EVÄSTEIDEN KÄYTTÖ DR. OETKERIN verkkosivustolla

Tämä verkkosivusto tallentaa laitteellesi evästeitä parantaakseen sivuston toimintaa sekä auttaakseen meitä ja yhteistyökumppaneitamme saamaan käsityksen sivustomme käytöstä. Jatkamalla tämän sivuston käyttöä (klikkaamalla, selaamalla ja sivuilla liikkumalla) tai poistamalla tämän evästeilmoituksen hyväksyt evästeiden käytön. Saat lisätietoa evästeistä ja niiden poistamisesta yksityisyydensuojakäytännöstämme.

Välttämättömät evästeet
Nämä evästeet ovat välttämättömiä oetker.de-sivuston perustoimintojen käyttämiseksi.
Välttämättömät evästeet ja suorituskykyä mittaavat evästeet
Suorituskykyä mittaavat evästeet auttavat analysoimaan oetker.de-palvelun käyttöä, jotta voimme jatkuvasti arvioida ja parantaa palvelun laatua.
Välttämättömät evästeet, suorituskykyä mittaavat evästeet, markkinointievästeet ja kolmannen osapuolen evästeet
Markkinointi- ja kolmannen osapuolen evästeet auttavat meitä näyttämään oetker.de-palvelun yksilöllistä sisältöä muilla alustoilla.

Mantelimarenkikakku

Mantelimarenkikakku ja kesäiset tuoreet mansikat ovat mitä herkullisin tarjottava. Kakku on myös gluteeniton.

12 annosta

Vaikeustaso 2 60 minuuttia

Ainekset:

Ainekset:

reseptiin Mantelimarenkikakku

Ainekset:

150 g tomusokeria
3 kpl kananmunan valkuaista
200 g Dr. Oetker Mantelirouhetta
50 g Dr. Oetker Mantelijauhetta
1 tl Dr. Oetker Sitruuna-aromia

Kuorrutus:

4 - 5 dl vispikermaa
400 g tuoreita mansikoita
minttua
2 tl Dr. Oetker Vaniljasokeria

Valmistus

Valmistus:

1

Vaahdota valkuaiset kovaksi vaahdoksi. Lisää tomusokeri kokoajan vaahdottaen. Vaahdota vähintään minuutin ajan kunnes vaahto on kiiltävää ja marenkimaista. Lisää varovasti sekoittaen mantelirouhe ja –jauhe sekä sitruuna-aromi. 


Piirrä leivinpaperiin halkaisijaltaan 26-28 cm ympyrä. Levitä marenki uunipellille asetetulle leivinpaperille ympyrän sisään. Muovaa ja vahvista reunaa vetämällä kaapimella reunaa muutaman kerran ympäri oikean muotoiseksi. Pohja leviää uunissa hieman. Paista uunissa 180 asteessa noin 35-40 minuuttia. Anna jäähtyä mieluiten ritilän päällä. Irrota leivinpaperi varovasti, kun pohja on jäähtynyt.

Paistokorkeus uunissa: Keskitasolla

2

 Vaahdota kerma. Mausta halutessasi sokerilla ja vaniljasokerilla. Halkaise mansikat. Levitä kerma jäähtyneelle pohjalle ja asettele päälle mansikat ja mintunlehdet. Ripottele pinnalle halutessasi vaniljasokeria. 

Kakun pinnalle sopivat hyvin myös muut kauden marjat ja hedelmät.

Reseptin ravintosisältö Mantelimarenkikakku

Per Annos / Kappale Per 100 g / ml
Energia 1361kJ
325kcal
1193kJ
285kcal
Rasva 15.69g 13.76g
Hiilihydraatit 16.46g 14.44g
Proteiini 2.69g 2.36g