EVÄSTEIDEN KÄYTTÖ DR. OETKERIN verkkosivustolla

Tämä verkkosivusto tallentaa laitteellesi evästeitä parantaakseen sivuston toimintaa sekä auttaakseen meitä ja yhteistyökumppaneitamme saamaan käsityksen sivustomme käytöstä. Jatkamalla tämän sivuston käyttöä (klikkaamalla, selaamalla ja sivuilla liikkumalla) tai poistamalla tämän evästeilmoituksen hyväksyt evästeiden käytön. Saat lisätietoa evästeistä ja niiden poistamisesta yksityisyydensuojakäytännöstämme.

Välttämättömät evästeet
Nämä evästeet ovat välttämättömiä oetker.de-sivuston perustoimintojen käyttämiseksi.
Välttämättömät evästeet ja suorituskykyä mittaavat evästeet
Suorituskykyä mittaavat evästeet auttavat analysoimaan oetker.de-palvelun käyttöä, jotta voimme jatkuvasti arvioida ja parantaa palvelun laatua.
Välttämättömät evästeet, suorituskykyä mittaavat evästeet, markkinointievästeet ja kolmannen osapuolen evästeet
Markkinointi- ja kolmannen osapuolen evästeet auttavat meitä näyttämään oetker.de-palvelun yksilöllistä sisältöä muilla alustoilla.

Macaron-leivokset sitruunatäytteellä

Kesäiset macaron-leivokset sitruuna-valkosuklaatäytteellä.

about 12 kappaletta

Vaikeustaso 2 100 minuuttia

Ainekset:

Ainekset:

reseptiin Macaron-leivokset sitruunatäytteellä

Sitruunatäyte:

150 g valkosuklaata
1 dl kuohukermaa
2 tl Dr. Oetker Sitruuna-aromia
0,5 tl Dr. Oetker Elintarvikeväriä Keltainen

Marenkipohjat:

1,33 dl Dr. Oetker Mantelijauhetta (65 g)
1,5 dl tomusokeria (90 g)
1,5 kpl kananmunan valkuaista (50 g)
2 rkl sokeria
1 tl Dr. Oetker Elintarvikeväriä Keltainen

preparation

Valmistus:

1

Lämmitä suklaa, kerma, sitruuna-aromi ja keltainen elintarvikeväri kattilassa alhaisella lämmöllä. Sekoita varovasti kunnes seos on paksu ja tasainen.

2

Laita täyte pursotinpussiin tai pakastepussiin ja laita se jääkaappiin muutamaksi tunniksi, kunnes massa on jäähtynyt huoneenlämpöä kylmemmäksi.

3

Sekoita mantelijauhe ja tomusokeri kulhossa. Vatkaa munanvalkuaiset pienellä nopeudella puhtaassa kulhossa kunnes seos alkaa muodostaa pieniä huippuja. Lisää sokeria vähän kerrallaan, jolloin massasta muodostuu marenkia. Kääntele joukkoon varovasti mantelijauhe ja lisää elintarvikeväri mukaan. Marenkiseoksen pitää vähän valua kun se pursotetaan pellille. Jos taikina on liian ohut tai paksu, voidaan lisätä hieman tomusokeria tai kananmunan valkuaista. Pursota marengista 24 pyöreää pohjaa leivinpaperin päälle pellille ja yritä tehdä niistä samankokoisia.

4

Anna marenkipohjien kuivua huoneenlämmössä 30-60 minuuttia, jotta pintaan muodostuu ohut kalvo eivätkä ne halkeile tai leviä uunissa niin helposti.

5

Käännä uuni tasalämmölle 160 C:seen. Paista marenkipohjat uunin keskitasolla 10-11 minuuttia, kunnes ne ovat hieman saaneet väriä. Jäähdytä marengit pellillä ennen täyttöä.

6

Täytä macaron-leivokset sitruunatäytteellä ja säilytä ne jääkaapissa ilmatiiviissä astiassa tarjoiluun saakka.

Macaron-leivokset voivat hyvin odottaa päivän ennen kuin ne tarjoillaan.