EVÄSTEIDEN KÄYTTÖ DR. OETKERIN verkkosivustolla

Tämä verkkosivusto tallentaa laitteellesi evästeitä parantaakseen sivuston toimintaa sekä auttaakseen meitä ja yhteistyökumppaneitamme saamaan käsityksen sivustomme käytöstä. Jatkamalla tämän sivuston käyttöä (klikkaamalla, selaamalla ja sivuilla liikkumalla) tai poistamalla tämän evästeilmoituksen hyväksyt evästeiden käytön. Saat lisätietoa evästeistä ja niiden poistamisesta yksityisyydensuojakäytännöstämme.

Välttämättömät evästeet
Nämä evästeet ovat välttämättömiä oetker.de-sivuston perustoimintojen käyttämiseksi.
Välttämättömät evästeet ja suorituskykyä mittaavat evästeet
Suorituskykyä mittaavat evästeet auttavat analysoimaan oetker.de-palvelun käyttöä, jotta voimme jatkuvasti arvioida ja parantaa palvelun laatua.
Välttämättömät evästeet, suorituskykyä mittaavat evästeet, markkinointievästeet ja kolmannen osapuolen evästeet
Markkinointi- ja kolmannen osapuolen evästeet auttavat meitä näyttämään oetker.de-palvelun yksilöllistä sisältöä muilla alustoilla.

Marenkipesät granaattiomena-valkosuklaatäytteellä

(0)
Sinun arviosi Kiitos arviostasi!
    (Ei minun makuuni)
    (Menettelee)
    (Ihan ok)
    (Todella hyvä)
    (Täydellinen)

Marenkijälkiruoka on mahtava juhlatarjottava, sillä sen voi valmistella hyvissä ajoin etukäteen valmiiksi. Jälkiruoka on myös gluteeniton.

noin 16 kappaletta

Vaikeustaso 2 120 Minuuttia

Ainekset

Ainekset

reseptiin Marenkipesät granaattiomena-valkosuklaatäytteellä

Paahdettu valkosuklaa:

1 ps Dr. Oetker Chocolate chips white

Marenki:

4 kpl kananmunan valkuaista
2 dl sokeria

Täyte:

1 ps Dr. Oetker Valkosuklaamoussea
2 dl maitoa (mieluiten täysmaitoa)
1 dl kuohukermaa
n. 6 dl marjoja ja granaattiomenan siemeniä

Valmistus

Valmistus

1

Paahdettu valkosuklaa:

Levitä valkosuklaahiput uunipellille leivinpaperin päälle. Paahda 175-asteisessa uunissa noin 5 minuuttia. Suklaa ei sula paahtamisen aikana, mutta tummuu hieman. Se palaa helposti, joten vahdi suklaata koko ajan paistamisen aikana.

2

Marenki:

Piirrä leivinpaperiarkille 16 ympyrää muottia apuna käyttäen.

3

Vatkaa valkuaiset kovaksi vaahdoksi. Lisää sokeri ja vatkaa seos kiiltävän sileäksi.

4

Lusikoi tai pursota taikina pesiksi leivinpaperille.

5

Paista 100-asteisessa uunissa 1 tunti.

6

Täyte ja koristelu:

Tee mousse pakkauksen ohjeen mukaan käyttäen maitoa ja kermaa. Anna moussen jähmettyä viileässä noin puoli tuntia.

7

Lusikoi vaahto marenkipesiin. Koristele granaattiomenan siemenillä, marjoilla ja paahdetulla valkosuklaalla.

8

Laita uuni pois päältä. Anna marenkien kypsyä jälkilämmössä 1 t.

Ravintosisältö: reseptiin Marenkipesät granaattiomena-valkosuklaatäytteellä

per annos / kappale per 100 g / ml
Energia 488kJ
117kcal
762kJ
182kcal
Rasva 4.6g 7.2g
Hiilihydraatit 17g 26g
Proteiini 2g 3.2g