EVÄSTEIDEN KÄYTTÖ DR. OETKERIN verkkosivustolla

Tämä verkkosivusto tallentaa laitteellesi evästeitä parantaakseen sivuston toimintaa sekä auttaakseen meitä ja yhteistyökumppaneitamme saamaan käsityksen sivustomme käytöstä. Jatkamalla tämän sivuston käyttöä (klikkaamalla, selaamalla ja sivuilla liikkumalla) tai poistamalla tämän evästeilmoituksen hyväksyt evästeiden käytön. Saat lisätietoa evästeistä ja niiden poistamisesta yksityisyydensuojakäytännöstämme.

Välttämättömät evästeet
Nämä evästeet ovat välttämättömiä oetker.de-sivuston perustoimintojen käyttämiseksi.
Välttämättömät evästeet ja suorituskykyä mittaavat evästeet
Suorituskykyä mittaavat evästeet auttavat analysoimaan oetker.de-palvelun käyttöä, jotta voimme jatkuvasti arvioida ja parantaa palvelun laatua.
Välttämättömät evästeet, suorituskykyä mittaavat evästeet, markkinointievästeet ja kolmannen osapuolen evästeet
Markkinointi- ja kolmannen osapuolen evästeet auttavat meitä näyttämään oetker.de-palvelun yksilöllistä sisältöä muilla alustoilla.

Macaron-leivokset sitruunatäytteellä

(3)
Sinun arviosi Kiitos arviostasi!
    (Ei minun makuuni)
    (Menettelee)
    (Ihan ok)
    (Todella hyvä)
    (Täydellinen)

Kesäiset macaron-leivokset sitruuna-valkosuklaatäytteellä.

noin 12 kappaletta

Vaikeustaso 2 100 Minuuttia

Ainekset

Ainekset

reseptiin Macaron-leivokset sitruunatäytteellä

Sitruunatäyte:

150 g valkosuklaata
1 dl kuohukermaa
2 tl Dr. Oetker Sitruuna-aromia
½ tl Dr. Oetker Elintarvikeväriä Keltainen

Marenkipohjat:

1 ⅓ dl Dr. Oetker Mantelijauhetta (65 g)
1 ½ dl tomusokeria (90 g)
1 ½ kpl kananmunan valkuaista (50 g)
2 rkl sokeria
1 tl Dr. Oetker Elintarvikeväriä Keltainen

Valmistus

Valmistus

1

Lämmitä suklaa, kerma, sitruuna-aromi ja keltainen elintarvikeväri kattilassa alhaisella lämmöllä. Sekoita varovasti kunnes seos on paksu ja tasainen.

2

Laita täyte pursotinpussiin tai pakastepussiin ja laita se jääkaappiin muutamaksi tunniksi, kunnes massa on jäähtynyt huoneenlämpöä kylmemmäksi.

3

Sekoita mantelijauhe ja tomusokeri kulhossa. Vatkaa munanvalkuaiset pienellä nopeudella puhtaassa kulhossa kunnes seos alkaa muodostaa pieniä huippuja. Lisää sokeria vähän kerrallaan, jolloin massasta muodostuu marenkia. Kääntele joukkoon varovasti mantelijauhe ja lisää elintarvikeväri mukaan. Marenkiseoksen pitää vähän valua kun se pursotetaan pellille. Jos taikina on liian ohut tai paksu, voidaan lisätä hieman tomusokeria tai kananmunan valkuaista. Pursota marengista 24 pyöreää pohjaa leivinpaperin päälle pellille ja yritä tehdä niistä samankokoisia.

4

Anna marenkipohjien kuivua huoneenlämmössä 30-60 minuuttia, jotta pintaan muodostuu ohut kalvo eivätkä ne halkeile tai leviä uunissa niin helposti.

5

Käännä uuni tasalämmölle 160 C:seen. Paista marenkipohjat uunin keskitasolla 10-11 minuuttia, kunnes ne ovat hieman saaneet väriä. Jäähdytä marengit pellillä ennen täyttöä.

6

Täytä macaron-leivokset sitruunatäytteellä ja säilytä ne jääkaapissa ilmatiiviissä astiassa tarjoiluun saakka.

Macaron-leivokset voivat hyvin odottaa päivän ennen kuin ne tarjoillaan.

Ravintosisältö: reseptiin Macaron-leivokset sitruunatäytteellä

per annos / kappale per 100 g / ml
Energia 740kJ
177kcal
1777kJ
425kcal
Rasva 11g 26g
Hiilihydraatit 17g 40g
Proteiini 2.5g 6g