EVÄSTEIDEN KÄYTTÖ DR. OETKERIN verkkosivustolla

Tämä verkkosivusto tallentaa laitteellesi evästeitä parantaakseen sivuston toimintaa sekä auttaakseen meitä ja yhteistyökumppaneitamme saamaan käsityksen sivustomme käytöstä. Jatkamalla tämän sivuston käyttöä (klikkaamalla, selaamalla ja sivuilla liikkumalla) tai poistamalla tämän evästeilmoituksen hyväksyt evästeiden käytön. Saat lisätietoa evästeistä ja niiden poistamisesta yksityisyydensuojakäytännöstämme.

Välttämättömät evästeet
Nämä evästeet ovat välttämättömiä oetker.de-sivuston perustoimintojen käyttämiseksi.
Välttämättömät evästeet ja suorituskykyä mittaavat evästeet
Suorituskykyä mittaavat evästeet auttavat analysoimaan oetker.de-palvelun käyttöä, jotta voimme jatkuvasti arvioida ja parantaa palvelun laatua.
Välttämättömät evästeet, suorituskykyä mittaavat evästeet, markkinointievästeet ja kolmannen osapuolen evästeet
Markkinointi- ja kolmannen osapuolen evästeet auttavat meitä näyttämään oetker.de-palvelun yksilöllistä sisältöä muilla alustoilla.

Maapähkinä-kookos jäädykekakku

Gluteeniton, maidoton ja vegaaninen leivos resepti. Tämä helppo ja terveellinen herkku maistuu kookoksen ja maapähkinän taivaalliselta yhdistelmältä.

10 palaa

Vaikeustaso 1 30 minuuttia

Ainekset:

Ainekset:

reseptiin Maapähkinä-kookos jäädykekakku

Pohja:

200 g Dr. Oetker Mantelirouhetta
10 kpl pehmeitä taateleita
1 dl gluteenittomia kaurahiutaleita
2 rkl raakakaakaojauhetta
1 tl Taylor&Colledge Vanilla Paste
1 tl ceylon-kanelia
suolaa ripaus
1 dl vettä

Maapähkinätahna:

10 kpl pehmeitä taateleita
1 tl Taylor&Colledge Vanilla Paste
3 rkl maapähkinävoita
suolaa ripaus

Täyte:

800 g kookosmaitoa
1 - 2 rkl Dr. Oetker Vaniljasokeria
2 rkl maapähkinävoita
suolaa ripaus

preparation

Valmistus:

1

Pohja

Yhdistä kaikki ainekset kulhossa ja sekoita ne sauvasekoittimella muovailtavaksi massaksi. Vuoraa suorakolmionmuotoinen vuoka leivinpaperilla ja tasoita massa tasaisesti vuoan pohjalle.

2

Maapähkinätahna

Yhdistä kaikki ainekset kulhossa ja sekoita sauvasekoittimella muovailtavaksi massaksi. Tasoittele maapähkinätahna sormiesi avulla kakkupohjan päälle.

3

Täyte

Yhdistä kaikki ainekset kulhossa ja sekoita tasaiseksi. Kaada täyte pohjan päälle. Laita kakku pakastimeen noin vuorokaudeksi.

Ota jäädykekakku hyvissä ajoin ennen tarjoilua huoneen lämpöön pehmenemään. Kakku on valmis tarjottavaksi, kun lusikka menee kakkupalan läpi, mutta koostumus on jäätelömäinen.

Koristele valmis leivospala esimerkiksi paahdetuilla Dr. Oetker Mantelilastuilla ja Dr. Oetker Milk Chocolate Chips suklaahipuilla (huom. vegaanisessa versiossa korvaa hiput vegaanisella suklaalla). 

Reseptin ravintosisältö Maapähkinä-kookos jäädykekakku

Per Annos / Kappale Per 100 g / ml
Energia 1675kJ
400kcal
1164kJ
278kcal
Rasva 0g 0g
Hiilihydraatit 0g 0g
Proteiini 0g 0g