EVÄSTEIDEN KÄYTTÖ DR. OETKERIN verkkosivustolla

Tämä verkkosivusto tallentaa laitteellesi evästeitä parantaakseen sivuston toimintaa sekä auttaakseen meitä ja yhteistyökumppaneitamme saamaan käsityksen sivustomme käytöstä. Jatkamalla tämän sivuston käyttöä (klikkaamalla, selaamalla ja sivuilla liikkumalla) tai poistamalla tämän evästeilmoituksen hyväksyt evästeiden käytön. Saat lisätietoa evästeistä ja niiden poistamisesta yksityisyydensuojakäytännöstämme.

Välttämättömät evästeet
Nämä evästeet ovat välttämättömiä oetker.de-sivuston perustoimintojen käyttämiseksi.
Välttämättömät evästeet ja suorituskykyä mittaavat evästeet
Suorituskykyä mittaavat evästeet auttavat analysoimaan oetker.de-palvelun käyttöä, jotta voimme jatkuvasti arvioida ja parantaa palvelun laatua.
Välttämättömät evästeet, suorituskykyä mittaavat evästeet, markkinointievästeet ja kolmannen osapuolen evästeet
Markkinointi- ja kolmannen osapuolen evästeet auttavat meitä näyttämään oetker.de-palvelun yksilöllistä sisältöä muilla alustoilla.

Marenki-browniekakku

(0)
Sinun arviosi Kiitos arviostasi!
    (Ei minun makuuni)
    (Menettelee)
    (Ihan ok)
    (Todella hyvä)
    (Täydellinen)

Suklainen browniekakku saa päällensä mukavan uudenlaisen kuorrutuksen italialaisesta marengista.

noin 16 palaa

Vaikeustaso 2 120 Minuuttia

Ainekset

Ainekset

reseptiin Marenki-browniekakku

Kakkupohja:

200 g Dr. Oetker Chocolate chip tummasuklaata (tai muita suklaahippuja)
300 g pehmeää voita
4 ½ dl fariinisokeria
4 kpl kananmunaa
2 dl vehnäjauhoja
2 tl espresso pikakahvijauhetta
2 tl Dr. Oetker Leivinjauhetta

Täyte:

1 ps Dr. Oetker Suklaamousseainesta (tai valkosuklaamousse)
2 dl maitoa
1 dl kuohukermaa

Italialainen marenki:

3 kpl kananmunan valkuaista
2 ½ dl sokeria
1 dl vettä

Valmistus

Valmistus

1

Lämmitä uuni 180 asteeseen. Pingota leivinpaperi kahden halkaisijaltaan n. 20 cm irtopohjavuoan pohjalle.

2

Sulata suklaa ja anna sen jäähtyä sillä aikaa, kun valmistelet muut aineet.

3

Vatkaa voi ja sokeri huolellisesti vaahdoksi. Lisää munat yksitellen vatkaten joukkoon. Sekoita kahvijauhe, jauhot ja leivinjauhe. Kääntele taikinan joukkoon. Lisää suklaa. Kaada taikina kahteen vuokaan. Anna jäähtyä paistamisen jälkeen.

Lämpötia: 180°C

Kiertoilmauuni: 160°C

Paistoaika: n. 30 min.

4

Tee täyte pakkauksen ohjeen mukaan maito-kermaseokseen.

5

Halkaise molemmat kakut kahteen osaan. Levitä täytettä väleihin. Nosta kakut päällekkäin.

6

Tee marenki. Vatkaa valkuaiset vaahdoksi. Kaada vesi kattilaan, lisää sokeri ja kuumenna kiehuvaksi. Pane sokerilämpömittari kiehuvaan seokseen ja kuumenna 120-asteiseksi.

7

Kaada sokeriliemi ohuena, tasaisena nauhana valkuaisvaahtoon ja vatkaa koko ajan vaahtoa koneella tai käsin. Vatkaa seosta, kunnes se on hyvin paksua. Jatka vatkaamista vielä pienellä teholla, kunnes marenki on jäähtynyt huoneenlämpöiseksi. Levitä lusikalla tai pursota marenki piirakan päälle. Voit ruskistaa halutessasi pinnan kevyesti kaasupolttimella tai kuuman grillivastuksen alla muutamia sekunteja.

8

Tarjoa sellaisenaan tai marjojen ja hedelmäpalojen kanssa.

Ravintosisältö: reseptiin Marenki-browniekakku

per annos / kappale per 100 g / ml
Energia 1685kJ
480kcal
1406kJ
400kcal
Rasva 23g 19g
Hiilihydraatit 48g 40g
Proteiini 4.8g 4g