EVÄSTEIDEN KÄYTTÖ DR. OETKERIN verkkosivustolla

Tämä verkkosivusto tallentaa laitteellesi evästeitä parantaakseen sivuston toimintaa sekä auttaakseen meitä ja yhteistyökumppaneitamme saamaan käsityksen sivustomme käytöstä. Jatkamalla tämän sivuston käyttöä (klikkaamalla, selaamalla ja sivuilla liikkumalla) tai poistamalla tämän evästeilmoituksen hyväksyt evästeiden käytön. Saat lisätietoa evästeistä ja niiden poistamisesta yksityisyydensuojakäytännöstämme.

Välttämättömät evästeet
Nämä evästeet ovat välttämättömiä oetker.de-sivuston perustoimintojen käyttämiseksi.
Välttämättömät evästeet ja suorituskykyä mittaavat evästeet
Suorituskykyä mittaavat evästeet auttavat analysoimaan oetker.de-palvelun käyttöä, jotta voimme jatkuvasti arvioida ja parantaa palvelun laatua.
Välttämättömät evästeet, suorituskykyä mittaavat evästeet, markkinointievästeet ja kolmannen osapuolen evästeet
Markkinointi- ja kolmannen osapuolen evästeet auttavat meitä näyttämään oetker.de-palvelun yksilöllistä sisältöä muilla alustoilla.

Mansikka-vadelma pavlova

(0)
0 0 5
Arvostele resepti Kiitos arvostelustasi!
    (Kerta kokeilu riitti.)
    (Ihan ok.)
    (Tämä oli hyvä.)
    (Loistava!)
    (Aivan ihana! )

Pavlova on ihanan kevyt jälkiruoka, joka sopii täydellisesti kesän juhliin. Tässä ohjeessa marenkipohja täytetään kermavaahdolla, mansikkamoussella ja vadelmilla.

about 8 annosta

Vaikeustaso 2 40 minuuttia

Ainekset:

Ainekset:

reseptiin Mansikka-vadelma pavlova

Marenkipohja:

4 kpl kananmunan valkuaista
2 dl tomusokeria
1 tl maissitärkkelystä tai perunajauhoja
1 tl Dr. Oetker Vaniljasokeria
1 tl valkoviinietikkaa

Täyte:

2 dl vispikermaa
1 ps Dr. Oetker Mansikkakakkumoussea
2,5 dl maitoa
300 g vadelmia
mintunlehtiä koristeluun

Valmistus

Valmistus:

1

Lämmitä uuni 125°C asteeseen. Vatkaa sähkövatkaimen suurimmalla nopeudella valkuaiset vaahdoksi. Sekoita sokerin joukkoon maissitärkkelys ja vaniljasokeri. Vatkaa sokeri vähitellen joukkoon kunnes vaahto on kiiltävää ja kiinteää. Sekoita lopuksi joukkoon etikka.

2

Nostele lusikan avulla marenkivaahto leivinpaperilla vuoratun uunipellin päälle ympyrän muotoon ja korota reunoja. Paista uunissa noin 1 1/2 tuntia. Pohja on kypsä kun se on kevyt ja rapea. Anna marenkipohjan jäähtyä rauhassa ennen täyttämistä.

3

Vatkaa kerma vaahdoksi. Kaada toiseen astiaan 2,5 dl maitoa ja lisää sinne Mansikkakakkumoussejauhe. Vatkaa ilmavaksi ja paksuksi vaahdoksi. Levitä lusikan avulla kermavaahto jäähtyneen marenkipohjan päälle. Nostele päälle mansikkamousse. Koristele tuoreilla vadelmilla ja mintunlehdillä.

Reseptin ravintosisältö Mansikka-vadelma pavlova

Per Annos / Kappale Per 100 g / ml
Energia 862 kJ
206 kcal
615 kJ
147 kcal
Rasva 10.17 g 7.26 g
Hiilihydraatit 38.48 g 27.49 g
Proteiini 4.35 g 3.11 g