EVÄSTEIDEN KÄYTTÖ DR. OETKERIN verkkosivustolla

Tämä verkkosivusto tallentaa laitteellesi evästeitä parantaakseen sivuston toimintaa sekä auttaakseen meitä ja yhteistyökumppaneitamme saamaan käsityksen sivustomme käytöstä. Jatkamalla tämän sivuston käyttöä (klikkaamalla, selaamalla ja sivuilla liikkumalla) tai poistamalla tämän evästeilmoituksen hyväksyt evästeiden käytön. Saat lisätietoa evästeistä ja niiden poistamisesta yksityisyydensuojakäytännöstämme.

Välttämättömät evästeet
Nämä evästeet ovat välttämättömiä oetker.de-sivuston perustoimintojen käyttämiseksi.
Välttämättömät evästeet ja suorituskykyä mittaavat evästeet
Suorituskykyä mittaavat evästeet auttavat analysoimaan oetker.de-palvelun käyttöä, jotta voimme jatkuvasti arvioida ja parantaa palvelun laatua.
Välttämättömät evästeet, suorituskykyä mittaavat evästeet, markkinointievästeet ja kolmannen osapuolen evästeet
Markkinointi- ja kolmannen osapuolen evästeet auttavat meitä näyttämään oetker.de-palvelun yksilöllistä sisältöä muilla alustoilla.

Mantelikakkupohja

(0)
0 0 5
Arvostele resepti Kiitos arvostelustasi!
    (Kerta kokeilu riitti.)
    (Ihan ok.)
    (Tämä oli hyvä.)
    (Loistava!)
    (Aivan ihana! )

Mantelijauhe mehevöitää tavallisen kakkupohjan ja sopii erityisesti marja- ja hedelmäkakkujen pohjiin.

8 - 12 annosta

Vaikeustaso 1 20 minuuttia

Ainekset:

Ainekset:

reseptiin Mantelikakkupohja

Taikina:

4 kpl kananmunaa
2 dl sokeria
1,5 dl vehnäjauhoja
1 tl Dr. Oetker Leivinjauhetta
1 tl Dr. Oetker Vaniljasokeria
50 g Dr. Oetker Mantelijauhetta

Valmistus

Valmistus:

1

Vaahdota sokeri ja munat ilmavaksi vaahdoksi. Vaahto on valmis, kun siihen piirretty kuvio pysyy vaahdon pinnalla hetken. Sekoita keskenään kuivat aineet, siivilöi vaahdon joukkoon ja sekoita varovasti tasaiseksi. Kaada taikina leivinpaperilla vuorattuun tai voideltuun ja korppujauhotettuun vuokaan. Paista uunissa, kun taikina ei enää tartu tikkuun, kakku on valmis.

Kiertoilmauuni: 170 °C

Paistokorkeus uunissa: Keskitasolla

Paistoaika: about 30 Minutes

Reseptin ravintosisältö Mantelikakkupohja

Per Annos / Kappale Per 100 g / ml
Energia 1110 kJ
265 kcal
2014 kJ
481 kcal
Rasva 5.16 g 9.38 g
Hiilihydraatit 24.90 g 45.27 g
Proteiini 4.72 g 8.58 g