EVÄSTEIDEN KÄYTTÖ DR. OETKERIN verkkosivustolla

Tämä verkkosivusto tallentaa laitteellesi evästeitä parantaakseen sivuston toimintaa sekä auttaakseen meitä ja yhteistyökumppaneitamme saamaan käsityksen sivustomme käytöstä. Jatkamalla tämän sivuston käyttöä (klikkaamalla, selaamalla ja sivuilla liikkumalla) tai poistamalla tämän evästeilmoituksen hyväksyt evästeiden käytön. Saat lisätietoa evästeistä ja niiden poistamisesta yksityisyydensuojakäytännöstämme.

Välttämättömät evästeet
Nämä evästeet ovat välttämättömiä oetker.de-sivuston perustoimintojen käyttämiseksi.
Välttämättömät evästeet ja suorituskykyä mittaavat evästeet
Suorituskykyä mittaavat evästeet auttavat analysoimaan oetker.de-palvelun käyttöä, jotta voimme jatkuvasti arvioida ja parantaa palvelun laatua.
Välttämättömät evästeet, suorituskykyä mittaavat evästeet, markkinointievästeet ja kolmannen osapuolen evästeet
Markkinointi- ja kolmannen osapuolen evästeet auttavat meitä näyttämään oetker.de-palvelun yksilöllistä sisältöä muilla alustoilla.

Mansikka-kinuskipiirakka

Oletko kokeillut mansikan ja kinuskin yhdistelmää? Kaunista piirakkaa koristaa mansikka-ruusu.

16 - 18 palaa

Vaikeustaso 1 90 Minuuttia

Ainekset

Ainekset

reseptiin Mansikka-kinuskipiirakka

Murotaikina:

1 kpl Dr. Oetker Vaniljatankoa
4,5 dl vehnäjauhoja
1,5 dl tomusokeria
1 ps Dr. Oetker Sitruunan kuoriraastetta
150 g kylmää voita
1 kpl kananmunaa

Mantelitäyte:

1 rs Dr. Oetker Mantelimassaa (200 g)
2 dl sokeria
175 g pehmeää voita

Vaniljatäyte:

1 ps Dr. Oetker Vaniljakakkumoussea
2,5 dl maitoa
sitruuna n kuori ja mehu

Kinuskitäyte:

1 ps Dr. Oetker Muffinitäyte Toffee

Koristelu:

about 50 kpl tuoreita mansikoita
tomusokeria

preparation

Valmistus

1

Halkaise vaniljatanko ja kaavi siemenet. Sekoita jauhot, tomusokeri, sitruunan kuori ja vaniljatangon siemenet keskenään ja vatkaa voi taikinaan. Lisää kananmuna joukkoon ja sekoita nopeasti tasaiseksi. Jos taikina on liian kuiva, lisää vähän vettä. Kääri taikina muovikelmuun ja laita se jääkaappiin 30-45 minuutiksi.

2

Vatkaa marsipaani ja sokeri hyvin sekaisin ja lisää voi. Vatkaa massa nopeasti tasaiseksi ja levitä se muropohjan päälle. Paista pohjaa 15-20 minuuttia ja anna jäähtyä.

3

Laita vaniljajauhe kulhoon ja lisää maito, sitruunankuori ja sitruunanmehu. Vatkaa ensin 1 min sähkövatkaimen pienellä nopeudella ja sitten 4 minuuttia suurella nopeudella kunnes seos paksunee.

4

Levitä muffinitäyte tasaisesti jäähtyneen pohjan päälle ja pursota sitten vaniljakreemi päälle. Tasoita pinta.

5

Puhdista mansikat ja leikkaa ne ohuiksi viipaleiksi. Aloita laittamalla mansikoita kakun ulkoreunalle ja etene asettelemalla mansikoita kakun keskustaa kohti kunnes koko kakku on täytetty. Näin muodostuu hieno mansikka-kukka. Koristele lopuksi tomusokerilla.

Reseptin ravintosisältö Mansikka-kinuskipiirakka

Per Annos / Kappale Per 100 g / ml
Energia 1620kJ
387kcal
1461kJ
349kcal
Rasva 0g 0g
Hiilihydraatit 40.99g 36.93g
Proteiini 0g 0g