Flag

Kermanekut

about 10 kappaletta
Helppo
60 minuuttia
Perinteiset kermakaramellit on helppo valmistaa itse. Tee massasta hauskoja tikkunekkuja tai levy, jonka voi leikata sopiviksi suupaloiksi.
LISÄTIETOJA
Tarkempia tietoja
Picture -
Picture -
ARVOSTELE RESEPTI
Kuinka resepti onnistui?

Inspiroidu

Reseptejä

Picture - Hero image

Reseptin ainesosat

Ainekset
2 dlkuohukermaa
3 dlsokeria
1 dlfariinisokeria
0,5 dltummaa siirappia
1 tlDr. Oetker Vanilja-aromia tai rommi-aromia

Näytä tuotteet

Picture - Dr. Oetker Vanilja-aromia tai rommi-aromia
1

Sekoita kerma, sokerit ja siirappi paksupohjaisessa kattilassa. Keitä hiljalleen välillä varovasti sekoittaen kunnes seos paksuuntuu. Seos on valmis kun siitä tiputettu tippa kovettuu käsin muovailtavaksi kylmässä vedessä. Mausta lopuksi mieleisellä aromilla.

Keittoaika: about 30 Minutes

2

Tee voipaperista pieniä kartioita.Kartiot pysyvät pystyssä esimerkiksi karkeaan suolaan upotettuina.Työnnä vielä pehmeisiin nekkuihin halutessasi tikut. Voit myös kaataa massan leivinpaperille pieneen vuokaan (15x20 cm). Leikkaa kovettunut massa terävällä veitsellä annospaloiksi. Voit kääriä palat paperiin tai sellofaaniin.