EVÄSTEIDEN KÄYTTÖ DR. OETKERIN verkkosivustolla

Tämä verkkosivusto tallentaa laitteellesi evästeitä parantaakseen sivuston toimintaa sekä auttaakseen meitä ja yhteistyökumppaneitamme saamaan käsityksen sivustomme käytöstä. Jatkamalla tämän sivuston käyttöä (klikkaamalla, selaamalla ja sivuilla liikkumalla) tai poistamalla tämän evästeilmoituksen hyväksyt evästeiden käytön. Saat lisätietoa evästeistä ja niiden poistamisesta yksityisyydensuojakäytännöstämme.

Välttämättömät evästeet
Nämä evästeet ovat välttämättömiä oetker.de-sivuston perustoimintojen käyttämiseksi.
Välttämättömät evästeet ja suorituskykyä mittaavat evästeet
Suorituskykyä mittaavat evästeet auttavat analysoimaan oetker.de-palvelun käyttöä, jotta voimme jatkuvasti arvioida ja parantaa palvelun laatua.
Välttämättömät evästeet, suorituskykyä mittaavat evästeet, markkinointievästeet ja kolmannen osapuolen evästeet
Markkinointi- ja kolmannen osapuolen evästeet auttavat meitä näyttämään oetker.de-palvelun yksilöllistä sisältöä muilla alustoilla.

Keväinen manteli-marenkikakku

(0)
0 0 5
Arvostele resepti Kiitos arvostelustasi!
    (Kerta kokeilu riitti.)
    (Ihan ok.)
    (Tämä oli hyvä.)
    (Loistava!)
    (Aivan ihana! )

Gluteeniton jälkiruoka resepti. Manteli-marenkikakku mango-passion täytteellä on ihanan raikas ja kevyt herkku.

12 - 16 annosta

Vaikeustaso 1 60 minuuttia

Ainekset:

Ainekset:

reseptiin Keväinen manteli-marenkikakku

Pohja:

2 ps Dr. Oetker Perfect Meringues -marenkijauhetta
1,5 dl vettä
100 g Dr. Oetker Mantelijauhetta
50 g Dr. Oetker Mantelirouhetta
50 g Dr. Oetker Mantelilastuja

Täyte:

4 dl vispikermaa
200 g maustamatonta tuorejuustoa (esim. Philadelphia)
0,5 dl tomusokeria
1 tl Dr. Oetker Vaniliinisokeria
1 dl mangososetta
1 ps Dr. Oetker Cream fix -jauhetta
2 kpl passionhedelmää

Koristelu:

kermavaahtoa
1 kpl passionhedelmää
syötäviä kukkia

Valmistus

Valmistus:

Pohja

Ota kaksi leivinpaperia ja piirrä niihin lyijykynällä ympyrät (Ø 24 cm). Käännä leivinpaperit. 

Lisää kulhoon marenkijauhe ja vesi. Aloita vatkaus pienellä teholla. Jatka täydellä teholla 3 minuutin ajan, kunnes vaahto on kuohkean jämäkkää. Lisää marenkivaahtoon mantelijauhe ja -rouhe. Sekoita nuolijan kanssa varovasti tasaiseksi massaksi.

Jaa manteli-marenkimassa kahteen osaan ja levitä leivinpaperille ympyröiksi. Ripottele päälle mantelilastuja. Paista pohjia uunissa kiertoilmalla 150 asteessa yhteensä 30 minuuttia. Vaihda puolessa välissä peltien paikkaa tasaisen paistotuloksen varmistamiseksi. Anna pohjien jäähtyä ja irrota ne varovasti lastan avulla.

Täyte

Vatkaa vispikerma vaahdoksi. Notkista toisessa kulhossa tuorejuusto, lisää tomusokeri ja vanilliinisokeri. Sekoita joukkoon 1,25 dl mangososetta. Lisää mangotäytteen joukkoon kolme neljäsosaa kermavaahdosta ja pussillinen kerman stabilointiainetta. Vatkaa tasaiseksi. 

Nosta ensimmäinen manteli-marenkipohja tarjoilualustan päälle. Levitä loput mangososeesta pohjan päälle. Laita mangotäyte pursotinpussiin ja pursota täytettä tasaisesti pohjan päälle. Leikkaa passionhedelmät puoliksi ja koverra lusikalla siemenet tasaisesti mangotäytteen päälle.

Koristelu

Nosta täytteen päälle toinen manteli-marenkipohja ja koristele kakku lopulla kermavaahdolla, passionhedelmän siemenillä sekä syötävillä kukilla.

Reseptin ravintosisältö Keväinen manteli-marenkikakku

Per Annos / Kappale Per 100 g / ml
Energia 1428kJ
341kcal
1348kJ
322kcal
Rasva 19.42g 18.32g
Hiilihydraatit 30.21g 28.50g
Proteiini 4.76g 4.49g