EVÄSTEIDEN KÄYTTÖ DR. OETKERIN verkkosivustolla

Tämä verkkosivusto tallentaa laitteellesi evästeitä parantaakseen sivuston toimintaa sekä auttaakseen meitä ja yhteistyökumppaneitamme saamaan käsityksen sivustomme käytöstä. Jatkamalla tämän sivuston käyttöä (klikkaamalla, selaamalla ja sivuilla liikkumalla) tai poistamalla tämän evästeilmoituksen hyväksyt evästeiden käytön. Saat lisätietoa evästeistä ja niiden poistamisesta yksityisyydensuojakäytännöstämme.

Välttämättömät evästeet
Nämä evästeet ovat välttämättömiä oetker.de-sivuston perustoimintojen käyttämiseksi.
Välttämättömät evästeet ja suorituskykyä mittaavat evästeet
Suorituskykyä mittaavat evästeet auttavat analysoimaan oetker.de-palvelun käyttöä, jotta voimme jatkuvasti arvioida ja parantaa palvelun laatua.
Välttämättömät evästeet, suorituskykyä mittaavat evästeet, markkinointievästeet ja kolmannen osapuolen evästeet
Markkinointi- ja kolmannen osapuolen evästeet auttavat meitä näyttämään oetker.de-palvelun yksilöllistä sisältöä muilla alustoilla.

Mansikkakääretorttu

(0)
0 0 5
recipe.rating.msg recipe.rating.rated.msg
    (recipe.rating.one)
    (recipe.rating.two)
    (recipe.rating.three)
    (recipe.rating.four)
    (recipe.rating.five)

Mansikkakääretorttu on helppojen leivonnaisten klassikko.

10 palaa

Vaikeustaso 1 30 minuuttia

Ainekset:

Ainekset:

reseptiin Mansikkakääretorttu

Taikina:

4 kpl kananmunaa
1,5 dl sokeria
1 ps Dr. Oetker Mantelijauhetta
0,5 dl perunajauhoja
1 tl Dr. Oetker Leivinjauhetta

Täyte:

2 dl vispikermaa
0,5 dl sokeria
yhden appelsiinin kuori raastettuna
200 g tuoreita tai pakastemansikoita
3 rkl Dr. Oetker Paistonkestävä Vaniljakreemi

Koristelu:

100 g valkosuklaata
Dr. Oetker Pakkaskuivattua Vadelmaa
tuoreita mansikoita

Valmistus

Valmistus:

1

Taikina

Vatkaa munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi. Yhdistä kuivat aineet keskenään ja siivilöi munavaahtoon. Kaada taikina tasaisesti leivinpaperin päälle uunipellille. Paista 225-asteisessa uunissa 5-8 minuuttia.

2

Ripottele puhtaalle leivinpaperille sokeria. Kumoa kypsä pohja sokerin päälle. Irrota leivinpaperi torttupohjasta varovasti.

3

Täyte

Tee täyte. Vatkaa kerma vaahdoksi. Mausta sokerilla ja appelsiinin kuoriraasteella. Soseuta marjat sauvasekoittimella mahdollisimman hienoksi soseeksi. Yhdistä sose ja kermavaahto. Sekoita joukkoon vaniljakreemijauhetta, kunnes rakenne muuttuu jämäkäksi.

4

Levitä täyte jäähtyneelle torttupohjalle. Kääri rullalle.

5

Koritelu

Sulata valkosuklaa vesihauteessa tai mikroaaltouunissa. Valuta sulatettu suklaa tortulle esimerkiksi pienen lusikan avulla. Koristele tuoreilla mansikoilla ja kuivatulla vadelmarouheella.

Reseptin ravintosisältö Mansikkakääretorttu

Per Annos / Kappale Per 100 g / ml
Energia 1624kJ
388kcal
1306kJ
312kcal
Rasva 15.67g 12.63g
Hiilihydraatit 31.23g 25.19g
Proteiini 5.19g 4.18g