EVÄSTEIDEN KÄYTTÖ DR. OETKERIN verkkosivustolla

Tämä verkkosivusto tallentaa laitteellesi evästeitä parantaakseen sivuston toimintaa sekä auttaakseen meitä ja yhteistyökumppaneitamme saamaan käsityksen sivustomme käytöstä. Jatkamalla tämän sivuston käyttöä (klikkaamalla, selaamalla ja sivuilla liikkumalla) tai poistamalla tämän evästeilmoituksen hyväksyt evästeiden käytön. Saat lisätietoa evästeistä ja niiden poistamisesta yksityisyydensuojakäytännöstämme.

Välttämättömät evästeet
Nämä evästeet ovat välttämättömiä oetker.de-sivuston perustoimintojen käyttämiseksi.
Välttämättömät evästeet ja suorituskykyä mittaavat evästeet
Suorituskykyä mittaavat evästeet auttavat analysoimaan oetker.de-palvelun käyttöä, jotta voimme jatkuvasti arvioida ja parantaa palvelun laatua.
Välttämättömät evästeet, suorituskykyä mittaavat evästeet, markkinointievästeet ja kolmannen osapuolen evästeet
Markkinointi- ja kolmannen osapuolen evästeet auttavat meitä näyttämään oetker.de-palvelun yksilöllistä sisältöä muilla alustoilla.

Kuppikakut valmistuneelle

(0)
0 0 5
Arvostele resepti Kiitos arvostelustasi!
    (Kerta kokeilu riitti.)
    (Ihan ok.)
    (Tämä oli hyvä.)
    (Loistava!)
    (Aivan ihana! )

Kuppikakut valmistuneelle ovat ihana lahja opintonsa päättäneelle opiskelijalle. Helpot kuppikakut valmistuvat nopeasti juhlapöytään.

6 - 12 kappaletta

Vaikeustaso 1 60 minuuttia

Ainekset:

Ainekset:

reseptiin Kuppikakut valmistuneelle

Taikina:

50 g pehmeää voita
1,75 dl sokeria
1 kpl kananmunaa
2 dl vehnäjauhoja
1 tl Dr. Oetker Vaniljasokeria
1,5 tl Dr. Oetker Leivinjauhetta
1,25 dl maitoa

Kuorrutus ja koristelu:

1 ps Dr. Oetker Vaniljakakkumoussea
2,5 dl kevytmaitoa
1 Dr. Oetker Super Hero koristerakeita
Dr. Oetker Chocolate Silver Pearls -koristerakeita
recipe.download.for.recipe

Valmistus

Valmistus:

Reunakoristeet

Tulosta reseptin liitteenä olevat kaaviot väritulostimella ja leikkaa ne koristeiden ääriviivoja myöten. Kun olet paistanut ja jäähdyttänyt muffinit, koristele muffinivuoan reuna reunakoristeella kierittämällä paperi muffinivuoan ympärille. Liimaa tai teippaa läpinäkyvällä teipillä reunakoriste kiinni. 

Lakki- ja sydänkoristeet

Tulosta väritulostimella reseptin liitteenä olevat kaaviot jämäkälle paperille ja leikkaa lakit ja sydämet niiden ääriviivoja myöten. Liimaa cocktailtikku lakki- ja sydänkoristeiden päälle ja liimaa toinen pohja vastakkain, jotta koriste näkyy molempiin suuntiin. 

Esivalmistelut

Kuumenna uuni 180 °C:seen kiertoilmalle tai 200 °C:seen tasalämmölle.

Taikina

Vatkaa voi ja sokeri vaaleaksi vaahdoksi. Lisää huoneenlämpöinen kananmuna samalla voimakkaasti vatkaten. Sekoita vehnäjauhot, vaniljasokeri ja leivinjauhe ja siivilöi taikinaan. Lisää maito ja vatkaa taikina tasaiseksi. Lusikoi taikina muffinivuokiin. Paista uunin keskitasolla 20-25 minuuttia. Anna jäähtyä leivontaritilällä.

Kuorrutus ja koristelu

Sekoita kakkumoussejauhe ja 2½ dl maitoa. Vatkaa sähkövatkaimen pienellä nopeudella 1 minuutti ja sitten 4 minuuttia suurella nopeudella. On tärkeää vatkata kakkumoussea ohjeen mukaisesti oikean koostumuksen saavuttamiseksi. 

Kiinnitä reunakoristeet muffinivuokien ympärille läpinäkyvällä teipillä tai liimaamalla sauma yhteen.

Laita kakkumousse pursotuspussiin, jonka päässä on tähtitylla (ø 8 mm) ja pursota kuorrutus muffinien päälle. Laita jääkaappiin tai tarjoile heti. Viimeistele kuppikakut lakki- ja sydänkoristeilla sekä koristerakeilla juuri ennen tarjoilua. 

Reseptin ravintosisältö Kuppikakut valmistuneelle

Per Annos / Kappale Per 100 g / ml
Energia 984 kJ
235 kcal
1013 kJ
242 kcal
Rasva 6.88 g 7.10 g
Hiilihydraatit 32.39 g 33.39 g
Proteiini 3.99 g 4.12 g