EVÄSTEIDEN KÄYTTÖ DR. OETKERIN verkkosivustolla

Tämä verkkosivusto tallentaa laitteellesi evästeitä parantaakseen sivuston toimintaa sekä auttaakseen meitä ja yhteistyökumppaneitamme saamaan käsityksen sivustomme käytöstä. Jatkamalla tämän sivuston käyttöä (klikkaamalla, selaamalla ja sivuilla liikkumalla) tai poistamalla tämän evästeilmoituksen hyväksyt evästeiden käytön. Saat lisätietoa evästeistä ja niiden poistamisesta yksityisyydensuojakäytännöstämme.

Välttämättömät evästeet
Nämä evästeet ovat välttämättömiä oetker.de-sivuston perustoimintojen käyttämiseksi.
Välttämättömät evästeet ja suorituskykyä mittaavat evästeet
Suorituskykyä mittaavat evästeet auttavat analysoimaan oetker.de-palvelun käyttöä, jotta voimme jatkuvasti arvioida ja parantaa palvelun laatua.
Välttämättömät evästeet, suorituskykyä mittaavat evästeet, markkinointievästeet ja kolmannen osapuolen evästeet
Markkinointi- ja kolmannen osapuolen evästeet auttavat meitä näyttämään oetker.de-palvelun yksilöllistä sisältöä muilla alustoilla.

Mansikka-Vanilja –jäätelö

Jäätelöjauheen avulla valmistat itse samettisen pehmeän mansikka-vanilja jäätelön ja vieläpä kokonaan ilman jäätelökonetta.

about 4 annosta

Vaikeustaso 1 20 minuuttia

Ainekset:

Ainekset:

reseptiin Mansikka-Vanilja –jäätelö

Ainekset:

100 g mansikkaa
100 g mansikka-jogurttitäytesuklaata
2,5 dl kevytmaitoa
1 ps Dr. Oetker Vanilja Jäätelöjauhetta

Valmistus

Valmistus:

1

Perkaa ja soseuta mansikat. Leikkaa suklaa ohuiksi paloiksi.

2

Laita kylmä maito vatkauskulhoon. Lisää jäätelöjauhe ja sekoita sähkövatkaimella noin 3 minuutin ajan. Sekoita varovasti joukkoon mansikkasose ja suklaa. Sekoita kevyesti lusikalla, jotta marmorikuvio säilyy. Aseta seos pakastuksen kestävään, kannelliseen rasiaan ja pakasta vähintään 4 tuntia (-18°C.)

3

Anna jäätelön pehmetä huoneenlämmössä noin 10 minuutin ajan ennen tarjoilua. Annostele, koristele ja nauti.

Reseptin ravintosisältö Mansikka-Vanilja –jäätelö

Per Annos / Kappale Per 100 g / ml
Energia 917kJ
219kcal
666kJ
159kcal
Rasva 10.28g 7.45g
Hiilihydraatit 25.99g 18.83g
Proteiini 4.42g 3.20g