EVÄSTEIDEN KÄYTTÖ DR. OETKERIN verkkosivustolla

Tämä verkkosivusto tallentaa laitteellesi evästeitä parantaakseen sivuston toimintaa sekä auttaakseen meitä ja yhteistyökumppaneitamme saamaan käsityksen sivustomme käytöstä. Jatkamalla tämän sivuston käyttöä (klikkaamalla, selaamalla ja sivuilla liikkumalla) tai poistamalla tämän evästeilmoituksen hyväksyt evästeiden käytön. Saat lisätietoa evästeistä ja niiden poistamisesta yksityisyydensuojakäytännöstämme.

Välttämättömät evästeet
Nämä evästeet ovat välttämättömiä oetker.de-sivuston perustoimintojen käyttämiseksi.
Välttämättömät evästeet ja suorituskykyä mittaavat evästeet
Suorituskykyä mittaavat evästeet auttavat analysoimaan oetker.de-palvelun käyttöä, jotta voimme jatkuvasti arvioida ja parantaa palvelun laatua.
Välttämättömät evästeet, suorituskykyä mittaavat evästeet, markkinointievästeet ja kolmannen osapuolen evästeet
Markkinointi- ja kolmannen osapuolen evästeet auttavat meitä näyttämään oetker.de-palvelun yksilöllistä sisältöä muilla alustoilla.

Mansikkatäytekakku

(1)
Sinun arviosi Kiitos arviostasi!
    (Ei minun makuuni)
    (Menettelee)
    (Ihan ok)
    (Todella hyvä)
    (Täydellinen)

Mansikkatäytekakku on kesän kiistaton ykkösherkku. Klassikkokakku vailla vertaa.

noin 15 palaa

Vaikeustaso 2 80 Minuuttia

Ainekset

Ainekset

reseptiin Mansikkatäytekakku

Pohjaan tarvitset:

5 kpl kananmunaa
2 dl taloussokeria
1 ½ dl vehnäjauhoja
2 tl Dr. Oetker Leivinjauhetta
½ dl perunajauhoa

Kostutukseen:

2 dl maitoa
1 rkl Dr. Oetker Vaniljasokeria

Täytteeseen:

1 ps Dr. Oetker Vaniljakakkumoussea
2 ½ dl maitoa
4 dl kuohu- tai vispikermaa
sokeria
2 dl mansikkahilloa -sosetta tai tuoreita mansikoita
Dr. Oetker Vaniljasokeria
n. 1 l tuoreita mansikoita (tai pakaste)
1 ps Dr. Oetker Kakkukiillettä
2 ½ dl vettä
Dr. Oetker Sokeriruusu

irtopohjavuoka

Valmistus

Valmistus

Esivalmistelut

Voitele ja korppujauhota irtopohjavuoka (halkaisija 26-28cm) tai vuoraa se leivinpaperilla ja laita uuni lämpeämään.

Lämpötia: 180°C

Kiertoilmauuni: 160°C

1

Vaahdota sokeri ja kananmunat paksuksi vaahdoksi. Sekoita jauhot ja leivinjauhe keskenään sekaisin ja lisää vaahtoon. Sekoita taikina varovasti tasaiseksi. Vältä turhaa sekoittamista.

2

Siirtä taikina vuokaan ja paista sitä uunin alatasolla. tarkista kypsyys tikulla. kakkupohja on valmis kun tikkuun ei jää taikinaa. Anna kakkupohjan jäähtyä.

Paistoaika: n. 30 min.

3

Leikkaa kakkupohja kolmeen kerrokseen. Kostuta maito-vaniljasokeriseoksella.

4

Vaahdota vaniljakakkumouse ja 2.5 dl kylmää maitoa. Levitä alimman levyn päälle mansikkahilloa, -sosetta tai viipaloituja tuoreita mansikoita. Levitä päälle puolet kakkumoussesta.

5

Paina keskimmäinen kakkulevy päälle ja täytä toinen väli samoin. Paina lopuksi kansi päälle. Asettele mansikat kakun päälle. Jos käytät pakastemansikoita, levitä ne hieman jäisinä.

6

Valmista kiille ja anna sen hetken jäähtyä, jonka jälkeen levitä kiille tasaisesti mansikoiden päälle.

7

Vaahdota kerma ja mausta sopivalla määrällä sokeria ja vaniljasokeria. Levitä kermavaahtoa ensin ohut kerros reunoille ja pursota loput vaahdosta kakun reunoille. Koristele lopuksi sokeriruusuilla.

Ravintosisältö: reseptiin Mansikkatäytekakku

per annos / kappale per 100 g / ml
Energia 836kJ
201kcal
676kJ
163kcal
Rasva 11g 8.6g
Hiilihydraatit 20g 16g
Proteiini 1.4g 1.1g