EVÄSTEIDEN KÄYTTÖ DR. OETKERIN verkkosivustolla

Tämä verkkosivusto tallentaa laitteellesi evästeitä parantaakseen sivuston toimintaa sekä auttaakseen meitä ja yhteistyökumppaneitamme saamaan käsityksen sivustomme käytöstä. Jatkamalla tämän sivuston käyttöä (klikkaamalla, selaamalla ja sivuilla liikkumalla) tai poistamalla tämän evästeilmoituksen hyväksyt evästeiden käytön. Saat lisätietoa evästeistä ja niiden poistamisesta yksityisyydensuojakäytännöstämme.

Välttämättömät evästeet
Nämä evästeet ovat välttämättömiä oetker.de-sivuston perustoimintojen käyttämiseksi.
Välttämättömät evästeet ja suorituskykyä mittaavat evästeet
Suorituskykyä mittaavat evästeet auttavat analysoimaan oetker.de-palvelun käyttöä, jotta voimme jatkuvasti arvioida ja parantaa palvelun laatua.
Välttämättömät evästeet, suorituskykyä mittaavat evästeet, markkinointievästeet ja kolmannen osapuolen evästeet
Markkinointi- ja kolmannen osapuolen evästeet auttavat meitä näyttämään oetker.de-palvelun yksilöllistä sisältöä muilla alustoilla.

Klassisen kaunis täytekakku

Klassisen kaunis täytekakku on täydellinen tarjottava juhlapöytään. Vaniljaiseen täytekakkuun tulee kestävät kermaiset pursotukset Cream fixillä.

about 8 - 10 palaa

Vaikeustaso 1 60 Minuuttia

Ainekset

Ainekset

reseptiin Klassisen kaunis täytekakku

Kakkupohja:

4 kpl kananmunaa koko M/L
2 dl sokeria
2 tl Dr. Oetker Vaniljasokeria
1,5 dl vettä
2,5 dl vehnäjauhoja
0,5 tl Dr. Oetker Leivinjauhetta

Täyte:

1 ps Dr. Oetker Paistonkestävä Vaniljakreemi
5 dl kevytmaitoa
2 dl vispikermaa vaahdotettuna

Kokoaminen ja koristelu:

about 2 dl mustikkahilloa tai muuta marjahilloa
2,5 dl vispikermaa
1 ps Dr. Oetker Cream fix -jauhetta
Dr. Oetker Vaniljasokeria
tuoreita marjoja
Dr. Oetker Bloomy Luomu Koristerakeita

preparation

Valmistus

Ennen paistamista

Kuvan kakku on leivottu 17 cm irtopohjavuoassa. Taikinaa on riittävästi neljään kakkupohjaan. Kutakin pohjaa paistetaan erikseen 8-10 minuuttia. Leivottaessa 22 cm irtopohjavuoassa taikinaa riittää vain kolmeen kakkukerrokseen. Tällöin kakkua paistetaan 20-25 minuuttia ja leikataan kolmeen osaan kakun jäähdyttyä. Vuoraa irtopohjavuoka leivinpaperilla tai voitele ja korppujauhota.

1

Esilämmitä uuni 200°C ylä- ja alalämmöllä.

2

Kakkupohja

Vaahdota sokeri, vaniljasokeri ja huoneenlämpöiset munat ilmavaksi vaahdoksi. Lisää vesi ja vatkaa hyvin. Lisää keskenään sekoitetut kuivat aineet, siivilöi taikinaan ja sekoita varovasti tasaiseksi. Kaada taikina kakkuvuokaan ja paista kakkua uunin keskitasolla 20-25 minuuttia. Kun taikina ei enää tartu tikkuun, on kakku valmis. Anna kakun jäähtyä hetki vuoassa ennen irroittamista. Jaa kakku kolmeen kakkupohjaan.

3

Täyte

Sekoita kulhossa vaniljakreemijauheja ja maito. Vatkaa seosta voimakkaasti 3 minuuttia sähkövatkaimella. Anna tekeytyä jääkaapissa. Vaahdota kerma ja sekoita kevyesti vaniljakreemiin.

4

Kakun kokoaminen ja koristelu

Laita ensimmäinen kakkupohja irtopohjavuoan pohjalle ja levitä ohut kerros hilloa pohjan ulkoreunan ympärille. Täytä seuraavaksi kermainen vaniljakreemivaahto koko kakkupohjalle. Täytä kerros kerrokselta hillolla ja vaniljakreemivaahdolla. Siirrä kakku jääkaappiin tekeytymään. Vatkaa kerma löysäksi vaahdoksi ja mausta vaniljasokerilla. Lisää Cream fix ja vaahdota vielä kestäväksi vaahdoksi. Levitä veitsellä kermavaahtoa ohut kerros kakun reunoille ja päälle. Laita jäljellä oleva kermavaahto pursotuspussiin ja pursota kauniita ruusukkeita. Koristele tuoreilla marjoilla ja ripottele vielä päälle Bloomy koristerakeita.

Reseptin ravintosisältö Klassisen kaunis täytekakku

Per Annos / Kappale Per 100 g / ml
Energia 2273kJ
543kcal
1005kJ
240kcal
Rasva 0g 0g
Hiilihydraatit 0g 0g
Proteiini 0g 0g