EVÄSTEIDEN KÄYTTÖ DR. OETKERIN verkkosivustolla

Tämä verkkosivusto tallentaa laitteellesi evästeitä parantaakseen sivuston toimintaa sekä auttaakseen meitä ja yhteistyökumppaneitamme saamaan käsityksen sivustomme käytöstä. Jatkamalla tämän sivuston käyttöä (klikkaamalla, selaamalla ja sivuilla liikkumalla) tai poistamalla tämän evästeilmoituksen hyväksyt evästeiden käytön. Saat lisätietoa evästeistä ja niiden poistamisesta yksityisyydensuojakäytännöstämme.

Välttämättömät evästeet
Nämä evästeet ovat välttämättömiä oetker.de-sivuston perustoimintojen käyttämiseksi.
Välttämättömät evästeet ja suorituskykyä mittaavat evästeet
Suorituskykyä mittaavat evästeet auttavat analysoimaan oetker.de-palvelun käyttöä, jotta voimme jatkuvasti arvioida ja parantaa palvelun laatua.
Välttämättömät evästeet, suorituskykyä mittaavat evästeet, markkinointievästeet ja kolmannen osapuolen evästeet
Markkinointi- ja kolmannen osapuolen evästeet auttavat meitä näyttämään oetker.de-palvelun yksilöllistä sisältöä muilla alustoilla.

Kolmen juuston leipä ja yrttivoi

(0)
0 0 5
Arvostele resepti Kiitos arvostelustasi!
    (Kerta kokeilu riitti.)
    (Ihan ok.)
    (Tämä oli hyvä.)
    (Loistava!)
    (Aivan ihana! )

Oletko kokeillut maustaa leipää juustolla? Tarjoile ihana juustoleipä yrttivoin kanssa.

about 25 annosta

Vaikeustaso 2 40 minuuttia

Ainekset:

Ainekset:

reseptiin Kolmen juuston leipä ja yrttivoi

Hiivataikina:

200 g limburgerjuustoa
200 g fetajuustoa
7,75 dl vehnäjauhoja
2 ps kuivahiivaa
1 tl sokeria
about 1 tl suolaa
1 tl paprikajauhetta
1,5 dl haaleaa vettä
200 g maustamatonta tuorejuustoa (esim. Philadelphia)
vesi voiteluun

Yrttivoi:

nippu tuoreita yrttejä
125 g pehmeää voita
suolaa

Valmistus

Valmistus:

1

Leikkaa Limburger-juusto ja fetajuusto pieniksi kuutioiksi.

2

Sekoita vehnäjauhot ja kuivahiiva kulhossa. Lisää muut aineet ja juustot ja sekoita ensin lyhyesti sähkövatkaimen pienimmällä nopeudella ja sitten noin 5 minuuttia korkeimmalla nopeudella. Peitä taikinakulho ja anna kohota lämpimässä paikassa kunnes taikina on selvästi kohonnut. Vuoraa uunipelti leivinpaperilla. Kuumenna uuni 220 ° C (kiertoilma 200 ° C).

3

Ripottele työalustalle hieman jauhoja ja vaivaa taikinaa lyhyesti. Muotoile taikinasta noin 30 cm pitkä leipä ja anna kohota uudelleen. Sivele leivän pinta vedellä ja viillä pintaan muutama viilto. Laita leipä uunin alatasolle. Vähennä uunin lämpötila 180 ° C asteeseen ( kiertoilma 160 ° C). Paista leipää uunissa noin 60 minuuttia. Anna leivän jäähtyä ritilän päällä.

4

Pese, kuivaa ja hienonna yrtit. Sekoita voi, yrtit ja suola tasaiseksi massaksi. Tarjoile yrttivoi leivän kanssa.

Voit tehdä leivän ja yrttivoin kaksi päivä ennen tarjoilua tai myös pakastaa.

Reseptin ravintosisältö Kolmen juuston leipä ja yrttivoi

Per Annos / Kappale Per 100 g / ml
Energia 745 kJ
178 kcal
1223 kJ
292 kcal
Rasva 10.46 g 17.15 g
Hiilihydraatit 14.83 g 24.31 g
Proteiini 5.69 g 9.34 g