EVÄSTEIDEN KÄYTTÖ DR. OETKERIN verkkosivustolla

Tämä verkkosivusto tallentaa laitteellesi evästeitä parantaakseen sivuston toimintaa sekä auttaakseen meitä ja yhteistyökumppaneitamme saamaan käsityksen sivustomme käytöstä. Jatkamalla tämän sivuston käyttöä (klikkaamalla, selaamalla ja sivuilla liikkumalla) tai poistamalla tämän evästeilmoituksen hyväksyt evästeiden käytön. Saat lisätietoa evästeistä ja niiden poistamisesta yksityisyydensuojakäytännöstämme.

Välttämättömät evästeet
Nämä evästeet ovat välttämättömiä oetker.de-sivuston perustoimintojen käyttämiseksi.
Välttämättömät evästeet ja suorituskykyä mittaavat evästeet
Suorituskykyä mittaavat evästeet auttavat analysoimaan oetker.de-palvelun käyttöä, jotta voimme jatkuvasti arvioida ja parantaa palvelun laatua.
Välttämättömät evästeet, suorituskykyä mittaavat evästeet, markkinointievästeet ja kolmannen osapuolen evästeet
Markkinointi- ja kolmannen osapuolen evästeet auttavat meitä näyttämään oetker.de-palvelun yksilöllistä sisältöä muilla alustoilla.

Kolmen värin täytekakku

Yksinkertaisen kaunis kakku on yllättävän kaunis sisältäkin. Täytteessä sitruunaa ja vadelmaa.

12 - 16 annosta

Vaikeustaso 2 120 Minuuttia

Ainekset

Ainekset

reseptiin Kolmen värin täytekakku

Kakkupohja:

9 kpl kananmunaa
3,5 dl sokeria
1 dl perunajauhoja
2,5 dl vehnäjauhoja
0,5 tl Dr. Oetker Leivinjauhetta
Dr. Oetker Geelivärejä

Täyte:

4 dl vispikermaa
2 dl ranskankermaa
4 rkl tomusokeria
Dr. Oetker Vaniljamyllyä
2 tl Dr. Oetker Luontaista Vadelma-aromia
2 dl vadelmahilloa tai Lemon curdia

Kuorrutus:

2 dl maustamatonta tuorejuustoa esim. mascarpone
2 dl vispikermaa
2 rkl tomusokeria
Dr. Oetker Vaniljamyllyä
Dr. Oetker koristerakeita

preparation

Valmistus

1

Esivalmistelut

Voitele ja korppujauhota tai vuokaa leivinpaperilla kolme samankokoista (halkaisija 24-26 cm) kakkuvuokaa. Esilämmitä uuni:

Lämpötia: 220 °C

Kiertoilmauuni: 200 °C

2

Taikina

Vaahdota huoneenlämpöiset munat ja sokeri ilmavaksi vaaleaksi vaahdoksi. Lisää varovasti nostelleen keskenään sekoitetut kuivat aineet. Jaa taikina kolmeen osaan. Värjää yksi osa punaisella ja yksi sinisellä geelivärillä. Värjää kolmas sinisellä ja keltaisella geelivärillä vihreäksi. Lisää värejä tipoittain kunnes väri on riittävän selkeä.

3

Kaada taikinat omiin vuokiinsa ja paista kutakin 5-6 minuuttia, kunnes pohjat ovat kypsiä. Voit paistaa pohjat vuoron perään myös yhden vuoan kanssa. Irrota pohjat vuoista ja anna jäähtyä.

4

Täyte

Laita täytteen ainekset kulhoon ja vaahdota kunnes täyte on ilmavaa. Aseta punainen pohja tarjoiluvadille ja levitä päälle puolet vadelmahillosta tai lemon curdista. Levitä päälle täytettä, ei kuitenkaan aivan reunoille saakka. Nosta päälle vihreä pohja ja painele kevyesti tasaiseksi. Levitä jälleen pohjalle hilloa ja täytettä. Nosta lopuksi sininen pohja päälle ja painele tasaiseksi. Poista tarvittaessa ylipursuava täyte.

5

Suojaa kakku kuvulla tai kelmulla ja anna vetäytyä jääkaapissa vähintään 2 tuntia tai mielellään yön yli.

6

Kuorrutus

Vaahdota mascarpone, kerma, tomusokeri ja vanilja vaahdoksi. Levitä vaahto lastan avulla kakulle. Koristele juuri ennen tarjoilua koristerakeilla (esim. Vaaleanpunaisilla helmillä).

Reseptin ravintosisältö Kolmen värin täytekakku

Per Annos / Kappale Per 100 g / ml
Energia 2261kJ
540kcal
1641kJ
392kcal
Rasva 0g 0g
Hiilihydraatit 0g 0g
Proteiini 0g 0g