Keltainen yllätyskakku

(0)
Arvostele resepti Kiitos arvostelustasi!
    (Kerta kokeilu riitti.)
    (Ihan ok.)
    (Tämä oli hyvä.)
    (Loistava!)
    (Aivan ihana! )

Kakun sisältä löytyy todellinen yllätys!

noin 12 palaa

Vaikeustaso 2 100 minuuttia

Ainekset:

Ainekset:

reseptiin Keltainen yllätyskakku

Vaalea kakkutaikina:

200 g voita (huoneenlämpöistä)
2 dl sokeria
3 kpl kananmunaa
3 dl vehnäjauhoja
2 tl Dr. Oetker Vaniljasokeria
2 tl Dr. Oetker Leivinjauhetta
1 tl Dr. Oetker Sitruuna-aromia

Värillinen kakkutaikina:

200 g voita (huoneenlämpöistä)
2 dl sokeria
3 kpl kananmunaa
2 tl Dr. Oetker Vaniljasokeria
2 tl Dr. Oetker Leivinjauhetta
2 rkl Dr. Oetker Punaista Elintarvikeväriä

Pinnalle:

noin 1 dl vispikermaa
500 g Dr. Oetker Keltaista Sokerimassaa (2 pkt)
Dr Oetker nonparelleja tai strösseleitä

Valmistus

Valmistus:

1

Tee ensin värillinen taikina. Voitele ja jauhota suorakaiteen muotoinen leipä- tai kakkuvuoka.

2

Vatkaa voi ja sokeri vaahdoksi. Lisää munat yksitellen vatkaten. Yhdistä kuivat aineet keskenään ja lisää voivaahtoon.

3

Värjää seos elintarvikevärillä vahvan väriseksi. Kaada kakku vuokaan (vetoisuus n. 1,2 l / 24 cm).

Lämpötia: noin 180 °C

Kiertoilmauuni: noin 160 °C

Paistokorkeus uunissa: Alatasolla

Paistoaika: noin 50 minuuttia

4

Leikkaa jäähtynyt kakku 10 viipaleeseen. Ota viipaleista tähden- tai muun muotoisella piparimuotilla kuvioita. Laita kuviot pakastimeen 30 minuutiksi.

5

Pese kakkuvuoka. Voitele ja jauhota se uudelleen.

6

Valmista vaalea taikina samaan tapaan kuin värillinenkin. Käytä sitruuna-aromia elintarvikevärin sijaan.

7

Kaada vaaleaa taikinaa muutaman sentin kerros vuoan pohjalle. Asettele vuokaan tähdenmuotoisen kakkupalat pystyyn jonoksi. Kaada vuokaan vaaleaa taikinaa siten, että se peittää värillisen taikinan.

8

Paista kakkua 175-asteisessa uunissa n. 50 minuuttia. Anna jäähtyä kokonaan.

9

Levitä kakun pintaan ohut kerros kermavaahtoa. Kauli sokerimassa levyksi. Kiepauta se kakun ympärille. Koristele halutessasi nonparelleilla.

Värillisen taikinan ylijääneet kakkupalat voi käyttää esimerkiksi pappilan hätävaraan tai triflen.

Reseptin ravintosisältö Keltainen yllätyskakku

Per Annos / Kappale Per 100 g / ml
Energia 3232 kJ
772 kcal
1993 kJ
476 kcal
Rasva 32.95 g 20.34 g
Hiilihydraatit 41.81 g 25.81 g
Proteiini 5.61 g 3.46 g
Suostumus seurantaan

Olisimme iloisia, jos antaisit meille ja kumppaneillemme luvan käyttää evästeitä ja vastaavia teknologioita, jotta voisimme ymmärtää tapaasi käyttää verkkosivustoamme. Näin saisimme paremman käsityksen toiminnastasi käyttäjänä ja voisimme mukauttaa verkkosivustoamme sen pohjalta. Lisäksi me ja kumppanimme haluaisimme käyttää näitä tietoja personoidun palvelun tarjoamiseksi kumppaneidemme alustoilla. Jos annat suostumuksesi tähän, valitse ”Salli”. Lisätietoja löytyy tietosuojakäytännöstämme. Voit muuttaa mieltäsi milloin tahansa.

Välttämättömät toiminnot

Tarvitsemme näitä evästeitä ja vastaavia teknologioita mahdollistaaksemme verkkosivustomme perustoiminnot. Sellaisiin kuuluu esimerkiksi näiden asetusten tallentaminen. Tämä on ehdottoman välttämätöntä, joten näiden evästeiden ja vastaavien teknologioiden käyttöä ei voi kieltää.

Aina käytössä
Analytiikka ja personointi

Lisäksi haluaisimme oppia lisää siitä, miten käytät sivustoamme, jotta voisimme optimoida sitä sinulle ja muille käyttäjille. Tähän tarkoitukseen käytämme evästeitä ja vastaavia teknologioita, jotka kartoittavat käyttäjien toimintaa ja siten auttavat meitä parantamaan sinulle tarjoamaamme palvelua.

Joo

ei

(Uudelleen)markkinointi ja tietojen jakaminen kolmansille osapuolille

Varmistaaksemme, että voimme mukauttaa markkinointikampanjoitamme sinun tarpeisiisi, keräämme tietoa siitä, miten saavut sivustollemme ja miten toimit mainostemme kohdalla. Tämä auttaa meitä parantamaan sekä mainoksiamme että sisältöjämme sinua varten. Markkinointikumppanimme käyttävät näitä tietoja myös omiin tarkoituksiinsa, esimerkiksi personoidakseen tiliäsi tai profiiliasi omalla alustallaan.

Joo

ei