EVÄSTEIDEN KÄYTTÖ DR. OETKERIN verkkosivustolla

Tämä verkkosivusto tallentaa laitteellesi evästeitä parantaakseen sivuston toimintaa sekä auttaakseen meitä ja yhteistyökumppaneitamme saamaan käsityksen sivustomme käytöstä. Jatkamalla tämän sivuston käyttöä (klikkaamalla, selaamalla ja sivuilla liikkumalla) tai poistamalla tämän evästeilmoituksen hyväksyt evästeiden käytön. Saat lisätietoa evästeistä ja niiden poistamisesta yksityisyydensuojakäytännöstämme.

Välttämättömät evästeet
Nämä evästeet ovat välttämättömiä oetker.de-sivuston perustoimintojen käyttämiseksi.
Välttämättömät evästeet ja suorituskykyä mittaavat evästeet
Suorituskykyä mittaavat evästeet auttavat analysoimaan oetker.de-palvelun käyttöä, jotta voimme jatkuvasti arvioida ja parantaa palvelun laatua.
Välttämättömät evästeet, suorituskykyä mittaavat evästeet, markkinointievästeet ja kolmannen osapuolen evästeet
Markkinointi- ja kolmannen osapuolen evästeet auttavat meitä näyttämään oetker.de-palvelun yksilöllistä sisältöä muilla alustoilla.

Mansikka-appelsiinikakku

Leivo ihana aurinkoinen mansikkakakku kesän juhliin! Kermavaahdolla koristelu onnistuu vaivattomasti kuumalla säälläkin Cream Fix -jauheen avulla.

15 palaa

Vaikeustaso 2 60 Minuuttia

Ainekset

Ainekset

reseptiin Mansikka-appelsiinikakku

Kakkupohja:

4 kpl kananmunaa
1,5 dl sokeria
1,5 dl vehnäjauhoja
1 dl perunajauhoja

Täyte:

200 g maustamatonta tuorejuustoa (esim. Philadelphia)
1 dl sokeria
2 dl vispikermaa
1 rs Dr. Oetker Appelsiinin Kuoripala
250 g mansikoita
2 dl appelsiinimehua

Kuorrute:

4 dl vispikermaa
1 ps Dr. Oetker Cream fix -jauhetta
2 tl Taylor&Colledge Vanilla Extract

Koristelu:

Dr. Oetker Leafy Luomu Koristerakeita
6 kpl mansikkaa

preparation

Valmistus

1

Esivalmistelut

Pingota leivinpaperi irtopohjavuokaan (halk. 20 cm). Vuoraa myös reunat korkealla leivinpaperireunuksella. Esilämmitä uuni 175 asteiseksi (kiertoilma 160 astetta).

2

Pohja

Vaahdota munat ja sokeri erittäin kuohkeaksi, vaaleaksi vaahdoksi. Sekoita kuivat aineet keskenään ja siivilöi munavaahtoon kolmannes kerrallaan varovasti käännellen. Kaada taikina vuokaan ja paista noin 30–40 minuuttia tai kunnes kakkuun painettuun puutikkuun ei tartu enää raakaa taikinaa. Anna pohjan jäähtyä vuoassaan ja kumoa sitten ritilälle jäähtymään täysin.

3

Täyte

Sekoita tuorejuusto ja sokeri kulhossa. Vatkaa kerma kuohkeaksi vaahdoksi ja kääntele tuorejuuston joukkoon. Lisää appelsiininkuoripalat.

Leikkaa kakkupohja kolmeen osaan. Aseta ensimmäinen pohja tarjoiluvadille irtopohjavuoan reunuksen sisään. Kostuta pohja appelsiinimehulla. Levitä päälle puolet täytteestä. Paloittele puolet mansikoista täytteen päälle. Toista sama uudelleen ja nosta viimeinen pohja kakun kanneksi. Kostuta vielä kevyesti. Anna kakun asettua kylmässä muutama tunti.

4

Kuorrutus ja koristelu

Vatkaa kuohukerma pehmeäksi vaahdoksi. Lisää cream fix ja vaniljatahna ja vatkaa kuohkeaksi. Levitä suurin osa vaahdosta kakun pinnalle. Pursota loput ruusukkeiksi kakun pinnalle. Viimeistele Leafy koristerakeilla ja mansikoilla.

Reseptin ravintosisältö Mansikka-appelsiinikakku

Per Annos / Kappale Per 100 g / ml
Energia 1645kJ
393kcal
1218kJ
291kcal
Rasva 0g 0g
Hiilihydraatit 0g 0g
Proteiini 0g 0g