EVÄSTEIDEN KÄYTTÖ DR. OETKERIN verkkosivustolla

Tämä verkkosivusto tallentaa laitteellesi evästeitä parantaakseen sivuston toimintaa sekä auttaakseen meitä ja yhteistyökumppaneitamme saamaan käsityksen sivustomme käytöstä. Jatkamalla tämän sivuston käyttöä (klikkaamalla, selaamalla ja sivuilla liikkumalla) tai poistamalla tämän evästeilmoituksen hyväksyt evästeiden käytön. Saat lisätietoa evästeistä ja niiden poistamisesta yksityisyydensuojakäytännöstämme.

Välttämättömät evästeet
Nämä evästeet ovat välttämättömiä oetker.de-sivuston perustoimintojen käyttämiseksi.
Välttämättömät evästeet ja suorituskykyä mittaavat evästeet
Suorituskykyä mittaavat evästeet auttavat analysoimaan oetker.de-palvelun käyttöä, jotta voimme jatkuvasti arvioida ja parantaa palvelun laatua.
Välttämättömät evästeet, suorituskykyä mittaavat evästeet, markkinointievästeet ja kolmannen osapuolen evästeet
Markkinointi- ja kolmannen osapuolen evästeet auttavat meitä näyttämään oetker.de-palvelun yksilöllistä sisältöä muilla alustoilla.

Kurpitsakakku

Leivo satokauden kurpitsasta mehevä kurpitsakakku ja levitä päälle tuorejuustokuorrute. Halloweeniin sopivat kakkukoristeet kruunaavat tämän kakun.

about 8 palaa

Vaikeustaso 1 40 minuuttia

Ainekset:

Ainekset:

reseptiin Kurpitsakakku

Kakkupohja:

2 kpl kananmunaa
1,5 dl sokeria
2 tl Dr. Oetker Vaniljasokeria
1 kpl appelsiinia : 2 rkl mehua ja appelsiinin raastettu kuori
1,5 dl rypsiöljyä
80 g rusinoita (noin 1 dl)
1 ps Dr. Oetker Saksanpähkinöitä (50g)
250 g kurpitsaa raastettuna
3 dl vehnäjauhoja
1 tl piparimaustetta
1 tl kanelia
1 tl Dr. Oetker Ruokasoodaa
1 tl Dr. Oetker Leivinjauhetta

Tuorejuustotäyte:

300 g maustamatonta tuorejuustoa (esim. Philadelphia)
300 g mascarponejuustoa
2 dl tomusokeria

Kurpitsakoristeet:

120 g Dr. Oetker Valkoista Sokerimassaa tai marsipaania
Dr. Oetker Oranssia geeliväriä
Dr. Oetker Vihreää geeliväriä
Dr. Oetker Mustaa geeliväriä tai sulatettua suklaata

preparation

Valmistus:

1

Esivalmistelut

Vuoraa irtopohjavuoan (Ø 20 cm) pohja leivinpaperilla ja voitele reunat öljyllä. Kuumenna uuni 180 asteeseen. 

2

Kakkupohja

Vatkaa sähkövatkaimella kananmunat, sokeri, vaniljasokeri, appelsiininmehu ja -kuori kuohkeaksi vaahdoksi. Sekoita öljy joukkoon. Lisää puolet rusinoista, saksanpähkinöistä ja kurpitsaraasteesta. Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää taikinan joukkoon. Lisää loput rusinat, saksanpähkinät ja kurpitsaraaste. Kaada taikina vuokaan. Paista uunin alatasolla 50 minuuttia. 

Leikkaa jäähtynyt kakkupohja kahteen osaan. 

3

Tuorejuustotäyte

Sekoita täytteen ainekset keskenään tasaiseksi massaksi. Levitä puolet jäähtyneen kakkupohjan päälle. Laita toinen kakkupohja päälle ja levitä sen päälle loput täytteestä. 

4

Kurpitsakoristeet

Vaivaa suurin osa sokerimassasta oranssilla geelivärillä ja muotoile marsipaanista 8 kurpitsaa. Värjää jäljelle jääneestä sokerimassasta vihreällä kurpitsoihin kannat ja mustalla silmät. Voit myös tehdä silmät sulatetusta suklaasta tai käyttää apuna koristelugeeliä.

Reseptin ravintosisältö Kurpitsakakku

Per Annos / Kappale Per 100 g / ml
Energia 3668kJ
876kcal
1461kJ
349kcal
Rasva 49.55g 19.74g
Hiilihydraatit 75.38g 30.03g
Proteiini 10.03g 3.99g