EVÄSTEIDEN KÄYTTÖ DR. OETKERIN verkkosivustolla

Tämä verkkosivusto tallentaa laitteellesi evästeitä parantaakseen sivuston toimintaa sekä auttaakseen meitä ja yhteistyökumppaneitamme saamaan käsityksen sivustomme käytöstä. Jatkamalla tämän sivuston käyttöä (klikkaamalla, selaamalla ja sivuilla liikkumalla) tai poistamalla tämän evästeilmoituksen hyväksyt evästeiden käytön. Saat lisätietoa evästeistä ja niiden poistamisesta yksityisyydensuojakäytännöstämme.

Välttämättömät evästeet
Nämä evästeet ovat välttämättömiä oetker.de-sivuston perustoimintojen käyttämiseksi.
Välttämättömät evästeet ja suorituskykyä mittaavat evästeet
Suorituskykyä mittaavat evästeet auttavat analysoimaan oetker.de-palvelun käyttöä, jotta voimme jatkuvasti arvioida ja parantaa palvelun laatua.
Välttämättömät evästeet, suorituskykyä mittaavat evästeet, markkinointievästeet ja kolmannen osapuolen evästeet
Markkinointi- ja kolmannen osapuolen evästeet auttavat meitä näyttämään oetker.de-palvelun yksilöllistä sisältöä muilla alustoilla.

Mansikkajuustokakku

(6)
Sinun arviosi Kiitos arviostasi!
    (Ei minun makuuni)
    (Menettelee)
    (Ihan ok)
    (Todella hyvä)
    (Täydellinen)

Täyteläisen vaniljainen juustokakku ja mansikkakiille. Näyttävä kakku sopii kesäisiin juhliin.  

noin 12 - 14 palaa

Vaikeustaso 2 90 Minuuttia

Ainekset

Ainekset

reseptiin Mansikkajuustokakku

Pohja:

100 g voita
330 g Digestive-keksejä
1 ps Dr. Oetker Mantelirouhetta

Täyte:

10 - 12 kpl mansikkaa
6 kpl Dr. Oetker Liivatelehteä
400 g maustamatonta tuorejuustoa
1 tl Dr. Oetker Vaniljatahnaa
1 ½ dl ranskankermaa
2 dl tomusokeria
4 dl kuohu- tai vispikermaa

Kiille:

3 kpl Dr. Oetker Liivatelehteä
3 dl mansikkamehua
2 tl Dr. Oetker Punaista Elintarvikeväriä

Koristelu:

marenkeja
tuoreita mansikoita
sitruunamelissan lehtiä

Valmistus

Valmistus

Keksipohja:

Vuoraa irtopohjaisen kakkuvuoan pohja leivinpaperilla. Reunat voi suojata siihen tarkoitetulla reunamuovilla. Sulata voi. Murskaa keksit monitoimikoneessa. Lisää voi ja sekoita tasaiseksi. Levitä massa tasaisesti vuoan pohjalle. Nosta jääkaappiin siksi aikaa, kun valmistat täytteen.

Täyte:

Liota liivatelehdet kylmässä vedessä noin 10 minuutin ajan. Sekoita kulhossa tuorejuusto, ranskankerma, vaniljatahna ja tomusokeri. Purista liivatteista ylimääräinen vesi ja kuumenna ne pienessä astiassa mikrossa tai vesihauteessa. Lisää tuorejuustomassaan ohuena nauhana voimakkaasti sekoittaen. Vaahdota kerma vaahdoksi ja lisää tuorejuustomassaan varovasti nostellen. Kaada täyte pohjan päälle vuokaan. Anna jähmettyä jääkaapissa tunnin ajan.

Kiille:

Liota liivatelehdet kylmässä vedessä noin 10 minuutin ajan. Purista liivatteista ylimääräinen vesi. Kuumenna 1 dl mansikkamehua ja liivatteet mikroaaltouunissa tai vesihauteessa. Lisää loppu mehu sekä punaista elintarvikeväriä oman maun mukaan kauniin värin aikaan saamiseksi. Anna jäähtyä huoneenlämpöiseksi ja kaada varoen tuorejuustotäytteen päälle. Anna hyytyä vielä vähintään tunnin verran.

Koristelu:

Irrota kakku varoen vuoasta ja nosta tarjoiluvadille. Koristele kakku juuri ennen tarjoilua mansikoilla, marengeilla ja sitruunamelissan lehdillä.

Ravintosisältö: reseptiin Mansikkajuustokakku

per annos / kappale per 100 g / ml
Energia 1268kJ
303kcal
1202kJ
288kcal
Rasva 18g 17g
Hiilihydraatit 22g 20g
Proteiini 9.2g 8.8g