EVÄSTEIDEN KÄYTTÖ DR. OETKERIN verkkosivustolla

Tämä verkkosivusto tallentaa laitteellesi evästeitä parantaakseen sivuston toimintaa sekä auttaakseen meitä ja yhteistyökumppaneitamme saamaan käsityksen sivustomme käytöstä. Jatkamalla tämän sivuston käyttöä (klikkaamalla, selaamalla ja sivuilla liikkumalla) tai poistamalla tämän evästeilmoituksen hyväksyt evästeiden käytön. Saat lisätietoa evästeistä ja niiden poistamisesta yksityisyydensuojakäytännöstämme.

Välttämättömät evästeet
Nämä evästeet ovat välttämättömiä oetker.de-sivuston perustoimintojen käyttämiseksi.
Välttämättömät evästeet ja suorituskykyä mittaavat evästeet
Suorituskykyä mittaavat evästeet auttavat analysoimaan oetker.de-palvelun käyttöä, jotta voimme jatkuvasti arvioida ja parantaa palvelun laatua.
Välttämättömät evästeet, suorituskykyä mittaavat evästeet, markkinointievästeet ja kolmannen osapuolen evästeet
Markkinointi- ja kolmannen osapuolen evästeet auttavat meitä näyttämään oetker.de-palvelun yksilöllistä sisältöä muilla alustoilla.

Korvapuustit

Perinteiset pehmeät korvapuustit kahvipöydän tarjottavaksi tai sellaisenaan maidon kera.

about 30 kappaletta

Vaikeustaso 2 90 minuuttia

Ainekset:

Ainekset:

reseptiin Korvapuustit

Pullataikina:

5 dl maitoa
14 g kuivahiivaa
1 kpl kananmunaa
1 tl suolaa
1,5 dl taloussokeria
3 tl kardemummaa
150 g pehmeää voita
about 14 dl vehnäjauhoja

Täyte:

100 g pehmeää voita
1 dl sokeria
2 rkl kanelia jauhettua

Voiteluun:

kananmuna
raesokeria

Valmistus

Valmistus:

1

Lämmitä maito kädenlämpöiseksi. Lisää sokeri, suola, kardemumma. Lisää pieni määrä jauhoja ja kuivahiiva. Vatkaa taikinaan ilmaa.

2

Lisää kananmuna ja muutama desilitra lisää jauhoja ja jatka vatkaamista.

3

Lisää jauhoja pienissä erissä ja sekoita aina hyvin lisäysten välillä. Lisää pehmeä rasva pienissä erissä, kun taikina on jo melko paksua.

4

Vaivaa taikinaa lopuksi vielä hyvin, ripottele pinnalle jauhoja ja anna kohota lämpimässä paikassa liinalla peitettynä.

5

Sekoita täytteen ainekset keskenään massaksi.

6

Kaada kohonnut taikina jauhotetulle leivinalustalle ja painele siitä isoimmat ilmakuplat. Jaa taikina kahteen osaan. Kauli puolikas taikina noin 1 cm paksuiseksi suorakaiteen muotoiseksi levyksi. Levitä puolet täytteestä levylle. Rullaa levy. Leikkaa rulla 15 osaan siksakkiin eli vuorotellen viistosti, jolloin saat ylhäältä kapeita ja alhaalta leveitä rullia. Nosta rullat leivinpaperoidulle uunipellille etäälle toisistaan ja paina päältä sormella rullaa matalammaksi.

7

Valmista toinen erä samaan tapaan. Anna kohota liinan alla noin 20-30 minuuttia ennen paistamista.

8

Voitele pullat kananmunalla ja koristele raesokerilla. Paista 225 asteisessa uunissa noin 10 minuuttia, kunnes ovat saaneet kauniin värin.

Reseptin ravintosisältö Korvapuustit

Per Annos / Kappale Per 100 g / ml
Energia 917kJ
219kcal
1369kJ
327kcal
Rasva 7.57g 11.30g
Hiilihydraatit 30.39g 45.35g
Proteiini 4.05g 6.05g