EVÄSTEIDEN KÄYTTÖ DR. OETKERIN verkkosivustolla

Tämä verkkosivusto tallentaa laitteellesi evästeitä parantaakseen sivuston toimintaa sekä auttaakseen meitä ja yhteistyökumppaneitamme saamaan käsityksen sivustomme käytöstä. Jatkamalla tämän sivuston käyttöä (klikkaamalla, selaamalla ja sivuilla liikkumalla) tai poistamalla tämän evästeilmoituksen hyväksyt evästeiden käytön. Saat lisätietoa evästeistä ja niiden poistamisesta yksityisyydensuojakäytännöstämme.

Välttämättömät evästeet
Nämä evästeet ovat välttämättömiä oetker.de-sivuston perustoimintojen käyttämiseksi.
Välttämättömät evästeet ja suorituskykyä mittaavat evästeet
Suorituskykyä mittaavat evästeet auttavat analysoimaan oetker.de-palvelun käyttöä, jotta voimme jatkuvasti arvioida ja parantaa palvelun laatua.
Välttämättömät evästeet, suorituskykyä mittaavat evästeet, markkinointievästeet ja kolmannen osapuolen evästeet
Markkinointi- ja kolmannen osapuolen evästeet auttavat meitä näyttämään oetker.de-palvelun yksilöllistä sisältöä muilla alustoilla.

Mansikkatorttu

Torttupohjan päälle tehty mansikkatorttu kätkee sisäänsä vaniljakreemiä.

about 12 palaa

Vaikeustaso 2 40 minuuttia

Ainekset:

Ainekset:

reseptiin Mansikkatorttu

Torttupohja:

2 dl vehnäjauhoja
1 tl Dr. Oetker Leivinjauhetta
1,5 dl sokeria
1 tl Dr. Oetker Vaniljasokeria
4 kpl kananmunaa
3 rkl ruokaöljyä

Vaniljakreemi:

0,5 ps Dr. Oetker Paistonkestävä Vaniljakreemi (50 g)
3 dl kevytmaitoa

Pinnalle:

2 l tuoreita mansikoita (1 kg)
1 ps Dr. Oetker Vegegeliä
2 dl vesi tai punaista mehua

preparation

Valmistus:

1

Esivalmistelut

Voitele ja korppujauhota torttuvuoka (halkaisija 28 cm) tai vuoraa irtopohjavuoan (halkaisija 26-28 cm) pohja leivinpaperilla. Esilämmitä uuni 200 asteiseksi.

2

Torttupohja

Sekoita leivinjauhe jauhoihin. Lisää kaikki muut aineet ja sekoita sähkövatkaimella minuutin ajan. Kaada taikina vuokaan ja nosta esilämmitettyyn uuniin. Paista noin 15 minuutin ajan. Kumoa paistettu pohja leivinpaperin päälle ja anna jäähtyä.

3

Vaniljakreemi

Valmista vaniljakreemi pohjan paistuessa. Vaahdota maito ja vaniljakreemi ilmavaksi vaahdoksi. Anna tekeytyä 30 minuuttia jääkaapissa. Levitä kreemi jäähtyneelle torttupohjalle.

4

Mansikat

Puhdista ja halkaise mansikat. Asettele kreemin päälle.

5

Kiille

Mittaa vesi tai mehu kattilaan. Seoksen voi värjätä punaiseksi myös lisäämällä muutaman tipan punaista elintarvikeväriä. Lisää Vegegel. Kuumenna seos kiehuvaksi. Nostele lusikalla tai sudin avulla mansikoiden päälle. Anna kakun tekeytyä hetki jääkaapissa ennen tarjoilua.

Voit käyttää mansikoidan tilalla myös muita marjoja tai hedelmiä. Myös pakastemarjat käyvät. Käytä siinä tapauksessa marjat jäisinä. Anna marjojen sulaa kiilteen lisäämisen jälkeen.

Reseptin ravintosisältö Mansikkatorttu

Per Annos / Kappale Per 100 g / ml
Energia 1168kJ
279kcal
737kJ
176kcal
Rasva 5.99g 3.77g
Hiilihydraatit 28.87g 18.16g
Proteiini 4.73g 2.97g