EVÄSTEIDEN KÄYTTÖ DR. OETKERIN verkkosivustolla

Tämä verkkosivusto tallentaa laitteellesi evästeitä parantaakseen sivuston toimintaa sekä auttaakseen meitä ja yhteistyökumppaneitamme saamaan käsityksen sivustomme käytöstä. Jatkamalla tämän sivuston käyttöä (klikkaamalla, selaamalla ja sivuilla liikkumalla) tai poistamalla tämän evästeilmoituksen hyväksyt evästeiden käytön. Saat lisätietoa evästeistä ja niiden poistamisesta yksityisyydensuojakäytännöstämme.

Välttämättömät evästeet
Nämä evästeet ovat välttämättömiä oetker.de-sivuston perustoimintojen käyttämiseksi.
Välttämättömät evästeet ja suorituskykyä mittaavat evästeet
Suorituskykyä mittaavat evästeet auttavat analysoimaan oetker.de-palvelun käyttöä, jotta voimme jatkuvasti arvioida ja parantaa palvelun laatua.
Välttämättömät evästeet, suorituskykyä mittaavat evästeet, markkinointievästeet ja kolmannen osapuolen evästeet
Markkinointi- ja kolmannen osapuolen evästeet auttavat meitä näyttämään oetker.de-palvelun yksilöllistä sisältöä muilla alustoilla.

Lime-valkosuklaajuustokakku

(6)
Sinun arviosi Kiitos arviostasi!
    (Ei minun makuuni)
    (Menettelee)
    (Ihan ok)
    (Todella hyvä)
    (Täydellinen)

Lime ja valkosuklaa muodostavat kerrassaan vastustamattoman makuyhdistelmän. Jo limen taivaallinen tuoksu luo kotiin jälkiruokaa odottavaa tunnelmaa. Loihdi kaunis koristelu yksinkertaisilla elementeillä: limen viipaleilla ja raastetulla valkosuklaalla.

6 palaa

Vaikeustaso 1 10 Minuuttia

Ainekset

Ainekset

reseptiin Lime-valkosuklaajuustokakku

Pakastekakku:

1 kpl My Sweet Deli Cheese cake New york style pakastekakku

Koristelu:

3 kpl limeä
50 g valkosuklaata

Valmistus

Valmistus

1

Pakastekakku:

Poista kakku pakkauksesta ja aseta tarjoiluvadille. Sulata huoneenlämmössä 2-3 tuntia.

2

Koristelu:

Halkaise lime pystysuunnassa halki. Leikkaa syntyneistä puolikkaista ”veneitä”, eli parin sentin paksuisia viipaleita. Halkaise nämä viipaleet vielä keskeltä, jolloin saat viipaleen puolikkaita.

3

Raasta valkosuklaasta lastuja, raastimella tai juustohöylällä. Halutessasi voit raastaa myös jäljellä olevista limeistä hieman limenkuorta.

4

Kokoa sulaneen juustokakun keskelle valkosuklaalastuja, raastettua limenkuorta ja lopuksi limen palasia. Halutessasi voit kruunata kakun esimerkiksi sitruunamelissan lehdillä.

Ravintosisältö: reseptiin Lime-valkosuklaajuustokakku

per annos / kappale per 100 g / ml
Energia 1271kJ
304kcal
1173kJ
281kcal
Rasva 19g 17g
Hiilihydraatit 27g 25g
Proteiini 5.2g 4.8g