Flag

Mantelikakkupohja

8 - 12 annosta
Helppo
20 minuuttia
Mantelijauhe mehevöitää tavallisen kakkupohjan ja sopii erityisesti marja- ja hedelmäkakkujen pohjiin.
LISÄTIETOJA
Tarkempia tietoja
Picture -
Picture -
ARVOSTELE RESEPTI
Kuinka resepti onnistui?

Inspiroidu

Reseptejä

Picture - Hero image

Reseptin ainesosat

Taikina
4 kplkananmunaa
2 dlsokeria
1,5 dlvehnäjauhoja
1 tlDr. Oetker Leivinjauhetta
1 tlDr. Oetker Vaniljasokeria
50 gDr. Oetker Mantelijauhetta

Näytä tuotteet

Picture - Dr. Oetker Leivinjauhetta
Picture - Dr. Oetker Vaniljasokeria
Picture - Dr. Oetker Mantelijauhetta
1

Vaahdota sokeri ja munat ilmavaksi vaahdoksi. Vaahto on valmis, kun siihen piirretty kuvio pysyy vaahdon pinnalla hetken. Sekoita keskenään kuivat aineet, siivilöi vaahdon joukkoon ja sekoita varovasti tasaiseksi. Kaada taikina leivinpaperilla vuorattuun tai voideltuun ja korppujauhotettuun vuokaan. Paista uunissa, kun taikina ei enää tartu tikkuun, kakku on valmis.

Positie rooster: Keskitasolla

Paistoaika: about 30 Minutes

Kiertoilmauunin lämpötila: 170 °C