Kurpitsakakku

(0)
0 0 5
Arvostele resepti Kiitos arvostelustasi!
    (Kerta kokeilu riitti.)
    (Ihan ok.)
    (Tämä oli hyvä.)
    (Loistava!)
    (Aivan ihana! )

Leivo satokauden kurpitsasta mehevä kurpitsakakku ja levitä päälle tuorejuustokuorrute. Halloweeniin sopivat kakkukoristeet kruunaavat tämän kakun.

about 8 palaa

Vaikeustaso 1 40 minuuttia

Ainekset:

Ainekset:

reseptiin Kurpitsakakku

Kakkupohja:

2 kpl kananmunaa
1,5 dl sokeria
2 tl Dr. Oetker Vaniljasokeria
1 kpl appelsiinia : 2 rkl mehua ja appelsiinin raastettu kuori
1,5 dl rypsiöljyä
80 g rusinoita (noin 1 dl)
50 g saksanpähkinöitä
250 g kurpitsaa raastettuna
3 dl vehnäjauhoja
1 tl piparimaustetta
1 tl kanelia
1 tl Dr. Oetker Ruokasoodaa
1 tl Dr. Oetker Leivinjauhetta

Tuorejuustotäyte:

300 g maustamatonta tuorejuustoa (esim. Philadelphia)
300 g mascarponejuustoa
2 dl tomusokeria

Kurpitsakoristeet:

120 g Dr. Oetker Valkoista Sokerimassaa tai marsipaania
Dr. Oetker Oranssia geeliväriä
Dr. Oetker Vihreää geeliväriä
Dr. Oetker Mustaa geeliväriä tai sulatettua suklaata

Valmistus

Valmistus:

1

Esivalmistelut

Vuoraa irtopohjavuoan (Ø 20 cm) pohja leivinpaperilla ja voitele reunat öljyllä. Kuumenna uuni 180 asteeseen. 

2

Kakkupohja

Vatkaa sähkövatkaimella kananmunat, sokeri, vaniljasokeri, appelsiininmehu ja -kuori kuohkeaksi vaahdoksi. Sekoita öljy joukkoon. Lisää puolet rusinoista, saksanpähkinöistä ja kurpitsaraasteesta. Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää taikinan joukkoon. Lisää loput rusinat, saksanpähkinät ja kurpitsaraaste. Kaada taikina vuokaan. Paista uunin alatasolla 50 minuuttia. 

Leikkaa jäähtynyt kakkupohja kahteen osaan. 

3

Tuorejuustotäyte

Sekoita täytteen ainekset keskenään tasaiseksi massaksi. Levitä puolet jäähtyneen kakkupohjan päälle. Laita toinen kakkupohja päälle ja levitä sen päälle loput täytteestä. 

4

Kurpitsakoristeet

Vaivaa suurin osa sokerimassasta oranssilla geelivärillä ja muotoile marsipaanista 8 kurpitsaa. Värjää jäljelle jääneestä sokerimassasta vihreällä kurpitsoihin kannat ja mustalla silmät. Voit myös tehdä silmät sulatetusta suklaasta tai käyttää apuna koristelugeeliä.

Reseptin ravintosisältö Kurpitsakakku

Per Annos / Kappale Per 100 g / ml
Energia 3651 kJ
872 kcal
1457 kJ
348 kcal
Rasva 49.24 g 19.62 g
Hiilihydraatit 75.35 g 30.02 g
Proteiini 10.03 g 3.99 g
Suostumus seurantaan

Olisimme iloisia, jos antaisit meille ja kumppaneillemme luvan käyttää evästeitä ja vastaavia teknologioita, jotta voisimme ymmärtää tapaasi käyttää verkkosivustoamme. Näin saisimme paremman käsityksen toiminnastasi käyttäjänä ja voisimme mukauttaa verkkosivustoamme sen pohjalta. Lisäksi me ja kumppanimme haluaisimme käyttää näitä tietoja personoidun palvelun tarjoamiseksi kumppaneidemme alustoilla. Jos annat suostumuksesi tähän, valitse ”Salli”. Lisätietoja löytyy tietosuojakäytännöstämme. Voit muuttaa mieltäsi milloin tahansa.

Välttämättömät toiminnot

Tarvitsemme näitä evästeitä ja vastaavia teknologioita mahdollistaaksemme verkkosivustomme perustoiminnot. Sellaisiin kuuluu esimerkiksi näiden asetusten tallentaminen. Tämä on ehdottoman välttämätöntä, joten näiden evästeiden ja vastaavien teknologioiden käyttöä ei voi kieltää.

Aina käytössä
Analytiikka ja personointi

Lisäksi haluaisimme oppia lisää siitä, miten käytät sivustoamme, jotta voisimme optimoida sitä sinulle ja muille käyttäjille. Tähän tarkoitukseen käytämme evästeitä ja vastaavia teknologioita, jotka kartoittavat käyttäjien toimintaa ja siten auttavat meitä parantamaan sinulle tarjoamaamme palvelua.

Joo

ei

(Uudelleen)markkinointi ja tietojen jakaminen kolmansille osapuolille

Varmistaaksemme, että voimme mukauttaa markkinointikampanjoitamme sinun tarpeisiisi, keräämme tietoa siitä, miten saavut sivustollemme ja miten toimit mainostemme kohdalla. Tämä auttaa meitä parantamaan sekä mainoksiamme että sisältöjämme sinua varten. Markkinointikumppanimme käyttävät näitä tietoja myös omiin tarkoituksiinsa, esimerkiksi personoidakseen tiliäsi tai profiiliasi omalla alustallaan.

Joo

ei