Kesän paras marjaisa täytekakku

(0)
Arvostele resepti Kiitos arvostelustasi!
    (Kerta kokeilu riitti.)
    (Ihan ok.)
    (Tämä oli hyvä.)
    (Loistava!)
    (Aivan ihana! )

Cream Fix on tämän täytekakkureseptin kestävien pursotusten salaisuus. Cream Fix jämäköittää myös täytteen kuumentamatta ja muuttamatta makua.

12 palaa

Vaikeustaso 2 60 minuuttia

Ainekset:

Ainekset:

reseptiin Kesän paras marjaisa täytekakku

Pohja:

4 kpl kananmunaa
1,5 dl erikoishienoa sokeria
2 tl Dr. Oetker Vaniljasokeria
1,5 dl vehnäjauhoja
1 dl perunajauhoja
0,5 tl Dr. Oetker Leivinjauhetta

Täyte ja kostutus:

150 g tuoreita tai pakastemansikoita
100 g mustikoita tuoreita tai pakaste
100 g vadelmia tuoreita tai kotimaisia pakaste
0,5 dl sokeria
2 - 3 ps Dr. Oetker Cream fix -jauhetta
1 dl maitoa
1 tl Dr. Oetker Vaniljasokeria

Kuorrute:

6 dl vispikermaa
1 tl Dr. Oetker Vaniljasokeria
2 ps Dr. Oetker Cream fix -jauhetta
tuoreita marjoja
1 pkt Dr. Oetker Rose & Gold Décor -suklaakoristeita

Valmistus

Valmistus:

1

Pohja

Kuumenna uuni 175 ℃:seen. Vuoraan irtopohjavuoka (Ø 20 cm) leivinpaperilla. Vatkaa kananmunat ja sokeri vaaleaksi, erittäin kuohkeaksi vaahdoksi. Siivilöi kahdessa erässä joukkoon vehnäjauhot, joihin on sekoitettu perunajauhot ja leivinjauhe. Kääntele kevyesti sekaisin. Paista pohjaa uunin alatasolla noin 30 minuuttia tai kunnes pohjaan painettuun puutikkuun ei tartu raakaa taikinaa. 

2

Täyte

Jos käytät pakastemarjoja, sulata ne ensin. Soseuta marjat kevyesti esim. haarukalla. Sekoita joukkoon sokeri ja Cream fix- jauhe (pakastemarjoihin 3 pss, tuoreisiin 2 pss). Laita seos jääkaappiin noin 30 minuutiksi.

3

Kuorrute

Vatkaa kerma löysäksi vaahdoksi. Lisää Cream fix ja vanilja ja vatkaa kuohkeaksi. 

4

Kokoaminen ja koristelu

Leikkaa jäähtynyt pohja kolmeen osaan. Aseta ensimmäinen pohja tarjoilualustalle ja kostuta kevyesti vaniljalla maustetulla maidolla. Pursota kermasta rengas pohjan reunalle. Levitä keskelle marjatäytettä. Laita seuraava pohja täytteen päälle ja toista sama uudelleen. Nosta viimeinen pohja päälle kanneksi.
 
Kuorruta kakku kermavaahdolla. Viimeistele kakku marjoilla, kermapursotuksilla ja suklaakoristeilla.

Reseptin ravintosisältö Kesän paras marjaisa täytekakku

Per Annos / Kappale Per 100 g / ml
Energia 1821 kJ
435 kcal
1256 kJ
300 kcal
Rasva 20.46 g 14.11 g
Hiilihydraatit 40.26 g 27.76 g
Proteiini 4.73 g 3.26 g
Suostumus seurantaan

Olisimme iloisia, jos antaisit meille ja kumppaneillemme luvan käyttää evästeitä ja vastaavia teknologioita, jotta voisimme ymmärtää tapaasi käyttää verkkosivustoamme. Näin saisimme paremman käsityksen toiminnastasi käyttäjänä ja voisimme mukauttaa verkkosivustoamme sen pohjalta. Lisäksi me ja kumppanimme haluaisimme käyttää näitä tietoja personoidun palvelun tarjoamiseksi kumppaneidemme alustoilla. Jos annat suostumuksesi tähän, valitse ”Salli”. Lisätietoja löytyy tietosuojakäytännöstämme. Voit muuttaa mieltäsi milloin tahansa.

Välttämättömät toiminnot

Tarvitsemme näitä evästeitä ja vastaavia teknologioita mahdollistaaksemme verkkosivustomme perustoiminnot. Sellaisiin kuuluu esimerkiksi näiden asetusten tallentaminen. Tämä on ehdottoman välttämätöntä, joten näiden evästeiden ja vastaavien teknologioiden käyttöä ei voi kieltää.

Aina käytössä
Analytiikka ja personointi

Lisäksi haluaisimme oppia lisää siitä, miten käytät sivustoamme, jotta voisimme optimoida sitä sinulle ja muille käyttäjille. Tähän tarkoitukseen käytämme evästeitä ja vastaavia teknologioita, jotka kartoittavat käyttäjien toimintaa ja siten auttavat meitä parantamaan sinulle tarjoamaamme palvelua.

Joo

ei

(Uudelleen)markkinointi ja tietojen jakaminen kolmansille osapuolille

Varmistaaksemme, että voimme mukauttaa markkinointikampanjoitamme sinun tarpeisiisi, keräämme tietoa siitä, miten saavut sivustollemme ja miten toimit mainostemme kohdalla. Tämä auttaa meitä parantamaan sekä mainoksiamme että sisältöjämme sinua varten. Markkinointikumppanimme käyttävät näitä tietoja myös omiin tarkoituksiinsa, esimerkiksi personoidakseen tiliäsi tai profiiliasi omalla alustallaan.

Joo

ei