EVÄSTEIDEN KÄYTTÖ DR. OETKERIN verkkosivustolla

Tämä verkkosivusto tallentaa laitteellesi evästeitä parantaakseen sivuston toimintaa sekä auttaakseen meitä ja yhteistyökumppaneitamme saamaan käsityksen sivustomme käytöstä. Jatkamalla tämän sivuston käyttöä (klikkaamalla, selaamalla ja sivuilla liikkumalla) tai poistamalla tämän evästeilmoituksen hyväksyt evästeiden käytön. Saat lisätietoa evästeistä ja niiden poistamisesta yksityisyydensuojakäytännöstämme.

Välttämättömät evästeet
Nämä evästeet ovat välttämättömiä oetker.de-sivuston perustoimintojen käyttämiseksi.
Välttämättömät evästeet ja suorituskykyä mittaavat evästeet
Suorituskykyä mittaavat evästeet auttavat analysoimaan oetker.de-palvelun käyttöä, jotta voimme jatkuvasti arvioida ja parantaa palvelun laatua.
Välttämättömät evästeet, suorituskykyä mittaavat evästeet, markkinointievästeet ja kolmannen osapuolen evästeet
Markkinointi- ja kolmannen osapuolen evästeet auttavat meitä näyttämään oetker.de-palvelun yksilöllistä sisältöä muilla alustoilla.

Lumiukot sokerimassasta

Sokerimassasta saa muotoiltua monenlaisia koristeita kakkuihin ja vaikka piparitalon edustalle.

3 kappaletta

Vaikeustaso 2 40 Minuuttia

Ainekset

Ainekset

reseptiin Lumiukot sokerimassasta

Ainekset:

100 g Dr. Oetker Valkoista Sokerimassaa
50 g Dr. Oetker Vihreä sokerimassa
50 g Dr. Oetker Punaista Sokerimassaa
Dr. Oetker koristelugeeliä (punaista)
tummaa suklaata
tuubi Dr. Oetker Valkoista Sokerikuorrutetta

preparation

Valmistus

1

Tee valkoisesta sokerimassasta 12 cm pitkä rulla, josta leikkaat 3 x 1 cm ja 3 x 3 cm palat. Pyöritä palat palloiksi. Liimaa pienet pallot isojen päälle sokerikuorrutteella.

2

Muotoile punaisesta massasta lumiukoille pipot ja lapaset sekä vihreästä kaulaliinat. Tee koristelugeelistä ukoille nenät. Kiinnitä osat sokerikuorrutteella. Sulata pienimäärä suklaata ja tee lumiukoille silmat, suut ja napit.

Reseptin ravintosisältö Lumiukot sokerimassasta

Per Annos / Kappale Per 100 g / ml
Energia 70472kJ
16832kcal
1650kJ
394kcal
Rasva 0g 0g
Hiilihydraatit 0g 0g
Proteiini 0g 0g