EVÄSTEIDEN KÄYTTÖ DR. OETKERIN verkkosivustolla

Tämä verkkosivusto tallentaa laitteellesi evästeitä parantaakseen sivuston toimintaa sekä auttaakseen meitä ja yhteistyökumppaneitamme saamaan käsityksen sivustomme käytöstä. Jatkamalla tämän sivuston käyttöä (klikkaamalla, selaamalla ja sivuilla liikkumalla) tai poistamalla tämän evästeilmoituksen hyväksyt evästeiden käytön. Saat lisätietoa evästeistä ja niiden poistamisesta yksityisyydensuojakäytännöstämme.

Välttämättömät evästeet
Nämä evästeet ovat välttämättömiä oetker.de-sivuston perustoimintojen käyttämiseksi.
Välttämättömät evästeet ja suorituskykyä mittaavat evästeet
Suorituskykyä mittaavat evästeet auttavat analysoimaan oetker.de-palvelun käyttöä, jotta voimme jatkuvasti arvioida ja parantaa palvelun laatua.
Välttämättömät evästeet, suorituskykyä mittaavat evästeet, markkinointievästeet ja kolmannen osapuolen evästeet
Markkinointi- ja kolmannen osapuolen evästeet auttavat meitä näyttämään oetker.de-palvelun yksilöllistä sisältöä muilla alustoilla.

Mansikkainen vaniljamoussekakku

(0)
0 0 5
recipe.rating.msg recipe.rating.rated.msg
    (recipe.rating.one)
    (recipe.rating.two)
    (recipe.rating.three)
    (recipe.rating.four)
    (recipe.rating.five)

Mansikkainen vaniljamoussekakku on helppo valmistaa, kaunis ja herkullinen.

12 palaa

Vaikeustaso 1 60 minuuttia

Ainekset:

Ainekset:

reseptiin Mansikkainen vaniljamoussekakku

Ainekset:

3 kpl kananmunaa
1 dl sokeria
1 rkl vettä
1,5 dl vehnäjauhoja
0,5 tl Dr. Oetker Leivinjauhetta
200 g mansikkaa

Täyte:

1 ps Dr. Oetker Vaniljakakkumoussea
2,5 dl maitoa
250 g tomusokeria
1 rkl vettä kuumana
Dr. Oetker koristerakeita

Valmistus

Valmistus:

1

Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi. Lisää seokseen vesi. Sekoita leivinjauhe vehnäjauhojen joukkoon. Lisää tämä seos muna-sokerivaahtoon. Sekoita varovasti tasaiseksi. Laita taikina voideltuun noin 20 cm halkaisijaltaan olevaan vuokaan ja paista uunissa.

Lämpötia: 200 °C

Kiertoilmauuni: 180 °C

Paistokorkeus uunissa: Keskitasolla

Paistoaika: about 15 - 20 Minutes

2

Anna kakun jäähtyä kokonaan ja leikkaa se sitten kahteen osaan. Aseta toinen puoli pohjaksi Viipaloi mansikat ja laita ne kakkupohjan päälle. Kakkumousse: Sekoita pussin sisältö 2,5 dl:aan maitoa ja vatkaa sähkövatkaimella noin minuutti Levitä kakkumousse mansikoiden päälle. Laita kakun toinen puolisko kakkumoussen päälle ja koristele tomusokeri-vesiseoksella ja pehmeillä kultahelmillä Laita kakku jääkaappiin vähintään tunniksi ennen tarjoilua.

Reseptin ravintosisältö Mansikkainen vaniljamoussekakku

Per Annos / Kappale Per 100 g / ml
Energia 1059kJ
253kcal
1080kJ
258kcal
Rasva 2.44g 2.49g
Hiilihydraatit 37.72g 38.49g
Proteiini 3.59g 3.66g