EVÄSTEIDEN KÄYTTÖ DR. OETKERIN verkkosivustolla

Tämä verkkosivusto tallentaa laitteellesi evästeitä parantaakseen sivuston toimintaa sekä auttaakseen meitä ja yhteistyökumppaneitamme saamaan käsityksen sivustomme käytöstä. Jatkamalla tämän sivuston käyttöä (klikkaamalla, selaamalla ja sivuilla liikkumalla) tai poistamalla tämän evästeilmoituksen hyväksyt evästeiden käytön. Saat lisätietoa evästeistä ja niiden poistamisesta yksityisyydensuojakäytännöstämme.

Välttämättömät evästeet
Nämä evästeet ovat välttämättömiä oetker.de-sivuston perustoimintojen käyttämiseksi.
Välttämättömät evästeet ja suorituskykyä mittaavat evästeet
Suorituskykyä mittaavat evästeet auttavat analysoimaan oetker.de-palvelun käyttöä, jotta voimme jatkuvasti arvioida ja parantaa palvelun laatua.
Välttämättömät evästeet, suorituskykyä mittaavat evästeet, markkinointievästeet ja kolmannen osapuolen evästeet
Markkinointi- ja kolmannen osapuolen evästeet auttavat meitä näyttämään oetker.de-palvelun yksilöllistä sisältöä muilla alustoilla.

Lettukakku

(0)
0 0 5
Arvostele resepti Kiitos arvostelustasi!
    (Kerta kokeilu riitti.)
    (Ihan ok.)
    (Tämä oli hyvä.)
    (Loistava!)
    (Aivan ihana! )

Paista kesä kielelle ja kokoa letut kakuiksi. Ihanan makulisän tuttuihin lettuihin saat tarjoamalla ne toffeekastikkeen kanssa.

1 kappale

Vaikeustaso 1 60 minuuttia

Ainekset:

Ainekset:

reseptiin Lettukakku

Ainekset:

5 kpl kananmunaa
1 l täysmaitoa
3 rkl sokeria
5 tl suolaa
1 tl Dr. Oetker Vaniljasokeria
1 tl kardemumma
4 rkl voita
6 dl vehnäjauhoja

Lisäksi:

about 30 - 40 g voita (paistamiseen)
Dr. Oetker Toffeekastiketta

Valmistus

Valmistus:

1

Vatkaa munien rakenne kevyesti rikki. Lisää maito ja sekoita. Lisää taikinaan sulatettu voi.

2

Lisää sokeri, suola, kardemumma, vaniljasokeri ja jauhot. Vatkaa tasaiseksi. Anna turvota n. 30 minuuttia. Lisää tarvittaessa jauhoja, jos taikina tuntuu liian löysältä.

3

Paista taikinasta voissa lettuja. Anna jäähtyä huoneenlämpöisiksi.

4

Vatkaa kuohukerma vaahdoksi. Mausta vaahto kevyesti vaniljasokerilla.

5

Kokoa lettukakku. Levitä letuille kevyesti toffeekastiketta kermavaahtoa. Nosta letut päällekkäin. Voit halutessasi työntää kakkuun puisia grillitikkuja tukirakenteiksi.

6

Lettukakkua ei kannata täyttää paksulti, niin sen leikkaaminen on hieman helpompaa. Tarjoa kermavaahdon ja toffeekastikkeen kanssa.

Reseptin ravintosisältö Lettukakku

Per Annos / Kappale Per 100 g / ml
Energia 18125 kJ
4329 kcal
984 kJ
235 kcal
Rasva 121.78 g 6.60 g
Hiilihydraatit 379.12 g 20.55 g
Proteiini 105.98 g 5.74 g