EVÄSTEIDEN KÄYTTÖ DR. OETKERIN verkkosivustolla

Tämä verkkosivusto tallentaa laitteellesi evästeitä parantaakseen sivuston toimintaa sekä auttaakseen meitä ja yhteistyökumppaneitamme saamaan käsityksen sivustomme käytöstä. Jatkamalla tämän sivuston käyttöä (klikkaamalla, selaamalla ja sivuilla liikkumalla) tai poistamalla tämän evästeilmoituksen hyväksyt evästeiden käytön. Saat lisätietoa evästeistä ja niiden poistamisesta yksityisyydensuojakäytännöstämme.

Välttämättömät evästeet
Nämä evästeet ovat välttämättömiä oetker.de-sivuston perustoimintojen käyttämiseksi.
Välttämättömät evästeet ja suorituskykyä mittaavat evästeet
Suorituskykyä mittaavat evästeet auttavat analysoimaan oetker.de-palvelun käyttöä, jotta voimme jatkuvasti arvioida ja parantaa palvelun laatua.
Välttämättömät evästeet, suorituskykyä mittaavat evästeet, markkinointievästeet ja kolmannen osapuolen evästeet
Markkinointi- ja kolmannen osapuolen evästeet auttavat meitä näyttämään oetker.de-palvelun yksilöllistä sisältöä muilla alustoilla.

Mantelipullat

(0)
0 0 5
Arvostele resepti Kiitos arvostelustasi!
    (Kerta kokeilu riitti.)
    (Ihan ok.)
    (Tämä oli hyvä.)
    (Loistava!)
    (Aivan ihana! )

Mantelimassasta saat ihanan mehevän täytteen pulliin.

about 30 kappaletta

Vaikeustaso 2 60 minuuttia

Ainekset:

Ainekset:

reseptiin Mantelipullat

Pullataikina:

5 dl maitoa
2 ps kuivahiivaa
1 kpl kananmunaa
1 tl suolaa
1,5 dl sokeria
3 tl kardemummaa
150 g pehmeää voita
about 14 dl vehnäjauhoja
400 g Dr. Oetker Mantelimassaa (2 pkt)
1 ps Dr. Oetker Mantelilastuja
kananmuna a voiteluun

Valmistus

Valmistus:

1

Lämmitä maito kädenlämpöiseksi. Lisää sokeri, suola, kardemumma. Lisää pieni määrä jauhoja ja kuivahiiva. Vatkaa taikinaan ilmaa. Lisää kananmuna ja muutama desilitra lisää jauhoja ja jatka vatkaamista.

2

Lisää jauhoja pienissä erissä ja sekoita aina hyvin lisäysten välillä. Lisää pehmeä rasva pienissä erissä, kun taikina on jo melko paksua. Vaivaa taikinaa lopuksi vielä hyvin, ripottele pinnalle jauhoja ja anna kohota lämpimässä paikassa liinalla peitettynä.

3

Kaada kohonnut taikina jauhotetulle leivinalustalle ja painele siitä isoimmat ilmakuplat. Jaa taikina kahteen osaan. Kauli puolikas taikina noin 1 cm paksuiseksi suorakaiteen muotoiseksi levyksi. Kauli 1 pkt mantelimassaa ohueksi levyksi ja nosta pullalevyn päälle. Rullaa taikina rullaksi. Leikkaa rulla 15 osaan ja nostele palat muffinivuokiin. Nostele uunipellille. Valmista toinen erä samalla tavoin.

4

Anna kohota liinan alla noin 20-30 minuuttia ennen paistamista. Voitele kananmunalla ja koristele mantelilastuilla. Paista 225 asteisessa uunissa noin 10 minuuttia, kunnes ovat saaneet kauniin värin.

Reseptin ravintosisältö Mantelipullat

Per Annos / Kappale Per 100 g / ml
Energia 1080kJ
258kcal
1444kJ
345kcal
Rasva 10.10g 13.47g
Hiilihydraatit 31.93g 42.57g
Proteiini 5.81g 7.75g