EVÄSTEIDEN KÄYTTÖ DR. OETKERIN verkkosivustolla

Tämä verkkosivusto tallentaa laitteellesi evästeitä parantaakseen sivuston toimintaa sekä auttaakseen meitä ja yhteistyökumppaneitamme saamaan käsityksen sivustomme käytöstä. Jatkamalla tämän sivuston käyttöä (klikkaamalla, selaamalla ja sivuilla liikkumalla) tai poistamalla tämän evästeilmoituksen hyväksyt evästeiden käytön. Saat lisätietoa evästeistä ja niiden poistamisesta yksityisyydensuojakäytännöstämme.

Välttämättömät evästeet
Nämä evästeet ovat välttämättömiä oetker.de-sivuston perustoimintojen käyttämiseksi.
Välttämättömät evästeet ja suorituskykyä mittaavat evästeet
Suorituskykyä mittaavat evästeet auttavat analysoimaan oetker.de-palvelun käyttöä, jotta voimme jatkuvasti arvioida ja parantaa palvelun laatua.
Välttämättömät evästeet, suorituskykyä mittaavat evästeet, markkinointievästeet ja kolmannen osapuolen evästeet
Markkinointi- ja kolmannen osapuolen evästeet auttavat meitä näyttämään oetker.de-palvelun yksilöllistä sisältöä muilla alustoilla.

Manteli-mansikkakakku

Manteli mehevöittää tavallisen kakkupohjan ja luo mainion makuparin tuoreille mansikoille.

about 12 palaa

Vaikeustaso 2 60 minuuttia

Ainekset:

Ainekset:

reseptiin Manteli-mansikkakakku

Pohja:

2 dl sokeria
4 kpl kananmunaa
1,5 dl vehnäjauhoja
1 tl Dr. Oetker Leivinjauhetta
1 tl Dr. Oetker Vaniljasokeria
1 ps Dr. Oetker Mantelijauhetta

Kostutus:

2 tl Dr. Oetker Vaniljasokeria
2 dl maitoa

Täyte:

2 dl vispikermaa
2 dl jogurttia
200 g mansikkaa soseutettuna
2 kpl Dr. Oetker Liivatelehteä
sokeria oman maun mukaan
2 tl Dr. Oetker Liivatelehteä sokeria oman maun mukaan

Kuorrutus ja koristelu:

3 dl vispikermaa
2 rkl sokeria
1 rkl Dr. Oetker Vaniljasokeria
1 dl tuoreita mansikoita
Dr. Oetker Chocolate Silver Pearls
mintunlehtiä

preparation

Valmistus:

1

Vaahdota sokeri ja munat ilmavaksi vaahdoksi. Vaahto on valmis, kun siihen piirretty kuvio pysyy vaahdon pinnalla hetken. Sekoita keskenään kuivat aineet, siivilöi vaahdon joukkoon ja sekoita varovasti tasaiseksi. Kaada taikina leivinpaperilla vuorattuun tai voideltuun ja korppujauhotettuun vuokaan. Paista uunissa. Kun taikina ei enää tartu tikkuun, kakku on valmis.

Kiertoilmauuni: 170 °C

Paistokorkeus uunissa: Keskitasolla

Paistoaika: about 30 Minutes

2

leikkaa jäähtynyt kakkupohja kolmeen osaan. Valmista täytteeksi marja-jogurttitäyte, käytä marjoina pakastemansikoita. Kokoa kakku tarjoiluvadille irtopohjavuoan renkaan sisään. Laita se hyytymään jääkaappiin vähintään neljäksi tunniksi. Kuorruta kakku vaniljasokerilla maustetulla kermavaahdolla. Koristele tuoreilla mansikoilla, mintunlehdillä ja pehmeillä hopeahelmillä.

Macaron-leivokset ovat upeita myös kakun koristeina. Valmista leivokset itse Dr. Oetker reseptillä tai osta valmiina.

Reseptin ravintosisältö Manteli-mansikkakakku

Per Annos / Kappale Per 100 g / ml
Energia 1666kJ
398kcal
1273kJ
304kcal
Rasva 0g 0g
Hiilihydraatit 0g 0g
Proteiini 0g 0g