Flag

Marenkikummitukset

12 kappaletta
Helppo
20 minuuttia
Hauskat marenkikummitukset Halloween-juhliin sellaisinaan tarjottaviksi tai kakunkoristeiksi.
LISÄTIETOJA
Tarkempia tietoja
Picture -
Picture -
ARVOSTELE RESEPTI
Kuinka resepti onnistui?

Inspiroidu

Reseptejä

Picture - Hero image

Reseptin ainesosat

Ainekset
2 kplkananmunan valkuaista
1,5 dltaloussokeria
Dr. Oetker Chocolate Silver Pearls -koristerakeita

Näytä tuotteet

1

Esilämmitä uuni 100 asteiseksi.

2

Vaahdota valkuaiset puhtaassa, kuivassa kulhossa kovaksi vaahdoksi. Lisää sokeri vähitellen jatkaen vaahdottamista. Jatka vaahdottamista vielä muutaman minuutin ajan sokerin lisäyksen jäljeen, kunnes vaahto on kiiltävää ja marenkimaista.

3

Laita vaahto pursotuspussiin, jossa on pyöreä reikä/tylla. Pursota leivinpaperin päälle kuvan mukaisia spiraalimaisia kartioita.

4

Paista uunissa noin 1,5 tuntia, kunnes marengit ovat kovettuneet. Anna marenkien vielä kuivua jälkilämmössä.

5

Kiinnitä hopeahelmet sokerikuorrutteella tai tomusokeri-vesiseoksella.