EVÄSTEIDEN KÄYTTÖ DR. OETKERIN verkkosivustolla

Tämä verkkosivusto tallentaa laitteellesi evästeitä parantaakseen sivuston toimintaa sekä auttaakseen meitä ja yhteistyökumppaneitamme saamaan käsityksen sivustomme käytöstä. Jatkamalla tämän sivuston käyttöä (klikkaamalla, selaamalla ja sivuilla liikkumalla) tai poistamalla tämän evästeilmoituksen hyväksyt evästeiden käytön. Saat lisätietoa evästeistä ja niiden poistamisesta yksityisyydensuojakäytännöstämme.

Välttämättömät evästeet
Nämä evästeet ovat välttämättömiä oetker.de-sivuston perustoimintojen käyttämiseksi.
Välttämättömät evästeet ja suorituskykyä mittaavat evästeet
Suorituskykyä mittaavat evästeet auttavat analysoimaan oetker.de-palvelun käyttöä, jotta voimme jatkuvasti arvioida ja parantaa palvelun laatua.
Välttämättömät evästeet, suorituskykyä mittaavat evästeet, markkinointievästeet ja kolmannen osapuolen evästeet
Markkinointi- ja kolmannen osapuolen evästeet auttavat meitä näyttämään oetker.de-palvelun yksilöllistä sisältöä muilla alustoilla.

Mantelinäkkileipä

(0)
0 0 5
Arvostele resepti Kiitos arvostelustasi!
    (Kerta kokeilu riitti.)
    (Ihan ok.)
    (Tämä oli hyvä.)
    (Loistava!)
    (Aivan ihana! )

Tämä gluteeniton näkkileipä on helppoa valmistaa. Mantelijauhe on luontaisesti gluteenitonta ja se sisältää runsaasti proteiinia sekä hyviä rasvoja.

8 - 10 annosta

Vaikeustaso 1 60 minuuttia

Ainekset:

Ainekset:

reseptiin Mantelinäkkileipä

Mantelinäkkileipä:

3 dl Dr. Oetker Mantelijauhetta
1 dl Dr. Oetker Mantelirouhetta
1 rkl psylliumia
1 tl suolaa
2 dl vettä

Valmistus

Valmistus:

Kiehauta vesi kattilassa. Yhdistä kaikki ohjeen kuivat aineet. Kaada kuuma vesi kuivien aineiden joukkoon ja sekoita huolellisesti.

Kaada taikina leivinpaperilla vuoratun uunipellin päälle ja tasoittele se kosteilla sormenpäillä ohueksi pyöreäksi tai suorakolmion muotoiseksi levyksi. Viillä taikinan pintaan halutessasi annospalojen muoto. Näin saat napsautettua valmiista näkkileivästä siistit palat. 


Paista näkkileipää uunin keskiosassa 180 asteessa noin 40 minuuttia, kunnes näkkileivän pinta on kevyesti paahtunut.

Reseptin ravintosisältö Mantelinäkkileipä

Per Annos / Kappale Per 100 g / ml
Energia 582 kJ
139 kcal
1264 kJ
302 kcal
Rasva 9.15 g 19.89 g
Hiilihydraatit 1.50 g 3.25 g
Proteiini 3.18 g 6.90 g