EVÄSTEIDEN KÄYTTÖ DR. OETKERIN verkkosivustolla

Tämä verkkosivusto tallentaa laitteellesi evästeitä parantaakseen sivuston toimintaa sekä auttaakseen meitä ja yhteistyökumppaneitamme saamaan käsityksen sivustomme käytöstä. Jatkamalla tämän sivuston käyttöä (klikkaamalla, selaamalla ja sivuilla liikkumalla) tai poistamalla tämän evästeilmoituksen hyväksyt evästeiden käytön. Saat lisätietoa evästeistä ja niiden poistamisesta yksityisyydensuojakäytännöstämme.

Välttämättömät evästeet
Nämä evästeet ovat välttämättömiä oetker.de-sivuston perustoimintojen käyttämiseksi.
Välttämättömät evästeet ja suorituskykyä mittaavat evästeet
Suorituskykyä mittaavat evästeet auttavat analysoimaan oetker.de-palvelun käyttöä, jotta voimme jatkuvasti arvioida ja parantaa palvelun laatua.
Välttämättömät evästeet, suorituskykyä mittaavat evästeet, markkinointievästeet ja kolmannen osapuolen evästeet
Markkinointi- ja kolmannen osapuolen evästeet auttavat meitä näyttämään oetker.de-palvelun yksilöllistä sisältöä muilla alustoilla.

Manteliappelsiinikakku

(0)
Sinun arviosi Kiitos arviostasi!
    (Ei minun makuuni)
    (Menettelee)
    (Ihan ok)
    (Todella hyvä)
    (Täydellinen)

Mantelimassasta ja appelsiinimehusta syntyy mehevä kakku kahvinseuraksi.

noin 10 - 15 palaa

Vaikeustaso 2 60 Minuuttia

Ainekset

Ainekset

reseptiin Manteliappelsiinikakku

Taikina:

300 g Dr. Oetker Mantelimassaa
3 kpl kananmunaa
1 kpl appelsiini (mehu ja hienoksi raastettu kuori)
2 rkl vehnäjauhoja
1 tl Dr. Oetker Leivinjauhetta

Kuorrutus:

3 dl jogurttia (paksua rasvaista jogurttia esim turkkilaista)
2 tl Dr. Oetker Vaniljasokeria
100 g Dr. Oetker Mantelilastuja
tomusokeria
1 kpl appelsiini

Valmistus

Valmistus

1

Lämmitä uuni 175 asteiseksi. Voitele ja korppujauhota irtopohjavuoka.

2

Raasta mantelimassa karkeaksi raasteeksi. Raastaminen on helpointa, kun massa on ollut jääkaapissa hetken. Pese appelsiini. Raasta appelsiininkuori hienoksi raasteeksi ja purista appelsiinista mehu.

3

Vaahdota appelsiinimehu, kuoriraaste, mantelimassaraaste ja kananmuna.

4

Sekoita jauhot ja leivinjauhe keskenään ja lisää taikinaan. Sekoita tasaiseksi.

5

Kaada taikina vuokaan ja paista noin 35 minuuttia. Kokeile kypsyyttä tikulla. Kun taikinaa ei enää tartu tikkuun, kakku on valmis. Anna kakun jäähtyä.

6

Paahda mantelilastut kuivalla pannulla. Anna jäähtyä.

7

Sekoita vaniljasokeri ja jogurtti. Levitä seos kakulle.

8

Ripottele pinnalle mantelilastut ja tomusokeri. Koristele ohuilla appelsiiniviipaleilla.

Ravintosisältö: reseptiin Manteliappelsiinikakku

per annos / kappale per 100 g / ml
Energia 605kJ
200kcal
1044kJ
345kcal
Rasva 9.9g 17g
Hiilihydraatit 11g 19g
Proteiini 4.5g 7.8g