EVÄSTEIDEN KÄYTTÖ DR. OETKERIN verkkosivustolla

Tämä verkkosivusto tallentaa laitteellesi evästeitä parantaakseen sivuston toimintaa sekä auttaakseen meitä ja yhteistyökumppaneitamme saamaan käsityksen sivustomme käytöstä. Jatkamalla tämän sivuston käyttöä (klikkaamalla, selaamalla ja sivuilla liikkumalla) tai poistamalla tämän evästeilmoituksen hyväksyt evästeiden käytön. Saat lisätietoa evästeistä ja niiden poistamisesta yksityisyydensuojakäytännöstämme.

Välttämättömät evästeet
Nämä evästeet ovat välttämättömiä oetker.de-sivuston perustoimintojen käyttämiseksi.
Välttämättömät evästeet ja suorituskykyä mittaavat evästeet
Suorituskykyä mittaavat evästeet auttavat analysoimaan oetker.de-palvelun käyttöä, jotta voimme jatkuvasti arvioida ja parantaa palvelun laatua.
Välttämättömät evästeet, suorituskykyä mittaavat evästeet, markkinointievästeet ja kolmannen osapuolen evästeet
Markkinointi- ja kolmannen osapuolen evästeet auttavat meitä näyttämään oetker.de-palvelun yksilöllistä sisältöä muilla alustoilla.
EVÄSTEIDEN KÄYTTÖ DR. OETKERIN verkkosivustolla

Tämä verkkosivusto tallentaa laitteellesi evästeitä parantaakseen sivuston toimintaa sekä auttaakseen meitä ja yhteistyökumppaneitamme saamaan käsityksen sivustomme käytöstä. Jatkamalla tämän sivuston käyttöä (klikkaamalla, selaamalla ja sivuilla liikkumalla) tai poistamalla tämän evästeilmoituksen hyväksyt evästeiden käytön. Saat lisätietoa evästeistä ja niiden poistamisesta yksityisyydensuojakäytännöstämme.

Välttämättömät evästeet
Nämä evästeet ovat välttämättömiä oetker.de-sivuston perustoimintojen käyttämiseksi.
Välttämättömät evästeet ja suorituskykyä mittaavat evästeet
Suorituskykyä mittaavat evästeet auttavat analysoimaan oetker.de-palvelun käyttöä, jotta voimme jatkuvasti arvioida ja parantaa palvelun laatua.
Välttämättömät evästeet, suorituskykyä mittaavat evästeet, markkinointievästeet ja kolmannen osapuolen evästeet
Markkinointi- ja kolmannen osapuolen evästeet auttavat meitä näyttämään oetker.de-palvelun yksilöllistä sisältöä muilla alustoilla.

Marenkikääretorttu klementiinihillokkeella

(0)
5 1 5
Arvostele resepti Kiitos arvostelustasi!
    (Kerta kokeilu riitti.)
    (Ihan ok.)
    (Tämä oli hyvä.)
    (Loistava!)
    (Aivan ihana! )

Tämä rullalle kääräisty marenkikakku sopii mainiosti joulun aikaan! Ihanista klementiineistä keitetään hilloke, joka maistuu hasselpähkinämoussen kanssa.

12 viipaletta

Vaikeustaso 2 90 minuuttia

Ainekset:

Ainekset:

reseptiin Marenkikääretorttu klementiinihillokkeella

Marenkikääretorttu:

1 ps Dr. Oetker Perfect Meringues -marenkijauhetta
0,75 dl vettä
2 dl vehnäjauhoja
1 tl Dr. Oetker Leivinjauhetta
75 g pehmeää voita
1 dl sokeria
2 kpl kananmunaa
0,5 dl maitoa
3 rkl Dr. Oetker Hasselpähkinärouhetta

Klementiinihilloke:

500 g klementiinejä
2 dl hillosokeria
0,5 kpl sitruunaa (puolikkaan sitruunan mehu)
0,5 kpl Dr. Oetker Gourmet Vaniljatankoa

Hasselpähkinämousse:

1 ps Dr. Oetker Hasselpähkinänmakuista kakkumoussea
2,5 dl maitoa

Koristelu:

1 kpl klementiinejä
1 Dr. Oetker White Chocolate Snowflakes -valkosuklaisia koristekuvioita
Dr. Oetker Gold Glitter spray -kimallesuihketta

Valmistus

Valmistus:

Marenkikääretorttu

Valmista marenki Marenkijauhepussin ohjeen mukaan marenkijauheesta ja vedestä.

Sekoita vehnäjauhot ja leivinjauhe keskenään. Mittaa toiseen kulhoon voi ja sokeri, vaahdota käsivatkaimella. Lisää munat yksitellen. Sekoita voi-sokeri-munaseokseen jauhot ja maito vuorotellen. 

Levitä sokerikakkumassa leivinpaperilla vuoratulle uunipellille. Levitä marenki päälle. Ripottele pinnalle hasselpähkinärouhe. Paista marenkikääretorttupohjaa 150 asteisen uunin alaosassa 25-30 minuuttia. Anna jäähtyä.

Klementiinihilloke

Kuori klementiinit ja leikkaa pieniksi kuutioiksi. Laita kattilaan yhdessä sokerin ja sitruunan mehun kanssa. Halkaise puolikas vaniljatanko ja raaputa siemenet veitsen terällä, lisää sekä siemenet että halkaistu vaniljatanko kattilaan. Kuumenna kiehuvaksi ja keitä 10 minuuttia. Anna jäähtyä kunnolla, mieluiten seuraavaan päivää.

Hasselpähkinämousse

Sekoita pussin sisältö ja kylmä maito keskenään kulhossa. Vaahdota seosta sähkövatkaimen pienimmällä teholla 1 minuutin ajan ja sitten täydellä teholla noin neljä minuuttia.

Kokoaminen ja koristelu

Kippaa kääretorttu varovasti leivinpaperin avulla nurinkurin pöydälle. Levitä tortulle klementiinihilloke ja hasselpähkinämousse. Säästä osa moussesta koristeluun. Kääri torttu rullalle ja siirrä tarjoiluvadille. Anna tekeytyä jääkaapissa puolisen tuntia ennen koristelua ja tarjoilua.

Koristele marenkikääretorttu hasselpähkinämoussella, klementiinisiivuilla, valkosuklaisilla lumihiutaleilla ja kultakimallesuihkeella.

Reseptin ravintosisältö Marenkikääretorttu klementiinihillokkeella

Per Annos / Kappale Per 100 g / ml
Energia 1633 kJ
390 kcal
955 kJ
228 kcal
Rasva 10.31 g 6.03 g
Hiilihydraatit 57.25 g 33.48 g
Proteiini 5.02 g 2.93 g