EVÄSTEIDEN KÄYTTÖ DR. OETKERIN verkkosivustolla

Tämä verkkosivusto tallentaa laitteellesi evästeitä parantaakseen sivuston toimintaa sekä auttaakseen meitä ja yhteistyökumppaneitamme saamaan käsityksen sivustomme käytöstä. Jatkamalla tämän sivuston käyttöä (klikkaamalla, selaamalla ja sivuilla liikkumalla) tai poistamalla tämän evästeilmoituksen hyväksyt evästeiden käytön. Saat lisätietoa evästeistä ja niiden poistamisesta yksityisyydensuojakäytännöstämme.

Välttämättömät evästeet
Nämä evästeet ovat välttämättömiä oetker.de-sivuston perustoimintojen käyttämiseksi.
Välttämättömät evästeet ja suorituskykyä mittaavat evästeet
Suorituskykyä mittaavat evästeet auttavat analysoimaan oetker.de-palvelun käyttöä, jotta voimme jatkuvasti arvioida ja parantaa palvelun laatua.
Välttämättömät evästeet, suorituskykyä mittaavat evästeet, markkinointievästeet ja kolmannen osapuolen evästeet
Markkinointi- ja kolmannen osapuolen evästeet auttavat meitä näyttämään oetker.de-palvelun yksilöllistä sisältöä muilla alustoilla.

Lepakko kuppikakut

(0)
0 0 5
Arvostele resepti Kiitos arvostelustasi!
    (Kerta kokeilu riitti.)
    (Ihan ok.)
    (Tämä oli hyvä.)
    (Loistava!)
    (Aivan ihana! )

Leivo hauskat lepakkokuppikakut lasten kanssa Halloweeniksi.

16 - 20 kappaletta

Vaikeustaso 2 60 minuuttia

Ainekset:

Ainekset:

reseptiin Lepakko kuppikakut

Suklaataikina:

250 g vehnäjauhoja
1 tl Dr. Oetker Ruokasoodaa
1,25 dl kaakaojauhetta
2 dl sokeria
1 tl Dr. Oetker Vaniljasokeria
1,25 dl maitoa
1 dl öljyä
2,5 dl maustamatonta jogurttia
1 kpl kananmunaa
100 g tummaa suklaata

Tuorejuustokuorrute:

200 g voita huoneenlämpöisenä
300 g tomusokeria
400 g maustamatonta tuorejuustoa (esim. Philadelphia) (ikke light)
12 kpl suklaakeksejä

Lepakkokoristeet:

suklaakeksejä 3 pakettia isoja keksejä, yksi paketti minikeksejä
1 - 2 pkt Dr. Oetker Sugar Eyes -koristekuvioita
Dr. Oetker Elintarvikeliimaa (Baking glue)
Dr. Oetker Valkoista Sokerikuorrutetta

Valmistus

Valmistus:

Kuumenna uuni 200 ºC:seen tasalämmölle tai 180 ºC:seen kiertoilmalle.

1

Suklaataikina

Siivilöi jauhot, ruokasooda ja kaakaojauhe kulhoon ja sekoita tasaiseksi.
Sekoita toisessa kulhossa sokeri, vaniljasokeri, maito, öljy, jogurtti ja kananmuna. 
Lisää kuivat aineet muutamassa osassa ja sekoita tasaiseksi. Kääntele lopuksi rouhittu suklaa taikinaan. Jaa taikina muffinimuotteihin. Jätä muotteihin 1/3 osa kohoamisvaraa. 

Paista uunin keskitasolla 14-20 minuuttia. Kokeile kypsyyttä puutikulla. Jos tikkuun jää taikinaa, se ei ole kypsää.

2

Kuorrutus

Hienonna keksit monitoimikoneessa tai morttelin avulla. Vatkaa voi ja siivilöity tomusokeri vaahdoksi. Lisää sitten tuorejuusto ja keksimuru. Vatkaa sähkövatkaimella nopeasti sekaisin. Laita kuorrute pursotuspussiin ja pursota jäähtyneiden kuppikakkujen päälle. Jos kuorrutus on liian pehmeää pursottamiseen, laita se jääkaapissa 10-15 minuutiksi ja yritä sitten uudelleen.

3

Koristelu

Yhtä kuppikakkua varten tarvitset kaksi isoa keksiä ja yhden pienen. Käytä toista isoa keksiä lepakon naamana. Liimaa keksiin sokerisilmät elintarvikeliimalla ja piirrä hampaat sokerikuorrutteella. Halkaise pieni keksi puoliksi ja liimaa ne elintarvikeliimalla kiinni korviksi. Laita lepakon naama kuorrutteen päälle. Halkaise toinen iso keksi puoliksi ja kiinnitä ne naaman sivuille siiviksi. 

Kuppikakut kannattaa koristella kekseillä juuri ennen tarjoilua, sillä muuten ne saattavat pehmentyä.

Reseptin ravintosisältö Lepakko kuppikakut

Per Annos / Kappale Per 100 g / ml
Energia 1779 kJ
425 kcal
1712 kJ
409 kcal
Rasva 22.91 g 22.03 g
Hiilihydraatit 44.31 g 42.61 g
Proteiini 4.19 g 4.03 g