ripottele ruokosokeri päälle.

2

Irroita kivet luumuista leikkaamalla veitsellä luumun ympäri ja kiertämällä puoliskot irti toisistaan. Irroita kivet ja lohko luumut. Lado luumulohkot kauniisti vuoan pohjalle sokerin päälle.

3

Taikina

Vaahdota pehmeä voi ja sokeri kulhossa. Lisää kananmunat yksitellen vaahdottaen välissä aina muutaman minuutin ajan. Jatka vaahdottamista kunnes vaahto on ilmavaa ja vaaleaa.

4

Sekoita leivinjauhe ja vaniljasokeri jauhoihin. Lisää yhdessä mantelijauheen ja ripauksen suolaa kanssa taikinaan. Sekoita ja lisää lopuksi kiehuvan kuuma vesi. Kaada taikina luumujen päälle vuokaan ja tasoita. Paista uunissa 50-60 minuuttia. Anna jäähtyä vuoassa.

5

Irrota vuoan reunus varoen. Kumoa kakku lautasen avulla varoen. Irrota pohja varovasti veitsen avulla. Tarjoa vaniljakastikkeen kera.

Reseptin ravintosisältö Keikauskakku luumuista

Per Annos / Kappale Per 100 g / ml
Energia 1980 kJ
473 kcal
1943 kJ
464 kcal
Rasva 24.95 g 24.46 g
Hiilihydraatit 40.12 g 39.33 g
Proteiini 5.43 g 5.32 g