EVÄSTEIDEN KÄYTTÖ DR. OETKERIN verkkosivustolla

Tämä verkkosivusto tallentaa laitteellesi evästeitä parantaakseen sivuston toimintaa sekä auttaakseen meitä ja yhteistyökumppaneitamme saamaan käsityksen sivustomme käytöstä. Jatkamalla tämän sivuston käyttöä (klikkaamalla, selaamalla ja sivuilla liikkumalla) tai poistamalla tämän evästeilmoituksen hyväksyt evästeiden käytön. Saat lisätietoa evästeistä ja niiden poistamisesta yksityisyydensuojakäytännöstämme.

Välttämättömät evästeet
Nämä evästeet ovat välttämättömiä oetker.de-sivuston perustoimintojen käyttämiseksi.
Välttämättömät evästeet ja suorituskykyä mittaavat evästeet
Suorituskykyä mittaavat evästeet auttavat analysoimaan oetker.de-palvelun käyttöä, jotta voimme jatkuvasti arvioida ja parantaa palvelun laatua.
Välttämättömät evästeet, suorituskykyä mittaavat evästeet, markkinointievästeet ja kolmannen osapuolen evästeet
Markkinointi- ja kolmannen osapuolen evästeet auttavat meitä näyttämään oetker.de-palvelun yksilöllistä sisältöä muilla alustoilla.

Marenkipesät granaattiomena-valkosuklaatäytteellä

Marenkijälkiruoka on mahtava juhlatarjottava, sillä sen voi valmistella hyvissä ajoin etukäteen valmiiksi. Jälkiruoka on myös gluteeniton.

about 16 kappaletta

Vaikeustaso 2 120 minuuttia

Ainekset:

Ainekset:

reseptiin Marenkipesät granaattiomena-valkosuklaatäytteellä

Paahdettu valkosuklaa:

1 ps Dr. Oetker Chocolate chips white

Marenki:

4 kpl kananmunan valkuaista
2 dl sokeria

Täyte:

1 ps Dr. Oetker Valkosuklaamoussea
2 dl maitoa (mieluiten täysmaitoa)
1 dl kuohukermaa
about 6 dl marjoja ja granaattiomenan siemeniä

preparation

Valmistus:

1

Paahdettu valkosuklaa

Levitä valkosuklaahiput uunipellille leivinpaperin päälle. Paahda 175-asteisessa uunissa noin 5 minuuttia. Suklaa ei sula paahtamisen aikana, mutta tummuu hieman. Se palaa helposti, joten vahdi suklaata koko ajan paistamisen aikana.

2

Marenki

Piirrä leivinpaperiarkille 16 ympyrää muottia apuna käyttäen.

3

Vatkaa valkuaiset kovaksi vaahdoksi. Lisää sokeri ja vatkaa seos kiiltävän sileäksi.

4

Lusikoi tai pursota taikina pesiksi leivinpaperille.

5

Paista 100-asteisessa uunissa 1 tunti.

6

Laita uuni pois päältä. Anna marenkien kypsyä jälkilämmössä 1 t.

7

Täyte ja koristelu

Tee mousse pakkauksen ohjeen mukaan käyttäen maitoa ja kermaa. Anna moussen jähmettyä viileässä noin puoli tuntia.

8

Lusikoi vaahto marenkipesiin. Koristele granaattiomenan siemenillä, marjoilla ja paahdetulla valkosuklaalla.

Reseptin ravintosisältö Marenkipesät granaattiomena-valkosuklaatäytteellä

Per Annos / Kappale Per 100 g / ml
Energia 486kJ
116kcal
758kJ
181kcal
Rasva 4.60g 7.18g
Hiilihydraatit 16.56g 25.87g
Proteiini 2.15g 3.35g