EVÄSTEIDEN KÄYTTÖ DR. OETKERIN verkkosivustolla

Tämä verkkosivusto tallentaa laitteellesi evästeitä parantaakseen sivuston toimintaa sekä auttaakseen meitä ja yhteistyökumppaneitamme saamaan käsityksen sivustomme käytöstä. Jatkamalla tämän sivuston käyttöä (klikkaamalla, selaamalla ja sivuilla liikkumalla) tai poistamalla tämän evästeilmoituksen hyväksyt evästeiden käytön. Saat lisätietoa evästeistä ja niiden poistamisesta yksityisyydensuojakäytännöstämme.

Välttämättömät evästeet
Nämä evästeet ovat välttämättömiä oetker.de-sivuston perustoimintojen käyttämiseksi.
Välttämättömät evästeet ja suorituskykyä mittaavat evästeet
Suorituskykyä mittaavat evästeet auttavat analysoimaan oetker.de-palvelun käyttöä, jotta voimme jatkuvasti arvioida ja parantaa palvelun laatua.
Välttämättömät evästeet, suorituskykyä mittaavat evästeet, markkinointievästeet ja kolmannen osapuolen evästeet
Markkinointi- ja kolmannen osapuolen evästeet auttavat meitä näyttämään oetker.de-palvelun yksilöllistä sisältöä muilla alustoilla.

Kesäinen sitruunapiiras

Herkullinen ja raikas sitruunapiiras.

about 10 palaa

Vaikeustaso 2 180 Minuuttia

Ainekset

Ainekset

reseptiin Kesäinen sitruunapiiras

Pohja:

3 dl vehnäjauhoja
3 rkl sokeria
Dr. Oetker Vaniljamyllyä
125 g kylmää voita
2 kpl kananmunan keltuaista
1 rkl kylmää vettä

Täyte:

2,5 dl kuohukermaa
2 kpl kananmunaa
2 kpl kananmunan keltuaista
1,25 dl sokeria
1,25 dl sitruunamehua (n. 3 sitruunaa)

Tarjoiluun:

hedelmiä ja tuoreita marjoja
kermavaahtoa
Dr. Oetker Vaniljasokeria

preparation

Valmistus

1

Tee pohja. Yhdistä jauhot, sokeri ja muutama kierros vaniljaa vaniljamyllystä. Paloittele kylmä voi pieniksi kuutioiksi. Nypi voi jauhoseokseen. Sekoita joukkoon keltuaiset. Lisää kylmä vesi ja sekoita nopeasti tasaiseksi taikinaksi. Siirrä taikina muovikelmun päälle, painele ohueksi levyksi ja kääri kelmuun. Laita jääkaappiin 30 minuutiksi.

2

Painele taikina piirakkavuokaan (halk. noin 22 cm). Pistele haarukalla reikiä pohjaan. Nosta päälle pala leivinpaperia ja laita painoksi kuivattuja herneitä.

3

Paista pohjaa 200-asteisessa uunissa 15 minuuttia. Laske uunin lämpötila 140 asteeseen.

4

Tee täyte. Vatkaa kulhossa kerma, munat, keltuaiset, sokeri ja sitruunamehu.

5

Poista esipaistetusta piirakkapohjasta leivinpaperi painoineen. Kaada täyte siivilän läpi piirakkapohjalle. Paista uunin keskitasolla noin 35 minuuttia tai kunnes täyte on hyytynyt.

6

Anna jäähtyä huoneenlämpöiseksi. Nosta piirakka jääkaappiin ja anna vetäytyä vähintään 1 tunti.

7

Koristele marjoilla ja hedelmillä. Tarjoa vaniljasokerilla maustetun kermavaahdon kanssa.

Reseptin ravintosisältö Kesäinen sitruunapiiras

Per Annos / Kappale Per 100 g / ml
Energia 1624kJ
388kcal
1729kJ
413kcal
Rasva 0g 0g
Hiilihydraatit 0g 0g
Proteiini 0g 0g