Flag

Mansikkainen vaniljamoussekakku

12 palaa
Helppo
60 minuuttia
Mansikkainen vaniljamoussekakku on helppo valmistaa, kaunis ja herkullinen.
LISÄTIETOJA
Tarkempia tietoja
Picture -
Picture -
ARVOSTELE RESEPTI
Kuinka resepti onnistui?

Inspiroidu

Reseptejä

Picture - Hero image

Reseptin ainesosat

Ainekset
3 kplkananmunaa
1 dlsokeria
1 rklvettä
1,5 dlvehnäjauhoja
0,5 tlDr. Oetker Leivinjauhetta
200 gmansikoita
Täyte
1 psDr. Oetker Vaniljakakkumoussea
2,5 dlmaitoa
250 gtomusokeria
1 rklvettä kuumana
Dr. Oetker koristerakeita

Näytä tuotteet

Picture - Dr. Oetker Leivinjauhetta
Picture - Dr. Oetker Vaniljakakkumoussea
1

Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi. Lisää seokseen vesi. Sekoita leivinjauhe vehnäjauhojen joukkoon. Lisää tämä seos muna-sokerivaahtoon. Sekoita varovasti tasaiseksi. Laita taikina voideltuun noin 20 cm halkaisijaltaan olevaan vuokaan ja paista uunissa.

Positie rooster: Keskitasolla

Paistoaika: about 15 - 20 Minutes

Temperatuur oven met boven- en onderwarmte: 200 °C

Kiertoilmauunin lämpötila: 180 °C

2

Anna kakun jäähtyä kokonaan ja leikkaa se sitten kahteen osaan. Aseta toinen puoli pohjaksi Viipaloi mansikat ja laita ne kakkupohjan päälle. Kakkumousse: Sekoita pussin sisältö 2,5 dl:aan maitoa ja vatkaa sähkövatkaimella noin minuutti Levitä kakkumousse mansikoiden päälle. Laita kakun toinen puolisko kakkumoussen päälle ja koristele tomusokeri-vesiseoksella ja pehmeillä kultahelmillä Laita kakku jääkaappiin vähintään tunniksi ennen tarjoilua.