EVÄSTEIDEN KÄYTTÖ DR. OETKERIN verkkosivustolla

Tämä verkkosivusto tallentaa laitteellesi evästeitä parantaakseen sivuston toimintaa sekä auttaakseen meitä ja yhteistyökumppaneitamme saamaan käsityksen sivustomme käytöstä. Jatkamalla tämän sivuston käyttöä (klikkaamalla, selaamalla ja sivuilla liikkumalla) tai poistamalla tämän evästeilmoituksen hyväksyt evästeiden käytön. Saat lisätietoa evästeistä ja niiden poistamisesta yksityisyydensuojakäytännöstämme.

Välttämättömät evästeet
Nämä evästeet ovat välttämättömiä oetker.de-sivuston perustoimintojen käyttämiseksi.
Välttämättömät evästeet ja suorituskykyä mittaavat evästeet
Suorituskykyä mittaavat evästeet auttavat analysoimaan oetker.de-palvelun käyttöä, jotta voimme jatkuvasti arvioida ja parantaa palvelun laatua.
Välttämättömät evästeet, suorituskykyä mittaavat evästeet, markkinointievästeet ja kolmannen osapuolen evästeet
Markkinointi- ja kolmannen osapuolen evästeet auttavat meitä näyttämään oetker.de-palvelun yksilöllistä sisältöä muilla alustoilla.

Marenkisydämet

Valmista ihanat sydämenmuotoiset marenkitikkarit. Sopivat täydellisesti pöydän tai kakun koristeeksi.

12 - 16 kappaletta

Vaikeustaso 1 25 minuuttia

Ainekset:

Ainekset:

reseptiin Marenkisydämet

Marengit:

1 ps Dr. Oetker Marenkijauhetta
0,75 dl vettä
Dr. Oetker Pinkkiä geeliväriä
Dr. Oetker Chocolate Silver Pearls -koristerakeita

Koristelu:

Dr. Oetker Manteliaromia
1 Dr. Oetker Gold Glitter spray -kimallesuihketta
Dr. Oetker Silver Glitter spray -kimallesuihketta

Valmistus

Valmistus:

1

Marengit

Kuumenna uuni 90 asteeseen. 

Kaada Marenkijauhe suureen kulhoon ja lisää 75 ml vettä. Vatkaa sähkövatkaimen pienellä nopeudella lyhyesti sekaisin ja sitten korkeimmalla nopeudella noin 3 minuuttia kunnes marenki on ilmavaa. Jaa marenki kahteen osaan. Värjää puolet marengista muutamalla tipalla pinkkiä geeliväriä ja jätä toinen osa valkoiseksi. Laita marenki kahteen pursotuspussiin, joissa on haluttu tylla. 

Pursota marenkimassaa pieni määrä leivinpaperille ja aseta tikku päälle, jotta se pysyy paikallaan. Pursota sitten marenkisydämet tikun päälle. Koristele Chocolate Silver pearls -koristerakeilla. 

Paista marenkeja uunissa 90 minuuttia, kunnes ne ovat täysin kuivia. Kiertoilmauunilla voit paistaa useamman pellillisen kerralla. Anna marenkien jäähtyä ja säilytä ilmatiiviissä astiassa.

2

Koristelu

Suihkuta kimallesuihketta pieneen kulhoon ja sekoita manteliaromin kanssa. Maalaa marenkitikkarit kimalteella. Suihkuta myös päälle kimallesuihketta. Säilytä marenkeja ilmatiiviissä rasiassa.

Vinkki

Glitter Spray -kimallesuihkeen joukkoon sekoitetaan manteliaromia, koska manteliaromissa on alkoholia, joka haihtuu marengeista. Näin kimalletta voi maalata marengin päälle ilman että ne muuttuu pehmeiksi. 

Reseptin ravintosisältö Marenkisydämet

Per Annos / Kappale Per 100 g / ml
Energia 239kJ
57kcal
1197kJ
286kcal
Rasva 0.17g 0.84g
Hiilihydraatit 13.25g 66.24g
Proteiini 0.60g 3.02g