EVÄSTEIDEN KÄYTTÖ DR. OETKERIN verkkosivustolla

Tämä verkkosivusto tallentaa laitteellesi evästeitä parantaakseen sivuston toimintaa sekä auttaakseen meitä ja yhteistyökumppaneitamme saamaan käsityksen sivustomme käytöstä. Jatkamalla tämän sivuston käyttöä (klikkaamalla, selaamalla ja sivuilla liikkumalla) tai poistamalla tämän evästeilmoituksen hyväksyt evästeiden käytön. Saat lisätietoa evästeistä ja niiden poistamisesta yksityisyydensuojakäytännöstämme.

Välttämättömät evästeet
Nämä evästeet ovat välttämättömiä oetker.de-sivuston perustoimintojen käyttämiseksi.
Välttämättömät evästeet ja suorituskykyä mittaavat evästeet
Suorituskykyä mittaavat evästeet auttavat analysoimaan oetker.de-palvelun käyttöä, jotta voimme jatkuvasti arvioida ja parantaa palvelun laatua.
Välttämättömät evästeet, suorituskykyä mittaavat evästeet, markkinointievästeet ja kolmannen osapuolen evästeet
Markkinointi- ja kolmannen osapuolen evästeet auttavat meitä näyttämään oetker.de-palvelun yksilöllistä sisältöä muilla alustoilla.

Lumoava lime-matchapannacotta

(0)
5 1 5
Arvostele resepti Kiitos arvostelustasi!
    (Kerta kokeilu riitti.)
    (Ihan ok.)
    (Tämä oli hyvä.)
    (Loistava!)
    (Aivan ihana! )

Herkullinen ja vastustamattoman kaunis, kumottava pannacotta on helppo valmistaa. Pannacotassa on suussasulavan pehmeä rakenne.

6 kappaletta

Vaikeustaso 1 40 minuuttia

Ainekset:

Ainekset:

reseptiin Lumoava lime-matchapannacotta

Pannacotta:

8 dl vispikermaa
3 dl sokeria
3 kpl luomu limeä
0,75 rkl matchajauhetta
5 kpl Dr. Oetker Liivatelehteä

Mantelikrokantti:

100 g Dr. Oetker Mantelilastuja
1 dl sokeria

Valmistus

Valmistus:

Lumoava lime-matchapannacotta

Laita 1 ½ liivatelehteä likoamaan kylmään veteen. Kiehauta kerma ja sokeri kattilassa, kunnes sokeri on sulanut. Mittaa 2 dl seoksesta pienempään kattilaan ja sammuta liesi toiselta kattilalta. Siivilöi matchajauhe pieneen kattilaan ja sekoita tasaiseksi, samalla keskilämmöllä keittäen. Kun tasaista, lisää puristellut liivatelehdet ja sekoita tasaiseksi. Ota kuusi 1,5 dl -kokoista muottia, huuhtele ne kylmällä vedellä ja kaada matchaseos muottien pohjalle. Nosta jääkaappiin jähmettymään 30 minuutiksi.
 
Laita noin 15 minuutin kuluttua 3 ½ liivatelehteä likoamaan kylmään veteen. Pese limet, raasta kahden limen kuori raastimen hienoimmalla terällä ja purista mehut. Lisää raaste ja mehu jäljelle jääneeseen kermaseokseen ja kiehauta.
 
Sekoita joukkoon puristellut liivatelehdet ja sammuta liesi. Jätä seos jäähtymään, mutta sekoita välillä, jotta koostumus pysyy tasaisena. Kaada sitten haalea limeseos lusikan avulla muotteihin, jähmettyneen matchaseoksen päälle. Nosta muotit jääkaappiin vähintään neljäksi tunniksi.
 
Valmista krokantti. Levitä leivinpaperiarkki työpöydälle. Lisää mantelit kuivalle pannulle ja paahda hetki, kunnes saavat väriä. Jätä odottamaan. Kaada sokeri tasaisesti kuivalle pannulle ja kuumenna, kunnes se sulaa ja ruskistuu. Älä sekoita sokeria, mutta voit avittaa sulamista pyörittelemällä pannua. Kun sokeri on sulanut, sekoita joukkoon mantelilastut. Kaada seos nopeasti leivinpaperille, levitä ohueksi nuolijalla ja anna jäähtyä. Murra kovettuneesta krokantista sopivia paloja koristeluun. Säilytä ilmatiiviissä rasiassa.
 
Ota muotit huoneenlämpöön puoli tuntia ennen tarjoilua. Irrota reunat muoteista terävällä, lämpimään veteen kastetulla veitsellä, kasta muotit hetkeksi lämpimään veteen ja kumoa lautasille. Viimeistele limenkuorella ja mantelikrokantilla. 

Reseptin ravintosisältö Lumoava lime-matchapannacotta

Per Annos / Kappale Per 100 g / ml
Energia 3186 kJ
761 kcal
1273 kJ
304 kcal
Rasva 55.71 g 22.28 g
Hiilihydraatit 57.29 g 22.92 g
Proteiini 7.14 g 2.85 g