EVÄSTEIDEN KÄYTTÖ DR. OETKERIN verkkosivustolla

Tämä verkkosivusto tallentaa laitteellesi evästeitä parantaakseen sivuston toimintaa sekä auttaakseen meitä ja yhteistyökumppaneitamme saamaan käsityksen sivustomme käytöstä. Jatkamalla tämän sivuston käyttöä (klikkaamalla, selaamalla ja sivuilla liikkumalla) tai poistamalla tämän evästeilmoituksen hyväksyt evästeiden käytön. Saat lisätietoa evästeistä ja niiden poistamisesta yksityisyydensuojakäytännöstämme.

Välttämättömät evästeet
Nämä evästeet ovat välttämättömiä oetker.de-sivuston perustoimintojen käyttämiseksi.
Välttämättömät evästeet ja suorituskykyä mittaavat evästeet
Suorituskykyä mittaavat evästeet auttavat analysoimaan oetker.de-palvelun käyttöä, jotta voimme jatkuvasti arvioida ja parantaa palvelun laatua.
Välttämättömät evästeet, suorituskykyä mittaavat evästeet, markkinointievästeet ja kolmannen osapuolen evästeet
Markkinointi- ja kolmannen osapuolen evästeet auttavat meitä näyttämään oetker.de-palvelun yksilöllistä sisältöä muilla alustoilla.

Marenkipesät granaattiomena-valkosuklaatäytteellä

Marenkijälkiruoka on mahtava juhlatarjottava, sillä sen voi valmistella hyvissä ajoin etukäteen valmiiksi.

about 16 kappaletta

Vaikeustaso 2 120 minuuttia

Ainekset:

Ainekset:

reseptiin Marenkipesät granaattiomena-valkosuklaatäytteellä

Paahdettu valkosuklaa:

100 g valkosuklaata

Marenki:

4 kpl kananmunan valkuaista
2 dl sokeria

Täyte:

1 ps Dr. Oetker Vaniljakakkumoussea
2,5 dl maitoa
1 dl kuohukermaa
6 dl marjoja ja granaattiomenan siemeniä

Valmistus

Valmistus:

1

Paahdettu valkosuklaa

Levitä rouhittu valkosuklaa uunipellille leivinpaperin päälle. Paahda 175-asteisessa uunissa noin 5 minuuttia. Suklaa ei sula paahtamisen aikana, mutta tummuu hieman. Se palaa helposti, joten vahdi suklaata koko ajan paistamisen aikana.

2

Marenki

Piirrä leivinpaperiarkille 16 ympyrää muottia apuna käyttäen.

Vatkaa valkuaiset kovaksi vaahdoksi. Lisää sokeri ja vatkaa seos kiiltävän sileäksi.

Lusikoi tai pursota taikina pesiksi leivinpaperille.

Paista 100-asteisessa uunissa 1 tunti.

Laita uuni pois päältä. Anna marenkien kypsyä jälkilämmössä 1 t.

3

Täyte ja koristelu

Tee mousse pakkauksen ohjeen mukaan käyttäen maitoa. Vaahdota kerma erikseen ja kääntele moussen joukkoon. Anna moussen jähmettyä viileässä noin puoli tuntia.

Lusikoi vaahto marenkipesiin. Koristele granaattiomenan siemenillä, marjoilla ja paahdetulla valkosuklaalla.

Reseptin ravintosisältö Marenkipesät granaattiomena-valkosuklaatäytteellä

Per Annos / Kappale Per 100 g / ml
Energia 507kJ
121kcal
745kJ
178kcal
Rasva 5.13g 7.54g
Hiilihydraatit 16.33g 24.01g
Proteiini 2.43g 3.58g