EVÄSTEIDEN KÄYTTÖ DR. OETKERIN verkkosivustolla

Tämä verkkosivusto tallentaa laitteellesi evästeitä parantaakseen sivuston toimintaa sekä auttaakseen meitä ja yhteistyökumppaneitamme saamaan käsityksen sivustomme käytöstä. Jatkamalla tämän sivuston käyttöä (klikkaamalla, selaamalla ja sivuilla liikkumalla) tai poistamalla tämän evästeilmoituksen hyväksyt evästeiden käytön. Saat lisätietoa evästeistä ja niiden poistamisesta yksityisyydensuojakäytännöstämme.

Välttämättömät evästeet
Nämä evästeet ovat välttämättömiä oetker.de-sivuston perustoimintojen käyttämiseksi.
Välttämättömät evästeet ja suorituskykyä mittaavat evästeet
Suorituskykyä mittaavat evästeet auttavat analysoimaan oetker.de-palvelun käyttöä, jotta voimme jatkuvasti arvioida ja parantaa palvelun laatua.
Välttämättömät evästeet, suorituskykyä mittaavat evästeet, markkinointievästeet ja kolmannen osapuolen evästeet
Markkinointi- ja kolmannen osapuolen evästeet auttavat meitä näyttämään oetker.de-palvelun yksilöllistä sisältöä muilla alustoilla.

Kirsikka-suklaatäytekakku

Kaunis kakku joulupöytään

12 - 16 palaa

Vaikeustaso 1 80 minuuttia

Ainekset:

Ainekset:

reseptiin Kirsikka-suklaatäytekakku

Taikina:

100 g voita
200 g Dr. Oetker Chocolate chips dark
3 kpl kananmunaa
3 dl sokeria
3 dl vehnäjauhoja
2 tl Dr. Oetker Vaniljasokeria
2 tl Dr. Oetker Leivinjauhetta
200 g ranskankermaa
1 g Dr. Oetker Punaisia Kirsikoita

Kuorrutus & koristelu:

150 g kirsikkahilloa (tai vadelmamarmeladia)
500 g Dr. Oetker Sokerimassaa (valkoista)
Dr. Oetker Soft Golden Pearls -koristerakeita

Valmistus

Valmistus:

Taikina

Sulata voi ja suklaarakeet. Vatkaa kananmunat ja sokeri vaahdoksi. Sekoita vaniljasokeri ja leivinjauhe vehnäjauhoihin ja lisää munavaahtoon. Lisää ranskankerma, pistaasipähkinät ja pilkotut kirsikat varovasti massaan. Lisää lopuksi sulatettu voi ja suklaa, sekoita hyvin. Kaada massa voideltuun kakkuvuokaan (halkaisija 24 cm). Paista kakku 150 asteessa uunin alatasolla noin tunnin ajan. voit kokeilla kypsyyttä, kun paistoaikaa on kulunut noin 40 minuuttia. Kumoa hiukan jäähtynyt kakku.

Kuorrutus & koristelu

Levitä hillo ohueksi kerrokseksi hyvin jäähtyneen kakun päälle ja reunoille. Kaulitse sokerimassa tomusokerin avulla noin 2-4mm:n paksuiseksi levyksi. Nosta levy kakun päälle. Leikkaa ylimääräinen massa alareunoilta pois. Tee sokerimassasta joulutortun muotoisia koristeita. Koristele kakku niillä ja pehmeillä kultahelmillä.

Sokerimassasta valmistetut koristeet on helppo kiinnittää Dr. Oetker sokerikuorrutteella.

Reseptin ravintosisältö Kirsikka-suklaatäytekakku

Per Annos / Kappale Per 100 g / ml
Energia 1532kJ
366kcal
1197kJ
286kcal
Rasva 15.19g 11.87g
Hiilihydraatit 37.70g 29.45g
Proteiini 3.87g 3.02g