EVÄSTEIDEN KÄYTTÖ DR. OETKERIN verkkosivustolla

Tämä verkkosivusto tallentaa laitteellesi evästeitä parantaakseen sivuston toimintaa sekä auttaakseen meitä ja yhteistyökumppaneitamme saamaan käsityksen sivustomme käytöstä. Jatkamalla tämän sivuston käyttöä (klikkaamalla, selaamalla ja sivuilla liikkumalla) tai poistamalla tämän evästeilmoituksen hyväksyt evästeiden käytön. Saat lisätietoa evästeistä ja niiden poistamisesta yksityisyydensuojakäytännöstämme.

Välttämättömät evästeet
Nämä evästeet ovat välttämättömiä oetker.de-sivuston perustoimintojen käyttämiseksi.
Välttämättömät evästeet ja suorituskykyä mittaavat evästeet
Suorituskykyä mittaavat evästeet auttavat analysoimaan oetker.de-palvelun käyttöä, jotta voimme jatkuvasti arvioida ja parantaa palvelun laatua.
Välttämättömät evästeet, suorituskykyä mittaavat evästeet, markkinointievästeet ja kolmannen osapuolen evästeet
Markkinointi- ja kolmannen osapuolen evästeet auttavat meitä näyttämään oetker.de-palvelun yksilöllistä sisältöä muilla alustoilla.

Marenkikranssi

Hempeän vihreä marenkikranssi on kaunis ja helppo jälkiruoka joulupöytään. Marenki valmistuu vaivattomasti marenkijauheen avulla.

6 - 8 palaa

Vaikeustaso 2 60 minuuttia

Ainekset:

preparation

Valmistus:

Marengit

Kuumenna uuni 100 asteeseen. Sekoita marenkijauhe ja vesi. Vatkaa ainekset ensin sekaisin pienellä teholla ja sitten 3 minuuttia suuremmalla teholla, kunnes marenki on kovaa. Värjää marenki hennon vaaleanvihreäksi lisäämällä geeliväriä tippa kerrallaan. Siirrä ¼ marenkimassasta pursotuspussiin, jossa on pyöreä tylla. Värjää jäljelle jäänyt marenki hieman tummemman vihreäksi ja siirrä massasta 2/3 tähtityllalliseen pursotuspussiin. Värjää jäljelle jäänyt marenkimassa vielä tummemmaksi ja siirrä se pursotuspussiin, jossa on lehtitylla.


Piirrä kaksi (ø 18 cm) ympyrää leivinpaperille. Piirrä molempien ympyröiden keskelle pienempi ympyrä (ø 6 cm). Käännä sitten leivinpaperi ympäri. Pursota tähtityllan läpi marenkikakun pohja kranssin muotoon. Pursota sitten marenkikakun yläosa toisen piirretyn kranssin päälle. Pursota kranssien päälle lomittain pieniä marenkeja eri mallisten tyllien läpi. 


Paista marenkipohjia uunin keskitasolla 60 minuuttia. Älä avaa uunia paiston aikana, jotta marengit eivät lässähdä. Kytke sitten uunista lämpö pois ja anna marenkien jäähtyä uunissa. 

Karpalotäyte

Vatkaa vaniljakreemi ja maito sähkövatkaimella vaahdoksi 3 minuutin ajan. Lisää puolet karpaloista (1 dl) ja sitruunamehu. Sekoita tasaiseksi. Vatkaa kerma vaahdoksi ja lisää täytteeseen edelleen vatkaten. Värjää massa punaisella geelivärillä tippa kerrallaan halutun värin saavuttamiseksi. Siirrä täyte tyllalla varustettuun pursotuspussiin.

Kokoaminen

Aseta marenkipohja tarjoilulautaselle ja pursota karpalotäytettä päälle. Lisää karpalotäytteen päälle tuoreet tai pakastetut karpalot. Kokoa päällimmäiseksi toinen marenkipohja ja koristele Golden and Shiny Pearls koristehelmillä sekä Chocolate Silver Pearls hopearakeilla.

Reseptin ravintosisältö Marenkikranssi

Per Annos / Kappale Per 100 g / ml
Energia 913kJ
218kcal
724kJ
173kcal
Rasva 7.03g 5.58g
Hiilihydraatit 34.22g 27.16g
Proteiini 3.33g 2.64g